Лунна диета 11.03.09(сряда) 04:37ч. - Пълнолуние

• 10 230
  • 147
  •   1
Отговори
# 90
  • Варна
кльомба, на hot fat girl ли ги търсиш. Тая кака я чаках 1 час да се зареди....то голямо нещо докат мине по кабела до компа  Mr. Green

# 91
dnes i az sum na lunna dieta . zasega se 4yvstvam dobre . a moga li da izqm nqkoi plod? newsm78

# 92
  • Варна
И аз съм тук с вас  Hug
Мислех и вчера да погладувам - лунувам, ама едно гости ми развал рахатлъка  Grinning
Има ли смисъл да лунувам и утре  newsm78

# 93
Как сте момичета,държите ли фронта?
Малко остана,ще издържим  Peace

# 94
Здравейте и от мен.  Hug Най-после се прибрах, а в офиса имам принципи - никакъв извън служебен "интернет" и ако ги наруша, ще последва лавина от глупости от служителите ми. Въпрос на личен пример. Отчет - 2 кафета, 3 чая, 0.500 минерална вода. Но съм гладна  Close и сигурно ще пия 2-3 чаши доматен сок. И аз мисля рано да лягам, че да не се изкушавам, но ще видим /обикновено не ми се получава/ Успех, не остана ... Heart Eyes

# 95
  • Семейството е винаги с мен:)
Вие по- колко чаши фреш пиете  Rolling Eyes, защото сега проверих 1 л. фреш= 700 калории Shocked...Аз лунувам вече 2-ри път на фреш и се чудя има ефект, ако се пие толкова фреш...Ако има някоя любителка на фрешове и с  по-голям стаж в лунната диета да сподели Praynig

# 96
radosti аз пия Капи портокал с парченца плодове-1 кутия за целия ден.На опаковката пише,че съдържа 500 калории.Не зная доколко е правилно,но и аз лунувам за втори път и не съм от най-запознатите . newsm78
През деня как да е успявам да устискам,но вечер като се съберем цялото семейство-изкушенията са големи.Още повече,че днес сготвих невероятна вечеря-няма да ви казвам каква ,да не се изкушите и вие.Аз се надявам да издържа Praynig

# 97
  • Семейството е винаги с мен:)
Скарлет успех с издържането на изкушенията  Peace Цял ден си издържала ...ще си хапнеш утре Peace
Иначе, аз знам, че соковете в кутии не се препоръват...може само прясно изтискани...

# 98
И аз знам,че не са за препоръчване,ама е много по-лесно. Embarassed

# 99
  • по света и у нас
Малеее какъв стимул сте сложили  Shocked ,на човек му минава глада веднага  Mr. Green.
Днес пиинах кафенце,2 чайчета,2 фреша от портокал и лимон,собственоръчно изстискани  Wink и вода на корем.Сега почна да ми стърже упорито,но няма да се дам  Naughty .
Успех и утре очаквам страхотни минуси от всички ви!!!

# 100
Ох и аз като видях дебеланките и ми мина апетита LaughingИ аз удържам фронта за сега! Да се отчета 3 чая, 1 кафе и 1л мин вода. И аз като повечето ще легна рано, че ако ми се прияде ooooh!А утре на какъв режим сте? на мен ми е първо лунуване и се чудя  newsm78 Примерно една пилешка супичка дали е правилно Embarassed

# 101
и аз съм на линия, с 3 кафета и много чай Peace

# 102
Аз се издъних  #Cussing out цял ден добре и накрая с тази пица у нас неможах да устоя на изкушението. Хайде до другия път  Hug

# 103
Да се отчета -600гр. Незнам много ли е малко ли е за първо лунуване newsm78Мисля и днес да се ограничавам, пък да видим smile3521 Но важнот е че се чуствам прекрасно newsm44 и отсега се настройвам за следващото лунуване , вече съм плътно с вас момичета Hug

# 104
  • София
И аз се издъних, вечерях си нормално, но пак имам -0.300кг. другия път пак...

Общи условия

Активация на акаунт