Работещи мами 2006 - тема 20

• 21 429
  • 441
  •   1
Отговори
# 240
Много кофти ден за мен !дано вашият дае по радостен!

# 241
  friendship
Не съм ви виждала от 100 години Simple Smile
Напоследък се завъртях работа, бебе, болести, нямах време за нищо...
От 1 месец съм на 1/2 работен ден и се започна голямото тичане, Михаил ту е на градина - ту е болен, Ева прави майка ми на луда калинка, като не съм у дома реве постоянно и се носят на ръце, от офиса ми се звъни по 20 часа на ден и за форума почти никакво време...междувременно се разболях 5 пъти за 1 месец...а от 4 дни ми е толкова ниско кръвното, че при всяко ставане от стола ми чернее пред очите, но виждам че май е от времето  Wink
Розичка, казах ти да си вземеш 2 седмици болничен и да си вдигаш телефона на всяко 3-то позвъняване, после на всяко 5-то и ще видиш как ще те оценят  smile3508

# 242
  • на правилното място, в точното време
Олееее  и аз съм тръгнала да се оплаквам. На 6 идвам в Сф и ви започвам по ред да ви лекувам. Моля, не се блъскайте, запишете си час, ще ви обслужа всички - качествено и с много любов! Hug Наистина можем ли да спретнем нещо за 6 или 7 вечерта. Принципно през деня ще тичам по срещи, но вечерта мога да отмъкна кола за някой час. Ако някой и през деня може, да свирка. Peace

# 243
  • София
Олееее  и аз съм тръгнала да се оплаквам. На 6 идвам в Сф и ви започвам по ред да ви лекувам. Моля, не се блъскайте, запишете си час, ще ви обслужа всички - качествено и с много любов! Hug Наистина можем ли да спретнем нещо за 6 или 7 вечерта. Принципно през деня ще тичам по срещи, но вечерта мога да отмъкна кола за някой час. Ако някой и през деня може, да свирка. Peace

Бомбееееее, а не си свирнала, а после съм се домъкнала до Димитровград с кола-бомба  Mr. Green

# 244

Бомбееееее, а не си свирнала, а после съм се домъкнала до Димитровград с кола-бомба  Mr. Green

ще ви пишат по онлайн изданията вас двете

катерина, снимки на бебета няма ли да черпиш?! Ако не,идвам да си я снимам сама!

Последна редакция: чт, 02 апр 2009, 17:42 от Калинa

# 245
  • София
Ааааа що. Ако е нужно аз сама ще се напиша преди да тръгна с бомбата към Бомбата  Mr. Green Joy

# 246
Доброто ми настроение от днес се изпари, много ми е криво, има си и причини, не е просто така. Cry

# 247
  • София
Доброто ми настроение от днес се изпари, много ми е криво, има си и причини, не е просто така. Cry

От опит знам, че споделеното тежи по-малко  Hug

# 248

Вече съм по-добре:)
Поговорих и с мъжа си, темата е майка му,общо взето нищо ново под слънцето

# 249
  • София

Вече съм по-добре:)
Поговорих и с мъжа си, темата е майка му,общо взето нищо ново под слънцето

Не си го слагай на сърце. Макар че може би говоря така щот нямам свекърва, ма то на бодлива крава, бог рога не дава  Mr. Green

# 250
  • нейде там, където ....
Аз съм отпуска другата седмица, ще обикаляме по магазините и детските площадки с баткото, в подготовка на рождения ден на Митко. Който през това време ще трябва да привиква към новата градина.
Дай боже всекиму свеки като моята. Не се виждаме и чуваме често, та може и затова да е  Laughing

# 251
Отличничка! Как го постигаш? Аз съм много зле с планирането. Вчера си инсталирах нов task manager, белким ме вкара в релси...

Аз днес бях на трейнинг - Lean Production. The Toyota Way може да ти е по-полезна, отколкото на нас Wink

# 252
Много кофти ден за мен !дано вашият дае по радостен!

мери, ти поне по-добре ли си?

голямо съвпадение, но днес мойта свекърва дойде да гледа Кайо, много съм й благодарна. За мен си е голяма жертва да го гледа. Вчера се наложи майка ми да дойде след работа за 4 часа да го гледа, докато аз свърша работа, и баща ми после й вдигнал як скандал защо не се прибрала.

сигурно не е лесно като се съберат много поколения накуп, но в момента съм супер щастлива, че макар и за малко ги има бабите.

# 253
Момичета петък е, утре май времето ще е хубаво и днес всички трябва да имаме един хубав ден.

За разлика от вчера.

# 254
Добро утро!  Hug За сега съм в настроение, дано само времето се оправи, затъжила съм се за слънце!

Пожелавам ви най-прекрасния ден, само усмивки и добро настроение!  Hug

Общи условия

Активация на акаунт