LaRedoute.fr - 105 - Всичко за поръчката!

• 123 644
  • 2 256
  •   1
Отговори
# 1 200
  • София
Имате ли представа защо като влезна в Suivre mes commandes  виждам само поръчките от 10 и 11.02? Имам още една поръчка от 31.01, но тя не излиза???

Вдясно си намери, горе: Tout mes commandes, там ще я видиш.

# 1 201
  • Стара Загора
Някой може ли да ми помогне, като ми даде примерен текст на писмото, което пишете, за да ви изпратят ваучера от 20 евро за поканите на приятел. Благодаря. Днес получих поръчка от 05.03. - ама много са бързи франсетата.
Интерсно ми е какво сте поръчвали че толкова бързо пристигат при някой...нещта от новите колекций ли какво Shocked Shocked

# 1 202
Благодаря ти, Goldie!   bouquet Ще изчакам снимката ти. Жалко че не е така хубаво като на снимката. Аз бях сложила четири в кошницата, но май ще махам.

А тази пола как мислите, нося 36, дали 168 ще ми е голяма?

# 1 203
 napata ,направо сканирай фактурата и в Word формат я пращай. пиши, че приятеят, когото си поканила, си е получил пратката, затова очакваш чек. това е

# 1 204
Пристигна поръчка от 3.3 (албанци)  Shocked , а поръчките от 24.1 и 23.2 ги чакам  Tired Миналата седмица ходих до митницата и я нямаше нищо за мен... уж. Мисля в понеделник да им пиша, щото вече минаха 7те седмици  Crossing Arms Освен това вместо поръчания подарък са ми пратили някакво розово портмоненце, което вероятно е било в комплект с чанта, ама вече не е... щото е тръгнало 0,820кг, а е пристигнало 0,700, явно от пътя се е вталила поръчката  Mr. Green

# 1 205
Някой може ли да ми помогне, като ми даде примерен текст на писмото, което пишете, за да ви изпратят ваучера от 20 евро за поканите на приятел. Благодаря. Днес получих поръчка от 05.03. - ама много са бързи франсетата.
Интерсно ми е какво сте поръчвали че толкова бързо пристигат при някой...нещта от новите колекций ли какво Shocked Shocked
само от новата колекция - до 2 кг.

# 1 206
някой би ли ми обяснил,какво означава това,което пише в суивито като поръчка  та ми е от 18.02,а на по-старите няма такъв надпис.Благодаря .Ние получихме поръчката на 10/03/2009. Вашите статии ще се появяват тук скоро

# 1 207
napata ,направо сканирай фактурата и в Word формат я пращай. пиши, че приятеят, когото си поканила, си е получил пратката, затова очакваш чек. това е
Много ти благодаря, но няма как да сканирам, ще им напиша номера на фактура, поръчка и т. н., дали ще стане?

# 1 208
  • Стара Загора
само от новата колекция - до 2 кг.
Разбирам   bouquet

# 1 209
някой би ли ми обяснил,какво означава това,което пише в суивито като поръчка  та ми е от 18.02,а на по-старите няма такъв надпис.Благодаря .Ние получихме поръчката на 10/03/2009. Вашите статии ще се появяват тук скоро
значи, че ще ти обработят поръчката ръчно. И аз имах такъв случай, писах им две писма с текст дали има при тях регистрирана такава поръчка, не получих отговор и след пет дена си пуснах същата поръчка, пак ми хвана кода, което ме навежда на мисълта, че първата не е отразена при тях.

# 1 210
Много ти благодаря, но няма как да сканирам, ще им напиша номера на фактура, поръчка и т. н., дали ще стане?

при мен стана , уточни , че искаш да ти го изпратят по електронната поща .Задължително пиши и клиентския номер на приятеля.

# 1 211
  • София
Здравейте,  да ви се похваля дошли са ми колетите от 27.01 и от 29.01.  Известие за тях не съм получила , но за късмет имам приятел който работи на митницата ( май е въпросното симпатично момче което дава колетите  Wink ) та днес му се обадих да провери и се оказа , че са пристигнали в началото на март Shocked . Добре , че се сетих да му се обадя иначе щях да си чакам и да се ядосвам на французите......
Може ли да се проверява по тел? или това е на лична основа щом се познавате?
Абе, да си кажа направо... има ли как да проверим и за моята поръчка?!?  Embarassed

# 1 212
  • сусурлево
Знам, че ви е писнало от мрънкане  Cry Има ли някой да чака от 15 и 16 януари ( вече над 8 седмици минаха). Смятам да им пиша, знам че ще дойде, ама за мое успокоение...
Да, има...Чакам един от 16.01. Този от 24.01 дойде преди 2 седмици. Предполагам, че предния лежи някъде под куп други колети. Единствено се притеснявам да не го върнат обратно, въпреки, че мъжа ми ходи през няколко дена да проверява.

Sad И аз от гадната дата 15-ти, а и ми е най-големия Sad Имам и ат 22.01 и 04.02 Sad
И аз ходих 100 пъти до митница, а живея в Драгалевци  Twisted Evil То вече ми излезна като на Бг цени всичко Crossing Arms м...а им на подаръците, вече само за пощата пускам Crossing Arms
Сестра ми чака от 05.02 за митница , аз пуснах на 05.03 по поща и ми дойде а колко исках куфарите ... кода ми се хвана, но като помислих , че ще чакам доста време ..се отказах

# 1 213

при мен стана , уточни , че искаш да ти го изпратят по електронната поща .Задължително пиши и клиентския номер на приятеля.

А да си пазиш писмото, за да ми го дадеш, ако обичаш?

# 1 214
  • София
http://www.laredoute.fr/vente-baskets-escrime-le-coq-sportif.asp … &numberpage=1 - някой да има тези - да ми каже как върви номерацията, от каква материя са и ако може снимка.

Общи условия

Активация на акаунт