Мила моя мамо, колко те обичам само!

• 22 288
  • 291
  •   1
Отговори
# 225
  • София,
Ан - МАри  Hug
ВИки наистина ти е страшно трудно, абе и аз някога се справях сама със почти всички проблеми, но сега едва ли ще мога. Вземи се в ръци и обърни внимание и на твоето здраве Naughty
Пали и мен ме интересува въпроса на Вики, др. Лазарова дали ти отговори на въпроса за израстването на проблема при Ади? newsm78
ХЕлче, жалко че чак до 03 април ще трябва да стоите с гипса, ама по важното е да се оправи малката сладурана.
Ето ги чехлите, имаше още едни почти същите, обаче странно дават ги същия номер, но пък са по големки от тези. Обаче отпред това дето се обува на крачето ми се струва доста тясничко и може и да не стане да се обуе на крачето имам в предвид върху гипса. Има едни други, които са си сандалки, и отпред каишката се регулира, т. е. отпуска се и се събира, а на тези неможе http://www.snimka.bg/photo.php?photo_id=11126996
ВИж ги все пак и си прецени, ако трябва утре ще отида да искам по голям номер ако имат и ще Ви взема.  newsm78

П.П. Вероника днес като никога се наспа рано рано и сега обикаля тук около мен и готви нещо в едни чашки, но пък мирува де, да видим докога  Joy

# 226
Така,при първия преглед Лазарова каза-хубавото е че е лечимо,но лечението е около 6 месеца
за това и направихме теста,за да не се тъпче детето ,без сигурно доказателство за заболяването.обаче като чета из нета,при спиране на лекарствата,проблемите се връщали.но това е все при големи пациенти,за деца ,не знам.при всички случаи диета,и разумно хранене ,трябва да наложим.Ади е над нормата +4,4,това също е фасктор за развитие на рефлукс.обаче пък Вероничка ти е с този проблем от бебе,и е с манекенски размери,не знам защо така.явно си носим бремето на преждевременно родени,макар че и доносените си боледуват

# 227
Добро утро момичета. Снощи съм била последна, днес пък съм първа. Кафето е от мен.  food002  food010 kaffeetrmker_2

# 228
Алекси, Hugто и при нас съмненията са че рефлукса причинява проблема,и то нелекуван от сума ти време.ние ходим по мъките с вечните хреми ,и кашлици(уж без причинни)три години

# 229
  • София
Последно, Дияна е с гнойна ангина. Мисля утре да не ходя до Токуда. Стига ми толкова лаборатории, спешни центрове, болници, ДКЦ-та. Педиатърката оня ден ми каза "ами вие по принцип не боледувате, сега така се е случило".

Съвсем се ошашках с Алекс. Мерихме го снощи, изкарвам го с 2см по-къс отколкото преди 2м. Е това вече е невъзможно Simple Smile

# 230
  • София,
Привет  Joy Привет  Joy
Аз пиках, писах и Вероника нещо натисна на клавиатурата и всичко изчезна #Cussing out сега отново.  Twisted Evil
ПАли вече му се вижда края, вярно е три години ходене по мъките, но наистина вече всичко ще се оправи и Ади ще оздравее! Аз съм сигурна  Hug, лошото е че лекарите ни са толкова добри та три години не могат да поставят една свястна диагноза Embarassed
Ан - Мари, а тая вашата педиатърка какво се прави на  #Crazy, ами че то още от началото нали точно това се предполагаше, че е гнойна ангина, важното е, че АБ е почнало вече да действа и Дияна е добре  Hug, а за Алекс не се тревожи, нещо не си го премерила както трябва. НАс така веднъж на консултацията сестрата какво ни мери, на следващия път ни изкара с два сантиметра по къси  newsm78, но ни писа пак колкото предния път. ТО това мерене на дължина в момента е много трудно и не винаги е точно и вярно. Hug
Аз днес съм  afwitch, ама Вероника много ме ядосва, аз чистя и подреждам, тя върви след мен и само разхвърля. Изведох я малко навън - до кухнята за храната и там има една количка от тези с монетите, тя много обича - пуснах я за три игри, обаче госпожицата не ще да слиза да си ходим и като ревна, ужас,  #Cussing out пуснах и още три игри, обаче тя пак не ще да слиза и рев  Cry все едно че някой я е заклал, едва я сложих в количката и я прибрах в къщи, и и казах, че повече няма да я водя. Twisted Evil. ПОсле и тук ми се лигави,  само мрънка,  #Cussing out е вече неиздържах и като и се развиках, тя реве аз се карам и като, че ли имаше ефект, после се укроти, седна и се наяде за пет минути. Сега тук си играе нещо и не смее да гъкне, ама то все ги глези човек, глези, но те на главата ти се качват.  Twisted Evil Вчера цял ден ми е стояла в ръцете.  Sick
Мидичка и вие ли сте по разходки днес ? newsm78
ГЕри   ЖОрко снощи как спа след хапченцето Дормикинд  newsm78
Малките бебоци как са какво правят? newsm78

