Отговори
# 165
Ох Сиска и аз не знам то4но какво има против ,май не му харесва като външен вид.Той за всеко нещо си има своя мнение и трудно успявам да го убедя в противното.То да е само за коли4ка ,и за дрехи е така и обувки .Без него не купувам по4ти нищо на детето ,защото винаги нещо не му харесва.Той е маниак на морковите дрехи и обувки ,а пък аз не съм нау4енада да хар4а 4ак толкова и винаги спорим .Но все пак ,къде да вляза да видя този модел ?           Сиска  много ти благодаря ,много е готина .

Последна редакция: ср, 11 мар 2009, 23:32 от eugenya

# 166
# 167
  • о`майна лунна нощ е
Ох, Гери - много неприятно! Но само от мъжа ти зависи дали ще продължава да позволява да бъркат така в семейния ви бюджет. Не мога да ги разбера такива хора. Сега имате такава крещяща нужда от помощ, а вместо да ви се дава, постоянно да искат от вас.
Явно аз съм попаднала на страхотни хора. Свекърите може да ни чакат пред вратата, за да ни оставят пари, но не и да вземат точно сега.

# 168
Добро утро, дами!Как сте днес? Ние с бебка Рая и кака Алекс вече пихме кафенце  и закусихме! Днес имах приятен майл от човек, който рисува картини. Разгледал албумчето на Алекс в снимка.бг и много я харесал, та изяви желание да й нарисува портрет! #Crazy
Бейлис в шоко, мила, там е проблема-нямаме крещяща нужда от помощ, справяме се отлично сами. Мъжът ми никога не е искал нещо от родителите си. Моите родители помогатс каквото могат, но без да го натякват, а неговите взимат от нас, за да дават на брат му, защото, разбираш ли, те са братя и единия трябва да носи другия цял живот на гърба си #Cussing out Не съм хората, които са на мнение, че родителите ТРЯБВА да помагат и да дават, напротив, работя от четиринайсетгодишна и не съм разчитала на никой.Но като не помагат, поне да не пречат! Както и да е, ще се справим. В момента най-важните са бебка и Алекс, другите ще ги наместя рано или късно Heart Eyes 

# 169
  • о`майна лунна нощ е
Гери, това ми е част от мисълта. Ако не ви помагат директно /било то с пари, помощ в работата по къщата или свързана с отглеждането на другото детенце/, то поне да не пречат и да не създават интриги или напрежение в семейството ви.

# 170
Добро утро милички мами.
Пийнете кафенце погледайте Гала в На кафе и не мислете за всички простотии които са извън къщи.
Едно голямо МАЙНАТА МУ  и игнорирайте всичко .
Знам че е много трудно и аз трудно се научих (и все още не напълно)  но просто трябва.
Гери ти света няма да промениш дори и да си скъсаш нервите и тези на мъжа ти.Хората са си такива и това е.
По малко и с хляб и мъжете се променят и се научават как да си подреждат приоритетите в живота.
Много добър или много наивен - ?!
По скоро са го юркали цял живот по този начин милия и са го накарали да се чувства длъжен. Такова нещо се преодолява за много години.Познавам такъв случай. Родителите могат да бъдат голямо бреме понякога.
По-скоро тр да подкрепиш мъжа си отколкото да му пилиш на главата защо постъпва така и се оставя да го манипулират.Поне той тр да има такова усещане. Сигурно му е писнало от хора които само му казват какво да прави.
Пожелавам ти много търпение Гери и с много любов ще видиш че за 2-3 години нещата ще се променят. Но тр да усеща нежна подкрепа от теб а не твърдата ръка на родителите си .
Хубав ден на всички   love001

# 171
Добро утро мамчета , как сме днес , пихте ли вече кафенце. Дано днес времето да е хубаво , че да можеч да излезем на разходка .  Praynig

# 172
Гутен Таг мацки и от мен  Mr. Green

да ви разкажа малко простотии: та отивам аз преди малко за поредната месечна ЖК в Тина Киркова, влизам в кабинета и казвам че имам час за преглед с д-р Маркова. И мадамите (акушерките) ми казват, че тя вече не работела там, и те могат да ми премерят кръвното, ама на ехограф няма кой да ме види  Shocked. Хубаво, мерете ми кръвното казвам, и питам сега какво се прави в тоя случай. Вариантите били два:
1. Обаждам се на лекарката и се разбирам с нея (доколкото я опознах, сигурно не работи вече със здравна каса)
2. Отивам при личната, вземам ново направление за акушер-гинеколог, щото първото си било за конкретната лекарка, и после в понеделник пак в Тината при някой от двамата лекари, които ОЩЕ работят в кабинета по здравна каса и те ми продължават консултациите (ако не решат по някое време да си вдигнат и те чукалата  Crazy)

