Отговори
# 150
geribg  мила ,дано вси4ко се оправи бързо при вас,да ти кажа "не се ядосвай",няма смисъл ,знам 4е няма да ти помогне.Твоите свекъри са много нагли според мен,а съпруга ти не може да им откаже .Желая ти успех,дано нещата се наредят по бързо.                                                  Моми4ета не е ли време някой да си даде тел за връзка ,ако има хубави новини,след средата на април разбира се Naughty.

# 151
Благодаря за подкрепата, момичета. Нямам намерение да се карам с мъжа ми. По-скоро те ще разберат какво се крие зад милата и добричка (до сега) Вероника! Аз цял живот съм търсила точно този мъж, и той ме направи добра и мила, и няма да си го дам за нищо на света!
Добре дошла,Bani   bouquet Размножаваме се!

# 152
Привет, момичета! Включвам се само за малко, досега наваксвах с четенето.
Добре дошли на новите майски мами!
taniab, за Малтофера - аз го пих преди време, но много ми дразнеше стомаха. Иначе действа добре. Сега пия Феро Фолгама и съм далеч по-доволна, много по-малко дразни и не запича, както Малтофера. Но ти пробвай с това, което ти е предписал док и ако не ти понася добре го помоли да го смени.
radost_leo, радвам се, че отново си сред нас - беше се поизгубила... За отношението в МД изобщо не се учудвам. Аз бих те посъветвала поне за раждането да смениш лекаря или направо болницата, да не ти къса нервите повече. Иначе за размерите не се разстройвай - ето ти една табличка, която съм я виждала окачена по кабинетите.

Онова кръглото, което друга мама ти го беше пуснала, не дава много точни данни според мен - със сигурност прогнозното тегло е повече от реалното. По това кръглото кумата ми трябваше да роди бебе 3500 г., а два дни след това предвиждане мацката й се роди 2830 г. Това са едни 700 г!!! Докато това, което въвеждат в ехографа като замерени показатели (поне 4!!!) и изчислява теглото, е много по-точно. Както и да е, отплеснах се. сори за което.
Деска Горанова, страхотно име наистина!!!
Гери, светът е пълен с галфони, гадно е когато са твърде близо до нас (и в моите семейства - умишлено пиша в мн.ч., е пълно с "достойни" примери)... Опитай се да не се ядосваш много, че не е добре за теб. А в същото време спокойно и търпеливо се опитай да помогнеш на съпруга ти да си отвори очите. С времето става и тази магия, но изисква търпение, което винаги се възнаграждава добре. Струва си, наистина!!!
Лека вечер на всички!  Heart Eyes

# 153
  • София
И аз сега се върнах от преглед  Simple Smile Този доктор ме успокои, каза в общи линии да си седна на четирибуквието, и след месец - пак на преглед. Бебо тежал 1607гр! Надолу с главата е, ама както знаем, има време да се върти още доста. Надявам се наистина да мирясам и да престана да мисля за доктори и прегледи...
geribg , много изнервящо наистина! Все пак важното е с мъжа ти да сте заедно и да се подкрепяте, а къщата все някога ще стане, и ще е много хубава!  Peace

# 154
  • Варна
Здравейте, минавам само да кажа на Варненки, че утре съм на линия за лекцията.

Приятна вечер на всички и по-малко ядове ви пожелавам Heart Eyes

# 155
Да ви попитам и аз за една количка Kraft не намирам много писано за нея , а не ми изглеждат зле . Сиска ако имаш мнение сподели го моля  Hug

eugenya в продавалника има няколко варианта на колички за породени деца , ако не искаш да купуваш можеш да разгледаш за характеристики

# 156
  • гр.Стара Загора
Добре дошла на новата мама newsm51
Гери разбирам те напълно и ние в момента правим къща от моите родители които не спират да дават всичко от себе си дори и дядо ми участва който е на 70г. а на мъжа ми родителите са само на приказки той има две сестри близначки които са по-големи от него едната си живее в Гърция и е много готина а другата тук и е семейна от 7-8 години има и дете тя е винаги с приоритет от тях двамата но най-лошото е че е адски нахална и не спира да иска дори сестра й от Гърция й праща пари  и майка им и тя получава ``заплата`` от там която пак отива при нея когато видят Борислав /мъж ми/ само пари искат но поне баща му за сега се опитва да помага въпреки че на моменти думите са му повече но аз отдавна съм спряла да се ядосвам.Последният път когато това отново се получи седнах с него и му казах всичко което мисля като се постарах да не го засегна лично тъй като той няма вина и да ти кажа много ми помогна това,сега като го издебнат майка му или сестра му той им казва да се оправят имат си мъже и въпроса приключва надявам се да си остане такъв защото е добър и не спираха да му се качват на главата.А ти не се примирявай и направи това което ще е добре за вас без скандали и не го задържай много защото накрая може да избухнеш за нещо маловажно. Praynig Praynig Praynig
Извинявам се за философстването ми но просто и аз имах нужда да споделя smile3514
Лека вечер мамчета smile3525

