Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Какви са някои от темите, обсъждани във форума?
Какви са основните и конкретни здравни проблеми, обсъждани във форума?
Какви са някои от притесненията, които родителите обсъждат във форума?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Какви са някои от темите, обсъждани във форума?
-
Какви са основните и конкретни здравни проблеми, обсъждани във форума?
-
Какви са някои от притесненията, които родителите обсъждат във форума?
-
Какви са някои от обсъжданите теми във форума?
-
Какви теми се обсъждат в публикациите?
, ама педи така я писа, въпреки че аз исках по малкото да пише. НО тя така я измери и толкоз. НАй сетне ни сложиха и ваксината МПР
, и сега ще трябва още повече да се пазим, надявам се да мине всичко нормално и да нямаме проблеми.
ще си ги караме по ред, важното е, че най сетне стигнахме и до тази, че вече половин година я отлагаме, нали все сме болни. Уговорихме се с педи, че след Пентаксима, ще и сложим и един Превенар през м. септември. ЗАщото сега първо трябва да и се сложат редовните ваксини, а превенара преди двете годинки трябва да има два приема през два месеца, което хич не е гаранция, че ще стане, нали трябва да сме все здрави, което ми се струва малко невъзможно на мене, ама ще сех молим и надяваме. ТА септември тя ще е навършила две години и ще и сложим тогава само един прием, но наистина е хубаво и препоръчително за често боледуващите от пневмонии и бронхити дечица! 

.
. Но аз си се притеснявам
По-три пъти ,се буди да яде.
Утре ще й направя подметка и ще я пусна да ходи, ако може де, че нали ще се получи разлика в нивата и сигурно ще куцука. Ще й мине бързо, малките деца бързо се възстановяват от такива травми.