Мис България 2009 по Нова-гледате ли?

• 40 091
  • 468
  •   1
Отговори
# 360
Е, то не само ,че свиреха с уста(което в някои случаи е и знак за одобрение), ами и масово викаха "УУУУУУУ". Това вече няма как да е подкрепа и възхищение!

Ами , подозирам че е от хората от типа "Ти го плюеш, то си мисли че дъжд вали". Според мен това "момиче" е толкова амбициозно, че би минало през трупове.

http://www.vbox7.com/play:950c9844
 ooooh! ooooh!

# 361
Да я дисквалифицират ли? Защо. Нали има корекции.
На нея самата не и ли е неудобно, като вижда какви са реакциите и що народ пише против нея?

Защото такива корекции са позволени - не се разрешават само удължени коси, ноктопластика, лещи! (и да си омъжена с деца де)!

# 362
Тая ако чете форуми и вестници, нека има достойнството да откаже титлата!

"Човекът-глас" да не би да се отказа от Евровизия ?? Наглостта за съжаление е нелечима !!  ooooh! ooooh!

# 363
снощи чух по тв-то, че антония казала, че НЕ е със силикон  Shocked
според вас лъже ли, аз съвсем вече се обърках
защото ако са й естествени това малко попроменя нещата, все пак такова тяло с такива гърди природно се случва на една от всеки един милион жени
ето аз например съм природно с два пъти по-големи от нейните, но надолу определено съм си била винаги пухкавка още от ученичка
и в най-слабите ми години не съм била никога толкова слаба, колкото нея
та затова ако е естествено момичето-евала
вие как мислите  newsm78

# 364
Жени Калканджиева е потвърдила, че има силикон. Явно в началото Антония е излъгала. Знам ли. Иначе от самолет си личи, че не са естествени. Не могат да ме убедят.

# 365
Коя е Мис България 2008  newsm78 .
Юревич е за 2007, а обсъжданата в тази тема - за 2009  Rolling Eyes
http://life.dir.bg/2009/03/18/gallery4155375_0.html

# 366
Според мен е грешка в текста. Нали се избират за отминалата година? Т.е. сегашната е за 2008-ма? Или бъркам...  Thinking

# 367
Според мен е грешка в текста. Нали се избират за отминалата година? Т.е. сегашната е за 2008-ма? Или бъркам...  Thinking
В линка са изброени всички миски от 1999 насам, за 2008 липсва, затова ми направи впечатление  Thinking.

# 368
Жени Калканджиева е потвърдила, че има силикон. Явно в началото Антония е излъгала. Знам ли. Иначе от самолет си личи, че не са естествени. Не могат да ме убедят.

Добре де, на Мис Свят разрешен ли е силикона? Щото ако не е - значи ще я дисквалифицират от там. А никак не ми се вярва да е разрешен.

# 369
Точно затова казвам, че мисля, че грешка в изписването. Юлия по-миналата година ли я избраха?

# 370
Точно затова казвам, че мисля, че грешка в изписването. Юлия по-миналата година ли я избраха?
Славена Вътова стана Мис България 2006  на 26 Март 2006
Юлия Юревич е избрана за Мис България`2007  на 17.03.2007  Thinking
Тоест конкурсът е за текущата година (само как се изразих)  Thinking
А Юревич предаде короната на тазгодишната звезда  newsm78

# 371
  • София
През 2008 нямаше Мис България, тогава правиха някакви врътки на Мис Свят да отиде Юлия Юревич, защото предишната година, когато я избраха, тя не участва в Мис Свят поради здравословни причини.

# 372

Добре де, на Мис Свят разрешен ли е силикона? Щото ако не е - значи ще я дисквалифицират от там. А никак не ми се вярва да е разрешен.
Еми някои по-запознати съфорумки казаха, че от 2 год. насам можело със силикон на Мис Свят. И явно няма да я дисквалифицират. Но мнението ми остава, че ако има малко чест и достойнство сама трябва да се откаже от нея и не заради силикона, а заради цялостното излъчване. Смятам, че имаше по достойни от нея и тя хич не ми се вписва в представите за една "Мис"

# 373
През 2008 нямаше Мис България, тогава правиха някакви врътки на Мис Свят да отиде Юлия Юревич,
Вярно, че така беше.
Е, на фона на избраните миски през последните години, не е голям пропуск, че миналата сме нямали.  Tired

# 374
http://causes.com/antimiss
  Моля,подкрепете!

Общи условия

Активация на акаунт