Отговори
# 210
Здравейте МАЙчета и бебчета!
  След дълга пауза реших и аз да се отчета как сме с бебка.Всъщност при нас няма нищо интересно-добре сме,риткаме си,четем ви всеки ден,ходим на разходки,когато е хубаво времето.От време на време ме понаболява кръста,понякога трудно заспивам вечер,но то си е съвсем нормално.Колкото повече  наближава момента,толкова повече безсънни нощи ще има.
  Да се похваля и аз-вчера си капарирахме количка(Кенгуру Даяна-розово и сиво) и кошарка(Бертони Травъл Кид-отново в розовичко),абе въобще ще сме много розови.Ще стоят в магазина докато не се роди момата,че да не вземе да ни изненада някой момък  Wink (не вярвам де,но за всеки случай).
  За сега това е от нас,вече ще гледаме да се включваме по-често.
Лека вечер на всички!

# 211
Здравейте, момичета!
Хемоглобина ми се оказа 113, което, до колкото разбрах, било ОК. Някой знае ли какви са нормалните граници за бременни и кога се води нисък?

За сушилнята на мен също ми е интересно. Принципно не ми харесва как миришат дрехите след това, но си е несрванимо удобство, когато няма къде да изсъхнат като хората.
Ето я количката, на която се спрях финално. Като това е без частта от 0-6 месеца която се купува отделно и за съжаление няма да е същия цвят.
Ако щете ми вярвайте, тук изборът е много по-малък от колкото у нас ...   Crazy

# 212
Здравейте, момичета!
Хемоглобина ми се оказа 113, което, до колкото разбрах, било ОК. Някой знае ли какви са нормалните граници за бременни и кога се води нисък?

Точно този въпрос зададох днес на моята доки,каза че нормално трябва да е 120.
Моят от 101 съм го вдигнала на 110,което е добра новина! Simple Smile

# 213
Здравейте мами!

Колко много сте изписали направо  няма изчитане. Радвам се де yes

Burberry моя тип колички. И моята ще е някаква такава, но все още незнам точно каква. Неразбрах каква марка е само?  newsm78

Моя хемоглобин през цялата бременност е 113 и дори като пих Тотема не се повиши, стои си едно и също ниво. Не е притеснително.
hris30 поздравления за придобивките. Вече и аз искам да имам всичко, че да отида спокойна да раждам, ама още се мотая.
tiliata ти ме развесели. Докторите в Тина Киркова са много добри всички, права си затова, че ще ги опознаеш и аз така ги опознах и най накрая не си платих нищо, защото не избирах никой, а ми се паднаха познати от прегледите Joy
bellaa няма нищо страшно в секциото, даже е по добре, особено ако бебето ти е големичко.

Скоро моя приятелка и съседка роди детенцето си /второ/ нормално.
Бебето се роди 4200 искам да ви кажа момичета, че тя е върл почитател на нормалното раждане. Първото дете го е родила нормално и неискаше и да чуе за секцио.До такава степен се е разъсала, че като се чухме по телефона само ми каза. "Рали завиждам ти, че ще раждаш секцио". Все още не може да върви от шевовете и не е излизала от къщи.

Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug

# 214
Привет Дами!

katrrinka, радвам се, че се появи! И за Барбарела се чудех къде зачезна?

Днес си взех резултатите от изследванията. Хемоглобинът пада и ми изписаха феро-фолгамма. Дотук нормално, но калцият и протеинът са доста под долната граница и лекарката ме плаши, че ако не започна да ям месо и яйца Sick ще ме вкара в болница  ooooh!. Май ще мина на протеинови шейкове.

tiliata, направо се чудя как са ти измерили кръвното нормално след новината, че лекарката ти е напуснала болницата.

# 215
maeva0959  , rali44ка Мерси за инфото, май ще си пия витамините пак.

rali44ка, тази е Britax Vigour 4+

# 216
# 217
Добро утро и от мен!вчера направих малки покупки за бебо като старт за по-големите другия месец.обикалях само информативно,но взех две бодита,гащеризонче и пижамка.Много са сладурски,но все в синьо....почти няма избор за друг цвят,защо така......По-късно ще ги снимам и пусна в албума.обаче докато разглеждах се оказах доста неориентирана относно това,какво трябва да се взима за бебо.....май ще трябва да отида с човек,който вече има опит  Grinning.Това е засега от мен,чак на 24.03 съм на док,тогава ми пускат и 45 дни преди раждане,та нямам търпение да видя бебо как е!
Радвам се,че всички сте добре,само така!!!!

# 218
  • гр.Стара Загора
Добро утро маЙчета   love001
хайде на   food010 Сиска бях ти споменала за Quinny Buzz че това ще ми е количката и беше ми казала че няма да съжалявам,но вчера излизахме с милото и видях Maxi Cosi Mura 4 и дори снощи я сънувах я дай мнение ако имаш за нея моля те че вече тотално се побърках със избора си  smile3538Благодаря ти предварително  newsm51
Аз отлитам към работа приятен и слънчев ден на всички работещи по-малко със работата а на тези които са си в къщи грабвайте чантите и излизайте на разходка времето е невероятно sun

# 219
Добро утро и от мен  Simple Smile

rali44ka, не ме стряскай, аз си мисля и по-големичко да е, пак да се пъна нормално. Аз съм била 4300 и майка ми е имала по-малко поражения отколкото с брат ми, който е роден 3600. Ама всичко е относително, има време, ще видим ...

