Мила моя мамо, колко те обичам само!

• 22 061
  • 291
  •   1
Отговори
# 105
ГЕри къде ще ходите newsm78, и аз искам. Утре ще съм пак цял ден в къщи и то сама с дребната, таткото ще е на работа а баткото на училище и ако е студено няма да излизаме.  Sick Цял ден ще съм пак на компа Joy
Ха сега ми завидете на мен Mr. GreenОтиваме на село.

# 106
Мидичке аз съм давала на Коки и Ескимо Кидс миналата година след като прекара плевмонията и съм горе - долу доволна. Имунитета не съм сигурна дали му го засили, но поне му отвори апетит. А АДЛикуида го препоръчвам на всички. Той е малко по скъпичък от Ескимото, но е и имуностимулант. Нашата педиатърка ми препоръча за Коки да пием Ликуида, Ескимото и Киди фарматон заедно със съответните почивки между тях и каза, че това му било достатъчен имуностимулант за предпазване през цялата година.

Последна редакция: пт, 13 мар 2009, 21:14 от Aleksi_Koko

# 107
Гери приятно изкарване на село. Hug

# 108
  • София,
Гери приятно изкарване на село. Hug
И от нас Peace

# 109
Цял ден ще съм пак на компа Joy

hahaha И аз, ама от работното място вече  Rolling Eyes

Гери, хубаво да си изкарате, да се върнете отпочинали и свежи  Hug

Жорко идната седмица няма да ходи на ясла, ще го гледа баба му, да позакрепне. Поне за сега така съм решила. Ако всичко е наред, следващата ще е на линия сред децата пак Wink

# 110
  • София
Дияна отново вдигна темп., 38,9. Помолих Джони да се прибере по-рано и мисля да я заведем до Токуда.

# 111
Ан Мари-пиши после как е каката.  Praynig
Алекси-а как се пие ескимото ? Знам дозата ,но колко време се дава и после колко се почива?

Ние май трудно ще го намерим тук .В две аптеки вече проверихме и няма. Утре татито ще търси пак. Дано намерим,че вече реших да го пробваме.
П.С. Имам си още една звезда smile3534. Чудя се аз защо пощата ми не се е напълнила още ,а то-вече съм потребител newsm44

# 112
Ан Мари-пиши после как е каката.  Praynig
Дано каката да е добре и да сте свалили температурата

Ние днес сменихме АМ бяхме на Фризо ХА и минаваме на Лактата био, казаха ми да следя за реакции, вие знаете ли какво евентуално да очаквам  newsm78 и за какво да следя
Хубава вечер на всички

# 113
  • София,
Ан - МАри какво стана, предполагам, че са Ви изписали АБ newsm78

НЕфертити, ами следи за неразположение, болки в коремчето, обриви, повръщане, разстройство. ТОва е хубаво мляко, но Вие защо го сменихте, а не сте ли пили Фризолак прематюр по принцип той е за недоносени бебенца. Всъщност защо не ни разкажеш малко повече за Вас  Hug

Кейт къде се изгуби, дали Наско е добре newsm78, ПИши моля те, ако имаш малко време  Peace

# 114
  • София
Дияна беше омаломощена (от темп) и заспа. Сваля темп. След малко тръгваме. Казва, че гърлото при преглъщане не я боли. Болят я сливиците, поне това място показва.
Ще правя Ам на Алекс и ще ходим. Прочетох, че приемат деца денонощно, дано не ни върнат.

# 115
НЕфертити, ами следи за неразположение, болки в коремчето, обриви, повръщане, разстройство. ТОва е хубаво мляко, но Вие защо го сменихте, а не сте ли пили Фризолак прематюр по принцип той е за недоносени бебенца. Всъщност защо не ни разкажеш малко повече за Вас  Hug
Ами той в болницата беше на Фризолак прематюр, но като го изписваха педиатърката препоръча Фризо ХА, но от него се запекохме и започна да не иска да го яде
Иначе ако на някой му се чете ето това е моята история
http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=74525.75
А за малкия ми Шошко аз май казах роди се 2600 гр и 49 см, спадна до 2230 гр а  вчера тежеше 3350 гр. В понеделник го водихме във Варна на контролен преглед при неонатоложката, каза че детенцето ми е много добре и се развива и адаптира много добре. Водихме го и на офталмолог заради конюктивита и това че беше в кувьоз /казаха ми че щом не е бил на командно дишане няма нищо страшно за очичките му ама за да съм по-спокойна/ и там ми казаха че всичко е ОК, другата седмица ще ходим на ортопед и така
Хайде лека вечер на всички

# 116
Нефертити Hug
Не искам да си представя през какъв ужас си минала.
Плаках докато четох.
Много много здраве желая на малкия герой и щастливо детство Hug

# 117
Нефертити Hug
Не искам да си представя през какъв ужас си минала.
Плаках докато четох.
Много много здраве желая на малкия герой и щастливо детство Hug
Hug Hug Hug

Мидичке по принцип в листовката пише, че препоръчителната доза е 5 мл., но нашата педиатърка ни препоръча дневна доза от 1.5 мл. съобразявайки се с възраста и килограмите на Коки, тогава той беше на 1 година и 1 месец, пиехме го по система 20 дни - 10 дни почивка.

# 118
  • София
Преди малко се прибрахме от Токуда. Правиха и ПКК. резултатите излезнаха за 1/2 час.
Левкоцити 16 при норма (3.5 - 10.5)
Гранулоцити 11.2. при норма (2.0 - 6.5)
Моноцити 1.2 при норма (0.1 - 0.Sunglasses
MCV 81.8 при норма (82 - 96)
MCH 26.9 при норма (27 - 32)
CRP 39.75 при норма (7 - 10)

Хемоглобина оня ден го измериха 133, сега е 124. В норма е, но не мисля, че може да падне толкова бързо.

Прегледа я д-р Узунова. изписа й Аугментин. Ще започна да го давам от утре. Джони сутринта ще води Дияна до Цибалаб, да й направят гърлен секрет. Узунова си остави мобилният, иска да знае резултатите от секрета.
В четвъртък и педиатърката ще вземе гърлен секрет. Тогава пак мога да и пусна контролна ПКК.

Диагноза няма. Ако след секрета не излезе нищо... не знам какво да правя.

# 119
Добро утро Hug.
Ан МАри-не съм експерт,но повишеното ЦРП не значи ли инфекция Thinking?
За високия хемоглобин мислех и миналия път да ти пиша,но реших ,че няма нужда.
Когато бяхме в болница с бронхиолит и нашия хемоглобин беше висок. Тогава ми обясниха ,че при болест тялото изкуствено вдига хемоглобина. МАле как го обясних. В смисъл ,че може да има такава разлика .
Спокойно-ще открият какво й е.
Това е най-гадния период Tired. Виждаш ,че детенце е болно,а никой не ти казва какво е.
Ще се оправи бързо каката Hug.
Стискам палци Praynig.Сега пази и малчо ,доколкото е възможно.
Успех,мила  bouquet. Скорошно оздравяване Praynig Praynig Praynig.

Общи условия

Активация на акаунт