# 231
Дани-пак си в голяма чуденка ти Laughing Laughing Laughing
Тук не става за разходки. Времето е направо побъркано. Както си грее слънце се смрачава и започва да вали СНЯГ  #Crazy,и после пак слънце и така. И много гадн и студен вятър духа. Оставих Мимето на съседката и отидох да взема кухнята с колата. Че ни беше страх да изведем децата. То не знаеш какво да очакваш с това време.
ПАли-хубаво е ,че поне имате диагноза вече. Поне знаете какво лекувате и ще можете да действате адекватно.
Ан МАри- най-после и Диди е с диагноза. Крайно време беше. Хубаво е ,че вече е по-добре.
Ама то с това шантаво време -само болести.
Аз ви чета редовно ,но нещо ми е скапано настроението и не искам да скапвам и вашето. И затова не пиша. Сега се запалих да уча Мимето да показва животни на картинка,ама такава незаинтересованост-ужас. Дърпа ми книжката от ръцете и я хвърля на земята. И се хили естествено. Много е доволна от себе си. Предпочита да завира разни неща под дивана. Това й е любимото занимание. Добре ,че знам къде да търся дистанционното като изчезне.
Кога започнаха да показват и имитират животните и частите на тялото-помните ли?
Писна ми да се притеснявам дали е добре. Ама с тези сравнения с другите деца-направо се побърквам вече.
Ох-стига съм ви товарила .
Оставям ви  bouquet

# 232
  • София
Мидичке аз спрях да сравнявам, иначе се побърквам.

Дани, в началото никой не беше сигурен какво точно й е на Дияна. В събота другата педиатърка рече "някакъв стафилокок".

Аз не похвалих Алекс. Научи се да се изправя, като го държа за ръце. Свива единият крак, другият е почти на шпагат и като се изправи е на "/\", но щастлив и нахилен Simple Smile Днес преди обяд се опитваше да се изправи с опора само на една ръка Simple Smile Ще се научи детето Simple Smile
За сега в речникът му твърдо е залегнала думата "Тата" и "Да".

Дани, Ицо пуснали го на състезанието по математика миналия месец? Нали сега на 24ти има по БЕЛ. Но Дияна изпусна 2 седмици, много се чудя дали да я пусна.

Днес се сетих. Вики и мама, успя ли да събереш играчки за училището?

# 233
  • София,
Дани-пак си в голяма чуденка ти Laughing Laughing Laughing
Тук не става за разходки. Времето е направо побъркано. Както си грее слънце се смрачава и започва да вали СНЯГ  #Crazy,и после пак слънце и така. И много гадн и студен вятър духа.

