Отговори
# 180
Момичета, не е ли време да си изберем вестителки вече  newsm78
И аз се предлагам  Flutter

Лелееееееееее,не ни ли е рано,де,мацки? Simple Smile

# 181
Не мисля ,че е рано,особенно за някой...за съжаление.SadБих се радвала да има на кой да се обадя.

# 182
Здравейте момичета, не съм писала от края на Януари. Еджам смогнах да ви изчета горе-долу.
Аз имах невероятни премеждия последните джа месеца.
Да ви се пооплача по случая, като преди това вметна че сега всичко е ОК.  Wink
Края на Януари направих една чудесна бъбречна криза и лежах две седмици в Шейново. Някой беше казвал че на бременни не им се дават антибиотици... за две седмици минах през 4 вида антибиотик, като последните два ми ги биеха в коктеил. Луда работа, но както и да е закрепихме положението докато родя надявам се.
След това ни откраднаха колата. Майната му, онзи ден си купихме нова.
Когато започнахме да планираме бебо започнахме да сътаме парички, ама те почнаха родата... аз ще ви купя това, аз онова... и така ние си взехме със събраните парички нова кола.
Капакът беше преди 10тина дни в мола, когато като на последната глупачка ми извади едно цигане портмонето от чантата. (гледах се после на камерата на магазина). Но и това отшумя. Почвам постепенно да си възстановявам документите дето заминаха, бавно но славно.

Та както казах сега всичко е наред. С бебка си се подритваме особено тя мен, но след време ще има възмездие  Laughing

# 183
Stela: И ние тежим толкова и моя доки каза ,че е нормално за 28 седмица.
Прегледа ме и колкото и да не ми се иска ще е секцио smile3514 Направо се чувствам ужасно, но нямам избор. Хайде стана ми гадно.

# 184
  • София
tedy_cat , съжалявам, че е трябвало да изживеете всички тези неприятности! Радвам се, че пишеш отново!! Simple Smile

# 185
tedy_cat , съжалявам, че е трябвало да изживеете всички тези неприятности! Радвам се, че пишеш отново!! Simple Smile

Аз също! Накрая всичко ще бъде тип-топ, ще видиш!!!!!!!!!!

# 186
Благодаря за инфото, Гери! Аз се шашнах, защото една позната каза, че ако до 7мия месец не се обърнело, нямало шанс да се обърне. А доктора ми каза, че някои не се обръщали. Това опасно ли е?

# 187
Добър ден май4ета .                                                                                                                                                                                    Гери радвам се 4е днес си в добро настроение ,само така.         Теди само хубави неща за напред .

Сиска забравих да те питам в4ера какво трябва да сглобяваш на  4икото ,моята я купиш сглобена ,лятната 4аст не сам слагала никога ,купих си тип 4едър 4ико.

Последна редакция: чт, 12 мар 2009, 14:46 от eugenya

# 188
  • Велико Търново
Моята е Чико трио и не мога да си махна коша за да монтирам кошницата за кола или евентуално летния вариант Crazy

Ето моя номер,който прави следващата тема може да го сложи на първа страница-0887/930-549-Силвия

# 189
по средата на кошът от горната страна има  и от двете страни едни коп4ета като ги натисеш,кошът ще се отка4и.Мията и твоята коли4ка са еднакви би трябвало да същото.

# 190
  • София/Варна
tedy_cat, важно е всичко сега да е наред  Peace. Добре,че се появи, че да не те мислим и теб.
В този ред на мисли: някой има ли идея къде се губи Мадам Стасита?

# 191
  • Русе
Дайте да изберем три номера на трите оператора.
Сиска, твоя на кого е?
Аз съм на Глобул

# 192
radost_leo,не е опасно, просто ще родиш секцио.

# 193
  • о`майна лунна нощ е
0878/83-65-72
Това ми е вивателският номер

# 194
Момичета, не е ли време да си изберем вестителки вече  newsm78
И аз се предлагам  Flutter
Какво означава това!? Embarassed

Днес бях на УЗД и съм вече много по-спокойна.Бебето си е с главата надолу,води и плацента в страхотно състояние тежи 2080гр.
Върви с две седмици напред,но не било страшно,тъкмо по-рано по-малко ще се роди (като кг.),защото ми се очертава нормално раждане! Simple Smile
Вече започнах да пера дрешките и да подреждам....голямо удоволствие.. Hug

Общи условия

Активация на акаунт