Мис България 2009 по Нова-гледате ли?

• 40 091
  • 468
  •   1
Отговори
# 420
Имам една колежка, дето все си парадира 2-те висши (едното от които е завършена магистратура в Казанлъшкия клон на Нам Си Кой Университет) и перфектния английски- не може 1 изречение да върже. За мен наистина това парадиране ми е смешно.

И в крайна сметка няма ли да се появи истински, жив съвременник на тая допотопна кака , да каже аджеба кой набор е?
На мен ми прилича реално на 28,но едва ли е толкова може да лъжат с 1 година.Те на по 16 приличат на 20 сега.

# 421
Тук май някой беше учил с нея. Та на 24 ли е наистина? Аз спокойно и давам 34, но все пак е възможно... има и хора, които изглеждат по-възрастни. Е, не е хубаво да ходят на конкурси за мис, но това е въпрос на самооценка. А това умение тазгодишната не го е овладяла...

# 422
# 423
http://www.vbox7.com/play:1a28e5d6

Казва много ‘интересни’ неща но според мен култовата фраза  е:

40% от Българите ....... около 100 000 души

Значи всички българи са около 250 000

Малиии !!!  hahaha hahaha hahaha

# 424
Ти пък, Немо!  Rolling Eyes Да не мислиш, че всички 7 млн са гласували. Аз дори не знаех кога е бил финала.  Rolling Eyes
Айде нема нужда да се хващаш за всяка нейна дума. И по-тъпи миски е имало, предната не мой да върже 2 думи на кръст, а на световния конкурс какъв английски извади... майкооо...  ooooh!

# 425

тя имаше предвид от гласуващите. Не е чак толкова тъпа, де!

# 426
Ти пък, Немо!  Rolling Eyes Да не мислиш, че всички 7 млн са гласували. Аз дори не знаех кога е бил финала.  Rolling Eyes
Айде нема нужда да се хващаш за всяка нейна дума. И по-тъпи миски е имало, предната не мой да върже 2 думи на кръст, а на световния конкурс какъв английски извади... майкооо...  ooooh!
абе а мис свят - рускинята- какъв английски извади?

# 427
  • София
Няма изискване участничките в конкурса мис Свят да владеят английски. Тя затова на конкурса (рускинята) си имаше преводач, за което лично аз бих я поздравила.

# 428
  • Варна/Лондон
А колко пъти я видяхте усмихната  newsm78

# 429
Няма изискване участничките в конкурса мис Свят да владеят английски. Тя затова на конкурса (рускинята) си имаше преводач, за което лично аз бих я поздравила.
Е, тогава защо коментираме английския на Юревич? Аз пък не бих поздравила млад човек, който не говори английски. Струва ми се странно, все пак в днешно време наистина е необходимост и толкова по зле за Ксения, че на 21 години, учеща висше образование, не може две думи на кръст на английски да каже.

# 430
  • София
Е, тогава защо коментираме английския на Юревич? Аз пък не бих поздравила млад човек, който не говори английски. Струва ми се странно, все пак в днешно време наистина е необходимост и толкова по зле за Ксения, че на 21 години, учеща висше образование, не може две думи на кръст на английски да каже.
Ами тя може да знае френски, немски или испански, защо непременно трябва да е английски?  За висше образование също няма изрично изискване за владеене на английски.

# 431

Едва ли не е "чак" толкоз тъпа, иначе при тези 2 виШи, дето постоянно ни навира в очите и ушите, щеше да се стреми към максимална прецизност на изказа си и да каже " от гласувалите" българи, но тя явно е доста тъпо парче и разчита само на евтини, селски тарикатлъци, за да шантажира - просто съди по себе си, че щом тя е тъпа, значи и другите са --> лесно ще й се вържат.

# 432
Виж, не съм апологет на английския език. Аз самата прекрасно говоря руски(моят първи език), мога да говоря и испански и немски(не блестящо), но не мога да си представя живота без английски. Не знам как ще разбираш музиката/филмите/ 90% от страниците в интернет, ако не знаеш английски... Вижда ми се ограничаващо.  Английският е международен език.
Повечето от другите европейки имаха  добър английски- например Украинката. Тя беше и в пъти по красива от Ксения, ноо  ...тия конкурси май не са за красота  newsm78 newsm78.
Моята реплика беше заради коментара за Юревич .

# 433

Едва ли не е "чак" толкоз тъпа, иначе при тези 2 виШи, дето постоянно ни навира в очите и ушите, щеше да се стреми към максимална прецизност на изказа си и да каже " от гласувалите" българи, но тя явно е доста тъпо парче и разчита само на евтини, селски тарикатлъци, за да шантажира - просто съди по себе си, че щом тя е тъпа, значи и другите са --> лесно ще й се вържат.
И аз имам две висши, не ми завиждай, моля  Mr. Green Mr. Green.
Аз я разбрах какво каза, а, че всеки може да се заяжда и да е буквояд, е повече от ясно.
Момичето наистина НЕ Е  тъпо, макар да е неприятно и да не е хубаво. Също така се дразня като почнаха с коментарите "Ама тя не знае кога сме с еприсъединили към европейския съюз". Не е така - знаеше, просто не й беше приятно да й задават подобни тъпи въпроси. Но вие си изопачавайте, щом това ви оправя настроението.
П.С. и аз не я харесвам, ама се дразня на неточности.

# 434
Аз пък съм късоглед и пея в хора  Mr. Green Mr. Green Mr. Green

На ви  Mr. Green Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт