Лунна диета 11.03.09(сряда) 04:37ч. - Пълнолуние

• 10 230
  • 147
  •   1
Отговори
# 60
  • София
Добро утро, лунички!
Хайде да започнем деня по лунно му:

Аз вчера не издържах, та си хапнах доста неща, но днес ще съм твърда като стена обещавам!  Peace Утре ще дам отчет за минуса Wink
Хубав ден на всички!

# 61
  • Банкя
Добро утро!

И аз съм на линия, но нещо отсега ми е много трудно... Rolling Eyes
Ще направя всичко възможно обаче да устискам. Peace

# 62
  • в моя свят
Добро утро,момичета.Като видях чая от White_tulip да попитам:може ли лимон в чая или поне само малко от сока му? Аз за пръв път ще се пробвам за 24ч. и мисля да се наливам цял ден с чай,но като не може с захар поне малко лимонче...Успех на всички!

# 63
аз карам през цялото лунуване на чайче с лимон и една идея мед Wink

# 64
Ето ме и мен - още една луна изгря Joy
Леко лунуване, момичета!

# 65
И аз съм тук. newsm44 dance newsm68

# 66
И аз съм тук. Simple Smile
Успешно лунуване на всички ни. Simple Smile
Пихте ли чайче или кафенце? Simple Smile

# 67
И аз се присъединявам към вас  261uu
Леко и успешно лунуване на всички newsm10

# 68
Здравейте, тук съм и аз. Сутринта си пих 1 кафе, на обяд чайче, довечера, когато ми е най-трудно ще пия някакви сокчета - фрешчета. Дано устисткам  Praynig, че на другите фази я има-я няма, но на пълнолуние винаги свалям 1-1,2 кг smile3521

# 69
Привет лунички! Снощи прекалих, хапнах подобаващо, затова днес ще компенсирам!
Успешно лунуване на всички и минусчета на кантара!  bouquet

# 70
  • по света и у нас
Добро утро и от мен!
И още една луна изгрява. Joy hahaha
Почнах деня с кафенце,днес продължавам на фрешове и чайче! Peace

Желая на всички ни мноооого минуси!

# 71
Добро утро, Слънчица Heart Eyes

Честито ви пълнолуние  bouquet

Аз съм на линия Peace

скарлет 98 - лунувам между 24 и 48 часа. Всеки път различно. Пия по едно, две кафета на ден с мед. Много чай от шипки с мед и вода. Сокове не пия.

Успех на всички Simple Smile

# 72
Здравейте имам няколко въпроса.Първо нормално ли елунуване от понеделник след обед до петък сутрин?Нормално ли е да се изяжда по една ябълка на ден и да се пие па 5 литра вода -водата не е ли много ?Мога ли след лунуването да направя житна или очистваща диета 10 дена ,а след това да захраня с японската?Благадаря за отговорите и  успех !!!!!!!

# 73
О, мила, май е малко прекалено. Не знам какво целиш, но 5 дни глад, 10 дни житна - което си е пак глад и после японска или нещо си друго, мисля, че е прекалено изтощително за организма. Все пак ти си знаеш, но според мен - направи си лунуването днес и утре, после може да се пробваш на житната 10 дни и след нея си има захранване - виж темата Житна диета-3. Пък после си добре дошла да си лунуваш с нас на другите фази.

# 74
Добър ден!
И аз съм на линия Peace Въпреки, че почти цяла нощ не съм спала Embarassed и съм изморена, ама .... надявам се да устискам Praynig

Общи условия

Активация на акаунт