# 157
  • Велико Търново
Да ви попитам и аз за една количка Kraft не намирам много писано за нея , а не ми изглеждат зле . Сиска ако имаш мнение сподели го моля  Hug

За съжаление не мога нищо да кажа-дори не съм виждала на живо Crazy

# 158
Варненки минавам само и аз да кажа, че утре съм на линия за лекцията - към 9.30 или 9.40 ще съм пред Капела Плей. Лека нощ на всички майчета!

# 159
Искам да се похваля, че вече съм горда собственичка на Loola UP 3 в 1  moresmile
И съм супер, супер щастлива и превъзбудена!!!   superuu
Ето я презентацията на количката:
http://video.aol.com/video-detail/maxi-cosi-by-bebeconfort-loola … ?icid=VIDURVHOV02

А това е цветът на моята: http://www.ebaby.co.uk/bebe-confort-1/bebe-confort-trio-loola-up … l-choco-mint.html
И нямам вече търпение Макс да идва и да си го бутам в Лоолата  Crazy

# 160
  • София/Варна
Някой питаше за тандемните колички - бутала съм тандемната триколка на Фил и Тед , промотираха ги преди година в училището на сп. 9 месеца. Внасят ги Ивентас (тия дето са вносители и на Авент). Моите впечатления са, че е относително лека, дори и с 2 деца вътре (моя Ого беше бебе-изпитател в нея Wink), маневрена е, сгъната не заема повече място от стандартните триколки от по-висок клас. Естествено и като цена си е доста соленка.

Да не чуе дявола, но май съм случила на мъж поне в отношението му към родата. Свекърите са досадни в доста отношения, но той казва следното: "Аз съм вече глава на семейство и основната ми грижа е именно за това семейство." Ако се налага да избира, никога не би ощетил нас с дребния.

# 161
Варненки и аз утре съм на лекцията. Ще се видим към 9.30 Simple Smile

Гери за съжаление и аз знам какво е когато родители делят децата си /за едите да има, а другите да се оправят някакси/. За щастие моите родители никога не са се отнасяла различно към мен и брат ми, надявам се живот и здраве и ние с моя мъж да сме такива родители, а не като неговите. Но да са живи и здрави. Пожелавам ти всичко да се нареди и полека лека да си устроите новия дом.  newsm51

# 162
kay Renn  аз питах за коли4ка,този модел само триколки ли са ,4е мъжът ми не иска и да 4уе за триколка.                    Мария Кяра 4естита придобивка ,с здраве да я ползвате,страхотен избор.  bouquet

# 163
  • Велико Търново
kay Renn  аз питах за коли4ка,този модел само триколки ли са ,4е мъжът ми не иска и да 4уе за триколка.                   

Аз също тази количка щях да ти препоръчам.Мисля,че нямат модел с 4 колела,но не съм сигурна.Какво против има триколките?

# 164
  • София
Здравейте, момичета, добре дошла на новата мама!
Ако ме смятате за подходяща бих си дала номера за щуркелче с удоволствие, и без това с изключение на последните 10тина дни иначе кажи-речи през цялото време съм около форума  Mr. Green
Съжалявам, Гери, че седят така нещата. Аман от такива хора! Много ми се прииска в този аспект да споделя за нашите родители. Нали с мъжа не сме финансово стабилни и получихме не помощ, ами направо летящ старт от тях! Получихме в последните 3 месеца апартамент, в момента го и ремонтират даже, обзавеждат ни го и се надпреварват техните и нашите кой да ни обзаведе и кой да купува количка и други работи за бебето в момента. И много други дреболии, и просто.. Реших, че заслужават най-малкото да споделя и с вас благодарността си!
Лека и целуФки  Hug

Общи условия

Активация на акаунт