Мила моя мамо, колко те обичам само!

• 22 060
  • 291
  •   1
Отговори
# 90
  • София,
ДОбро утро! Hug
НЕфертити добре дошла и от мен! Hug
МИдичка ами на мен ми казаха, че тези цени са ако не си в Санаториума и си без направление. Аз вчера се видях с една мама, която е от Сандански, но живее в София. Та тя ми каза, че и в Курортна поликлиника, която се намира и тя в центъра и ще ни е по близо също преглеждат и правят същите процедури като в Санаториума, така че ще питаме и там. Цените ще ги проверим на място, но едва ли ще са повече.
Ивана радвам се че ЖОрко вече е добре, ще го пускаш ли пак на ясла! newsm78
ВИки успех и от нас!  bouquet

# 91
Питам за цените,защото ми казаха ,че може и с направление. Питах днес педи и тя ми каза ,че няма проблем да ми дадат.
Мойта половинка има роднина,която е работила там,но вече не ,за съжаление. Но все пак е доста навътре в нещата.
Ще я питаме довечера и за тази поликлиника да видим какво ще каже.
И за квартирата трябва да разбера довечера. А вие къде сте ги гледали квартирите по интернет?
Вие ще сте в една ,така ли? И само мами с деца ли ще сте? Или и татковци?
Затрупах ви с въпроси,май? Embarassed

# 92
Жоро ми вика сега" Айде дидидидяяя"това значи ли ,че заеква?Забелязвам на няколко пъти, че повтаря .

# 93
Нефертити добре дошла и от нас с Коки. Hug
Вики успех, всичко ще бъде наред. Hug Hug Praynig Hug Hug
Гери не прибързвай със заключенията. Може просто така да се е случило да го произнесе, не е задължително да заеква. Hug

# 94
Здравейте  Hug Още веднъж благодаря на всички за подкрепата. Радвам се, че ви има  Hug
Ние, разбира се, ще потърсим и второ мнение, но поне за сега започнахме лечението. Не ми се иска да губя и един ден, без да съм предприела някакви мерки. Сега съм се втурнала да търся из нета информация за епилепсията....., нищичко не знам за нея....

Добре дошла на Нефертити и от нас  Hug
Viki_76, успех на прегледа  Hug
hellche, много са сладки дечицата ти, доста добре се справят, така ме развеселиха.... 

# 95
Такаааа. Пак съм в голяма чуденка.
Някой има ли опит с Ескимо кидс? Не помня дали съм питала,ама толкова хубави неща прочетох за него. А като питам нашите лекари-май не са запознати много с този продукт. Така,че моля и вас за съвети.

# 96
И аз съм чувала, хубави неща за Ескимо Кидс.Другата седмица сме на консултация, и ще питам Peace
http://www.az-jenata.com/eskimo/dr.htm  мидичке виж Hug

# 97
  • София,
Аз пък го чувам за първи път този продукт, ама разучете ще го пробваме и него. Аз в момента давам КИди на Фарматон и съм много по доволна отколкото от Саностола. Вероника е постоянно гладна и все вика АМ- Ам - много е сладка.

# 98
И ние бяхме на киди. НАправихме почивка и пак трябва да купуваме. Та сега се чудя дали да е киди или ескимо?

# 99
  • София
И аз ще го погледна. На Алекс нищо не давам (все още).

# 100
  • София,
МИдичка, вземи този дето Алекси ни го препоръча ЛИкуид фор КИдс или нещо от сорта, на мен и други мами ми го препоръчаха и ми казаха, че той подсилва и имунната система, а не е само витамини. Аз мисля като изпием Кидито и като починем десетина дни да пробвам този път него. ЩОто така сега и давам отделно за подсилване на имунната система Имунокинд. А и др. Слънчева ми го препоръча този препарат.
Ан - Мари как е Диана, оправя ли се вече? Биопарокса помогна ли ВИ? newsm78 Вашето тържество на буквите мина ли, нашето беше онзи ден, ама мина незабелязано покрай другите проблеми, чете ли за търговския нюх на момчето на ДЖИ Joy, голям сладур е нали Joy
Ей тия деца са опасни hahaha

# 101
Аз се замислям, за Ескимо Кидс.Ще взема на Жоро, но след като се консултирам с педиатъра Peace

# 102
  • София
Дияна е добре. Явно Биопарокса е пресякъл каквото е било. В четвъртък - гърлен секрет. Педиатърката каза, че ще вземе секрета и щяла лично да посява в микролабораторията.
Звънях на miki3, защото и аз не знам кога е празника. нямало все още дата. Може и април да е. Аз за даскалка не ставам. Голям зор виждам, не да обяснявам, а да накарам Дияна да седне да пише и чете Simple Smile

Изкарвах ги днес на разходка. Докато имаше слънце беше чудесно, после умрях от студ. Щом Дияна сама поиска ключовете и се качи у дома. Алекс беше заспал в количката и исках да го оставя още малко долу пред блока, да поспи на въздух. бях го опаковала здраво - дебело одеяло, покривало, дъждобран... Simple Smile Купих му свиркаща книжка, много е щастлив Simple Smile

# 103
И ние днес, бяхме на разходка.
Качих малкия на люлката ,ма то не мога после да го сваля от там.После на пързалката  Simple SmileИмаше много дечица ,и как им се радва .
Айде ние с Жоро изчезваме, за два дни.  чао и умната Party

# 104
  • София,
ГЕри къде ще ходите newsm78, и аз искам. Утре ще съм пак цял ден в къщи и то сама с дребната, таткото ще е на работа а баткото на училище и ако е студено няма да излизаме.  Sick Цял ден ще съм пак на компа Joy

Общи условия

Активация на акаунт