За лекарите от ТК - ще помисля още какво да правя по-нататък. Вчера се обадих на въпросната лекарка, която ми обясни как така или иначе вече нямам безплатни прегледи така че по-добре да ходя в частния и кабинет, там щяла повече внимание да ми обръща, да ми напише обменната карта и т.н., а ако има още изследвания през ЗК ще ми ги пуска през болницата чрез нейни колеги, тя така работела по-принцип с пациентките си. Сутринта (преди да отида) ми била гледала картона. Това за мен си е кофти човек и лош търговец, не съм убедена че и като лекар струва. Ако се беше обадила да ми обясни това преди да ида на преглед, може би щях да приема този вариант, за да не се разправям, ама при условие, че преди ми е звъняла да се върна, за да си платя прегледа, а сега си ми е погледнала картона и си е тръгнала - аз отивам и акушерките ме гледат жално...Така просто не става.
Както и да е, сигурно е за добро.

а vaiza, моето кръвно по принцип е по-ниско, та след новината явно се е нормализирало  Laughing Пък и аз бавно стоплям, та даже забравих да питам някои неща - акушерката ми каза, като ида на 9.април за болничен да си нося личен амбулаторен картон, който мога да взема от личната или да си купя. Не разбрах това ли ще е т.н. "обменна карта" и кой ще ми я попълни - може би лекаря, при който продължа консултациите? А хич не обичам да не ми е ясно нещо  Confused

Общо взето знам, че важното е да съм добре аз и бебето, ама ме нерви ситуацията. Даже се събудих към 2 часа и дълго се въртях, мислех ги нещата, а малкият като усети, че съм будна явно реши че е сутрин и заблъска яко. В понеделник ще го видя накъде е застанал - вчера си записах час за ФМ при Врагалева, която се чудех дали да не пропусна, ама в тая ситуция няма как.

ralichkou, аз с такова "информативно" обикаляне напълних цяла торба със сини сладурски дрешки и сега гледам да не обикалям много, че много ми се събра "информациата"  Laughing

# 220
Добро утро девойки!  bouquet
Честит последен работен ден на тези, за които работната седмица свършва. Аз съм от тях и съм много щастлива Laughing

Да ви разкажа какво установих снощи - прибирам се след работа, събувам, събличам дрехи и какво да видя - краката ми подути като балони #Crazy Тази сутрин бяха поспаднали, но не съвсем до предишното положение, ама явно така ще бъде. Някой друг има ли такъв проблем? Аз знам, че това се случва в последните месеци, но дали трябва да взема някакви мерки или нищо не може да се направи по въпроса newsm78

# 221
  • Русе
Момичета, като си избирате вестителка  - не забравяйте че и тя е бременна и ще й се наложи да ражда по някое време. Ако сте с близки термини, може и да не ви вдигне или да не може да съобщи новината.
Лек и усмихнат ден   Hug

# 222
Rosita,
На Mura-та теглото на рамата е 12.5  Naughty Което на мен ми се вижда много и ме накара да я подмина като вариант.
Гумите й са помпещи  Confused И изобщо съм чувала, че е голяма борба да се управлява тази количка.
Ако ти помагам с това мнение ...

# 223
Добро утро девойки!  bouquet
Честит последен работен ден на тези, за които работната седмица свършва. Аз съм от тях и съм много щастлива Laughing

Да ви разкажа какво установих снощи - прибирам се след работа, събувам, събличам дрехи и какво да видя - краката ми подути като балони #Crazy Тази сутрин бяха поспаднали, но не съвсем до предишното положение, ама явно така ще бъде. Някой друг има ли такъв проблем? Аз знам, че това се случва в последните месеци, но дали трябва да взема някакви мерки или нищо не може да се направи по въпроса newsm78

Аз съм така вече от почти два месеца.И няма спадане,дори като седя с вдигнати крака.Албумина ми е наред,пих преди време Неуренал но пак ми се подуват.Ще трябва да го изтърпим  Rolling Eyes

# 224
  • София
Добро утро, майчета Hug
Не съм писала, но чета редовно  и стискам палци на всички мами неприятностите бързо да отшумят  bouquet
При нас с бебочка всичко е наред, само дето незнам колко е голяма, но явно има място още защото не спира  newsm32
Аз съм много щастлива и ми се иска да се похваля  Embarassed снощи с мъжа ми каква количка купихме
http://cgi.ebay.de/Hauck-Ecuador-Kombi-KW-Softtasche-umsetzbar-N … %3A1%7C240%3A1318
и се надявам и чантата да вземеме http://cgi.ebay.de/Disney-Traxx-Hauck-Wickeltasche-verschiedene- … %3A1%7C240%3A1308 Praynig
и остава да чакаме да ни я докарат, живот и здраве май месец, направо за бебочето
Хубав ден на всички Peace

Общи условия

Активация на акаунт