Joy Права си, ама да измислят и друг емотикон Sick
А вчера времето при нас беше такова  Rolling Eyes, днес е слънчево  Wink, уж, обаче духа гаден вятър и е голям студ Close . НО аз нямаше къде да я оставя Вероника, щото на комшийката баткото е болен, явно и той с гнойна ангина и тези дни не сме се виждали, няма как, а и ние нали сложихме ваксина, сега трябва много да се пазим Sick
А с тая логопедка и мен ме запали  Sick и аз стигнах до извода, че и Вероника е до никъде - това че ме разбира винаги какво и казвам, че казва определени думички нищо не значи Thinking. Установих, че за нея всички животни са БАУ и така казват - всички, отвреме навреме има и Айо - зайо. НО до там. ПОказва къде и е носа, устата, краката - но само нейните - на другите не. И аз съм в паника и от два дни се опитвам да се правя на даскалица  bowuu, каквато съм по образование, уж, ама май иначе хич ме няма - по цял ден обяснявам разни животни, правя се на какво ли не, извадих сума ти книжки и даже купих вчера и нови ooooh!, но май полза никаква, като и кажа кажи еди какво си и тя ме гледа и се ХИЛИ  Crazy. Вечер пък диктувам на баткото по БЕЛ, до скъсване и повтарям, потретвмам,  #Crazy #Crazy #Crazy, откачам Tired

Ан - Мари в нашето училище никой нищо не казва за състезания, а и те някак си са доста назад с материала, не съм го пускала на никакви състезания. ПО математика може и да иде някой път, ама по български  Shocked, той по български не се справя толкова добре, колкото по математика, въпреки, че вчера ми се хвали че е единственото момче, на което госпожата е разрешила да пише вече с химикал, другите са още на молив  bowuu. ВЕче пише доста добре, но уви допуска грешки, е не са много де, но все пак, Sick, а и българския хич не му е в кръвта, напоследък само се е отприщил да чете Blush даже снощи чете на Вероника някаква приказка, обаче тя хич не го слушаше Mr. Green. Интересното е, че се е записал на някакъв концерт от от ЗИПА по танци и ще играят братчетата на Гаврош Joy, та сега до утре трябва да измисля костюм на Гаврош. Sick

# 234
  • София
Мидичке, наиситна стига си сравнявала и се притеснявала. Аз не помня кога почнаха да познават животни и да казват как правят, но и да помнех, нямаше да ти кажа Wink Ти й дай книжките да си играе сама с тях, без да настояваш. Ако видиш че се заглежда в някое животно тогава и кажи "това е куче, кучето казва 'Бау бау'" Просто да не я насилваш, защото ще й стане още по безинтересно. Може да й вземеш разни животни на играчки ако не се интересува от книжките - куче, коте, мече, крава.  Hug

АнМари браво на Алекс, скоро ще почне и сам да се изправя  Hug

# 235
Дани  Hug
Нали знаеш ,че се шегувам  Heart Eyes.
А от кога Вероничка прави тези неща-помниш ли?
Ех-писна ми вече с тези лекари. Уморих се-честно ви казвам. Всеки ден по нещо ново. Тъкмо отпадне едното притеснение и айде пак отначало. А като питам лекарите нещо-и дежурния отговр-никой не може да гарантира нищо. Уф.
Мимето днес добре ще си поспи май. Вече 1,30 часа спи. Направо чудо някакво.Пу-пу.

# 236
Хелче-как так няма да ми кажеш? Напъни се малко,моля те Praynig
Че скоро ще се видим наживо и тогава няма да се отървеш. Crazy

# 237
Здравейте HugСнощи Жоро спа добре ,ама се и събуди два пъти да яде Tired
мидичке Hug

# 238
  • София,
МИдичке ама честно казано и аз не помня кога беше newsm78. МОже би преди два три месеца. Направило ми е впечатление, че тя много обича кучетата, като сме навън и ще изхвърчи от количката като ги види! Joy

# 239
  • София
Мидичке, шегувам се  Laughing
Значи лятото когато прохождаха викаха "бау-бау", после почнаха "му" на хравата, "па-па", на гълъбите отскоро викат "гу". За котето "мау" се научиха скоро, няма месец може би, мечката е "ме", казват още "му", "бе", "пи-пи". Ама ние по принцип много обчаме книжки, даже понякога си ги носят в стаята докато ги преобувам и четът. Ама не се притеснявай толкова, ние уж говорим ама така говорим, че само аз ги разбирам, даже таткото понякога ме пита "това какво значи?"  Joy

Общи условия

Активация на акаунт