Отговори
# 195
Момичета, не е ли време да си изберем вестителки вече  newsm78
И аз се предлагам  Flutter
Какво означава това!? Embarassed

Някоя от нас като роди, се обажда от родилното на вестителките и те уведомяват останалите от темата за събитието  Grinning

# 196
Супер предложение   bouquet
мами вие претиснявате ли се вече Embarassed

# 197
  • Велико Търново

В този ред на мисли: някой има ли идея къде се губи Мадам Стасита?

В клюто Crazy

Ели,този е на Mtel,но имам и Vivatel.

eugenya,аз от там се мъча,ама явно левички ми идват и двете ръце Mr. Green

# 198
  • София/Варна

В този ред на мисли: някой има ли идея къде се губи Мадам Стасита?

В клюто Crazy
То е ясно, ама аз рядко наминавам там Simple Smile
Бтв, вече няма те кълна за Щастливеца - на 3 март хапнахме там, на връщане от Варна Wink.

# 199
  • София
Ехо!
Тия дни ме нямаше, та още не съм изчела целия форум. Но срещнах поста на брилянтин и лято за очите и бързам да отговоря. Цитирам приблизително текста на моето ЛС до Брилянтин:
<Накратко за очите - това са пълни глупости, които ти е наплещила тази женица. Иди при Кючуков или при доц Анреев. Въпроса е дали имаш прокъсване, т.е. дегенеративни промени, а и тогава лазерния бараж решава проблема... аз самата съм със 6 и 7 и доскоро нищо ми нямаше, а и сега е съвсем малко>

Аз бих се доверила на доцента напълно. Ама напълно. Самия факт, че не се възползва да те изръси за лазер без да се налага е доста добър атестат.

Кураж и смело и безотговорно!
Мен ме скъсват от бачкане с тая финансова криза, като се поизмъкна другата седмица ще се активизирам. ЛС кутията ми е разчистена.

# 200
  • София
Благодаря, GlumSimple Smile
Аз съм отново по следите на количка, благодарение и на Mushinka. За съжаление количката не е в София, та евентуално ще я взимаме след оглед на снимки и малко на доверие. Дали е глупаво? Също малко не съм наясно и с плащането, трябва да си говоря пак със сегашната притежателка...

# 201
  • Велико Търново
Аз съм отново по следите на количка, благодарение и на Mushinka. За съжаление количката не е в София, та евентуално ще я взимаме след оглед на снимки и малко на доверие. Дали е глупаво? Също малко не съм наясно и с плащането, трябва да си говоря пак със сегашната притежателка...

Лято,от къде ще купуваш количка?Ако е от продавалника мога да ти бъда полезна Crazy
Вчера гледах количка Крафт в продавалника,ама собственичката и според мен беше откровено мърлява.Количката си беше читава,обаче толкова мръсна,че лично аз никога не бих купила Crazy
Днес си гледах оценките и видях,че първата ми положителна е от една мама на която продадох количка на "смешна" цена и куриера и го смъкнах от цената,а беше 40 лв.Мога да ти покажа снимките,които съм правила на количката.

КайРен,няма ме кълнеш,а другия път ще се обадиш.Хем съм приказлива и на бира и вино нося Crazy

# 202
  • Русе
Вестителките се оформихме така:
Сиска ( Силвия) - МТел - 0887/930-549
Бейлис с шоко ( ..........) - Вивател - 0878/836 - 572
Ели-дечкин ( Елка) - Глобул - 0899/263-612
Дендри ( Деница) - ............- 0885/ 431 545
Герибг ( Вероника) - .......... - 0886/ 172 233
Моля, който прави следваща тема да ги постави на първа страница.
А на другите маЙчета им остава да си изберат  вестителка ( или мама на която ще се обадят когато родят, за да съобщи в темата)  Hug
Може и СМС  да пращате.

Последна редакция: чт, 12 мар 2009, 21:50 от eli_dechkin

# 203
  • София
siska79, благодаря, писах ти ЛС Simple Smile

# 204
Момичета, да се похваля-от днес съм горд собственик на кошче за кола Чиполино Рапид!Чисто ново, от продавалника, за крупната сума от 50 лв, която аз успях да смъкна на 40 лв с доставка до нас при това newsm47

# 205
Оле маминки, колко сте написале пак.  Grinning Grinning Grinning
Аз първо да се похваля, а после ще се връщам назад да ви изчета.
Още млада-зелена пуснах първата си обява в продавалника. Избързах с някои покупки и се оказах с "мъжко" кошче за кола за "неродена Петка". Ако някой иска да разгледа - вие сте с предимство.
http://www.prodavalnik.com/ppc/showproduct.php?product=501716&cat=3
вече не съм девствена в това отношение и съм горда продавалка.
 Laughing Laughing Laughing

# 206
Dendri,защо не каза? Аз щях да си го взема веднага! Нямам претенции за цветове? Ама днес ми докараха поръчката от продавалника...

# 207
Dendri,защо не каза? Аз щях да си го взема веднага! Нямам претенции за цветове? Ама днес ми докараха поръчката от продавалника...
Еее Гери, много жалко. Но то аз, чак днес се реших и я пуснах обявата. Кошчето много си го харесах, но Борис иска розово и подобаващо за момиченце.
Нищо де! Честито на теб за покупката да си я ползвате със здраве.
То и аз това като го продам, ще си купя подобно пак от Продавалника.

Виждам, че вече за вестителки си говорите. Включвам се и аз. Имам желание, а и абсолютно всеки ден съм в интернет.
Е, когато раждам, ще зачезна за ден-два, ама ще гледам да поприключа бързо с тая работа. Mr. Green Mr. Green Mr. Green
Моля да ме включите към вестителките: 0885 431545 Деница

# 208
Нищо, успех с продажбата newsm10 Не се пиша за вестителка, защото от няколко дни имам предчуствие, че няма да устискам до термина...Но ще си оставя номера, че и аз съм по цял ден в нета или ако звънна на някоя мама тия дни, да не се чуди кой се обажда Heart Eyes 0886172233 Вероника

# 209
Мали момичета, ама то времето наистина си дойде Simple Smile
Много е сладко и мило това с вестителките!

Аз да се отчета също - вчера бяхме на преглед и мерихме тонове за първи път. Развитието малко се е позабавило, беше много напреднало...та сега сме 1770 гр по ехограф, крачето в рамки, главата 2 + седмици. Все още е седалищно.
Тоновете бяха наред, няма и контракции - което е супер, даже малко ще поспра с магнезия, че ми писна...то цяла бременност хапове. Sad

Моя бебок много мързелив, не ме тормози с ритници - от време на време като се протяга ме натиска по мехура, но като цяло е спокоен. Вече накупих всичко..само това дето ще подаряват оставих и трябва скоро да подредя.

Един въпрос към опитните мами - ползвали ли сте сушилня за дрешките на бебо в началото?
При мен е проблем мястото в къщи и незнам къде ще се сушат дрехите /едната стая ние + бебо, другата кучетата и котката/, та мисля да земам сушилня...

Общи условия

Активация на акаунт