И тъй, сега ще се почудя малко.... Засега мисля първо да се обадя на лекарката, при която бях, и после да решавам как и какво, само да ми мине малко афекта.
 `баси и системата, с извинение за израза. В Германия лежах 10 дни в болница и операция ми правиха + рехабилитация - всичко беше поето от здравната застраховка, която беше минималната. А тук плащам аз осигуровки години наред, не съм стъпвала веднъж на лекар, а сега ме правят на маймуна. Абе изроди, всичко измислят така, че някой да лапа пари. Разправям аз на моя възлюбен да вдигаме палатката към Германия, и без това и двамата сме с фашистки физиономии, мноо ще ни харесат, ама той не ще  Mr. Green

Както и да е, оплаках се, важното е че кръвното ми е 120х80 и изследванията добри(според акушерката). Другото са бели кахъри

Ще ви информирам за развитието на нещата, кво пък - тъкмо може да мина повечко лекари в Тината, пък като ида да раждам БЕЗ ИЗБОР  Money ще са ми дружки  Mr. Green

(изроди са всички и цялата система долна, не мога да се сдържа да кажа пак....)

# 173
Felina,абсолютно си права!Милото има подкрепата ми за всичко и ми показва с всичките си действия, че ние с децата сме неговия преоритет номер 1!Двамата сме една зодия и мислим еднакво. Проблема е, че аз съм малко джаста-праста и не се вълнувам особенно от мненията и чуствата на родата му, за което ,повярвай ми, си имам сериозни причини .С времето и той започна да вижда някои неща от мойта гледна точка, и разбра, че не всички са това, за което се представят. Визирам неговата рода в случая, които са 90% използвачи.Всичко ще си дойде на мястото рано или късно. Най-хубавото е, че с него се разбираме идеално и не застава срещу мен заради родителите си, напротив, чува какво казвам и мисля и аз.
Slavaa,къде се разхождаш в Младост? И аз съм в Младост, но 1 и се чудя къде да ходим с малката newsm78 Никой не познавам...

# 174
Момичета, кога се обръщат бебетата с главата надолу по принцип? Аз съм в 29 г.с. и още не се е обърнало. Разположено е напречно, главата вдясно, крачетата вляво. Това нормално ли е?

# 175
tiliata- ко да кажа , освен да ти пожелая здрав дух,силни нервни връзки, много късмет newsm17, а относно здравата ни система по принцип и като цяло- "НЕАМ ДУМИ и НЕРВИ" smile3511

# 176
tiliata,за съжаление не само здравната ни система е на това дередже, а цялата ни скапана държава!Стискай зъби и се моли всичко да е наред и да не ти се налагат повече сблъсъци от този род Praynig
radost_leo,не се притеснявай може и в последния момент, преди да родиш да се обърне! Няма определено време от кога до кога да се обръщат. Всяко си решава само за себе си Heart Eyes

# 177
Здравейте МАЙ-чета.При нас нещата доло-горе биват ,но не са идеални.Ходихме на консултация и представете си какво става.Според моя док бебето върви с няколко дни напред,а според замерванията ,които направи изчисли ,че бебчо тежи около 1550.Възможно ли е такова нещо?Според мен и това,което съм чела не би ли трябвало да е по-големичко или нещо той не можа да го изчисли?Незнам...........
bebZz,аз съм съгласна да си щъркелче.Особенно в моя случай........май скоро ще имам нужда от такова(това моето кръвно си прави каквото си знае). smile3511Дано изчака поне още месец.
Лек ден момичета и по-малко проблеми ви пожелавам от тук нататък.Целувки от мен.

# 178
  • Русе
Момичета, не е ли време да си изберем вестителки вече  newsm78
И аз се предлагам  Flutter

# 179
И аз съм на разположение така или иначе съм по цял ден пред компа  Crazy

Общи условия

Активация на акаунт