Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Какъв размер (S, M, L или XL) отговаря на мъжка тениска с размери 54/56?
Как мога да определя размера на мъжкия анцуг въз основа на номерацията на панталоните?
Какви са приблизителните размери на детските номерации XS и S за мъже и какво отговаря на тях от детската номерация?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Какъв размер (S, M, L или XL) отговаря на мъжка тениска с размери 54/56?
-
Как мога да определя размера на мъжкия анцуг въз основа на номерацията на панталоните?
-
Какви са приблизителните размери на детските номерации XS и S за мъже и какво отговаря на тях от детската номерация?
-
Как мога да определя размера на рокля въз основа на измерванията G-97, T-80 и X-112?
-
Как мога да намеря каталога с любимите си артикули (любими) на уебсайта?
Ще изчакам снимката ти. Жалко че не е така хубаво като на снимката. Аз бях сложила четири в кошницата, но май ще махам.
Миналата седмица ходих до митницата и я нямаше нищо за мен... уж. Мисля в понеделник да им пиша, щото вече минаха 7те седмици
Освен това вместо поръчания подарък са ми пратили някакво розово портмоненце, което вероятно е било в комплект с чанта, ама вече не е... щото е тръгнало 0,820кг, а е пристигнало 0,700, явно от пътя се е вталила поръчката
) та днес му се обадих да провери и се оказа , че са пристигнали в началото на март
Има ли някой да чака от 15 и 16 януари ( вече над 8 седмици минаха). Смятам да им пиша, знам че ще дойде, ама за мое успокоение...
И аз от гадната дата 15-ти, а и ми е най-големия