Мис България 2009 по Нова-гледате ли?

• 40 091
  • 468
  •   1
Отговори
# 345
Корекциите от 2 години вече някъде били позволени.Затова няма да я дисквалифицират.

# 346
Да я дисквалифицират ли? Защо. Нали има корекции.
На нея самата не и ли е неудобно, като вижда какви са реакциите и що народ пише против нея?
Няма да я дисквалифицират въобще. Всички имат корекции на Световния конкурс. Неудобно? Mr. Green Тази жена има най-високото самочувствие на света.

# 347
То хубаво да има самочувствие, но как ли не я оприличаваха във форума, а и не само този (крава, кон, травестит). Аз ако бях щеше да ми се срине самочувствието. А и разбирам да бяха един или двама, а то толкова много народ, значи има нещо все пак.

# 348
Тая ако чете форуми и вестници, нека има достойнството да откаже титлата!

# 349
Как я освиркаха Тонито при влизането и в ВБ3 , не е истина!!!!

# 350
  • Варна
И аз тъкмо се зачудих причу ли ми се, или наистина здраво я освиркаха Confused

# 351
Е, то не само ,че свиреха с уста(което в някои случаи е и знак за одобрение), ами и масово викаха "УУУУУУУ". Това вече няма как да е подкрепа и възхищение!

# 352
  • Варна
Да, точно.

# 353
Е, то не само ,че свиреха с уста(което в някои случаи е и знак за одобрение), ами и масово викаха "УУУУУУУ". Това вече няма как да е подкрепа и възхищение!

Жалка картинка. Ама и тя пък как не трепна  Rolling Eyes

# 354

Жалка картинка. Ама и тя пък как не трепна  Rolling Eyes
На всичкото отгоре седи и им маха с усмивка, сякаш я подкрепят, а не хулят. УУУ. хаха И на мен ми хареса как я освиркаха. И да ако има грам достойнство да остави короната.

# 355
Да остави короната? Вие луд ли сте? Тя с такъв зор я взе, няма шанс просто. И не е вярно, че не е трепнала, беше супер фалшива, което за мен значи притеснена.

# 356
Да остави короната? Вие луд ли сте? Тя с такъв зор я взе, няма шанс просто. И не е вярно, че не е трепнала, беше супер фалшива, което за мен значи притеснена.
Ще остави по-скоро двете дипломи за висши. Mr. GreenПритеснена беше, но Евгения Калканджиева днес каза че ще я обучи как да се държи вътре.

# 357
Като гледам как се мотае из къщата и с каква физиономия, просто отвътре изобщо не й е спокойно.

# 358
Като гледам как се мотае из къщата и с каква физиономия, просто отвътре изобщо не й е спокойно.

Но пък за нея май така е най-добре  Thinking Вътре ще бъде защитена и няма да чува "епитетите" по нейн адрес  Laughing

Но пък ние пак трябва да слушаме за нейното "Вишу"  Tired Опс,  двете  вишУта  Mr. Green

# 359
  • на село

Ами , подозирам че е от хората от типа "Ти го плюеш, то си мисли че дъжд вали". Според мен това "момиче" е толкова амбициозно, че би минало през трупове.

Общи условия

Активация на акаунт