Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Какви са някои от темите, обсъждани във форума?
Какви са основните и конкретни здравни проблеми, обсъждани във форума?
Какви са някои от притесненията, които родителите обсъждат във форума?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Какви са някои от темите, обсъждани във форума?
-
Какви са основните и конкретни здравни проблеми, обсъждани във форума?
-
Какви са някои от притесненията, които родителите обсъждат във форума?
-
Какви са някои от обсъжданите теми във форума?
-
Какви теми се обсъждат в публикациите?

сега отново.
, ами че то още от началото нали точно това се предполагаше, че е гнойна ангина, важното е, че АБ е почнало вече да действа и Дияна е добре
, ама Вероника много ме ядосва, аз чистя и подреждам, тя върви след мен и само разхвърля. Изведох я малко навън - до кухнята за храната и там има една количка от тези с монетите, тя много обича - пуснах я за три игри, обаче госпожицата не ще да слиза да си ходим и като ревна, ужас,
все едно че някой я е заклал, едва я сложих в количката и я прибрах в къщи, и и казах, че повече няма да я водя. 
, уж, обаче духа гаден вятър и е голям студ
. НО аз нямаше къде да я оставя Вероника, щото на комшийката баткото е болен, явно и той с гнойна ангина и тези дни не сме се виждали, няма как, а и ние нали сложихме ваксина, сега трябва много да се пазим
. Установих, че за нея всички животни са БАУ и така казват - всички, отвреме навреме има и Айо - зайо. НО до там. ПОказва къде и е носа, устата, краката - но само нейните - на другите не. И аз съм в паника и от два дни се опитвам да се правя на даскалица
, каквато съм по образование, уж, ама май иначе хич ме няма - по цял ден обяснявам разни животни, правя се на какво ли не, извадих сума ти книжки и даже купих вчера и нови
, но май полза никаква, като и кажа кажи еди какво си и тя ме гледа и се ХИЛИ
. Вечер пък диктувам на баткото по БЕЛ, до скъсване и повтарям, потретвмам, 
даже снощи чете на Вероника някаква приказка, обаче тя хич не го слушаше
.