Лунна диета 11.03.09(сряда) 04:37ч. - Пълнолуние

• 10 230
  • 147
  •   1
Отговори
# 30
Благодаря.
Тук съм и ще лунувам и после житце... smile3521 newsm44
И аз! Лунната за 24 часа  и после на жито десетина дни. Кога точно е пълнолунието, откога започваме?

# 31
Благодаря.
Тук съм и ще лунувам и после житце... smile3521 newsm44
И аз! Лунната за 24 часа  и после на жито десетина дни. Кога точно е пълнолунието, откога започваме?
Сряда - 4:37
Започваме ли?

# 32
# 33
  • Варна
Хайде пак тук  Mr. Green, ще опитам за 3 дни

# 34
здравейте лунички
леле, за малко да ви изтърва!
записвам се тридневка!!!!

# 35
Днес сутринта се качих на кантара,60.5 кг!!! ooooh! ooooh! ooooh!
Искам да махна 5.500 кг ако може веднага!Днес слязох 4 спирки преди моята,походих пеш до вкъщи,възнамерявам това да ми стане навик.То се е видяло,че нито на фитнес ще тръгна,нито ще ходя да бягам в парка,поне разходка да си правя.Така че,с вас съм,лунни момичета!

# 36
О, да луничка - любимото ми пълнолуние. Запис за 24ч.

# 37
Айде,почнах аз тридневката Whistling.Ама не мога да се лиша ot капучиното ми сутрин Naughty...днес 6те съм на плодове....евентуално мало кремче довечера hahaha,че това в нас е  традиция  Joy

# 38
Хайде, който е на тридневка вече започна  Peace Дръжте се, дами, знам, че повечето от вас успяват, браво  Hug Аз днес съм на ябълки и чай  ooooh!

# 39
  • София
И аз съм на тридневка! Но аз ще хапвам зеленчуци, вместо плодовете + мнооого чай и вода.
 Успех на всички!  Hug

# 40
ОК, започваме.
 Hug
Успех на всички ни.

# 41
Записвам се за 24 часа. За първи път ще ми е, дано да успея. Желая много воля на всички newsm10

# 42
Привет  bouquet

Откакто лунувам за 1,5 месеца съм отслабнала трайно 3 кг.

Успех на всички Peace

# 43
Момичета днес имам имен ден и реших да ви почерпя за мое здраве.Понеже някой може вече да лунуват, ще  черпя с напитки.... Mr. Green Mr. Green Mr. Green

# 44
Честит имен ден Гале newsm51
бъди здрава и щастлива, и успешно лунуване  Peace

Общи условия

Активация на акаунт