Отговори
# 225
Добро утро smile3503

Момичета ,някой знае ли сайт за онлайн покупки на фирма Вис виталис?
Видях в продавалника едно дюшече с възглавничка за количка,но ми го взеха под носа Crossing Arms
Ще се радвам някой да прати линк....ако има такъв де...
bubcheto,много е хубава количката!

# 226
Добро утро
  bouquet
Добро утро девойки!  bouquet
Честит последен работен ден на тези, за които работната седмица свършва. Аз съм от тях и съм много щастлива Laughing

Да ви разкажа какво установих снощи - прибирам се след работа, събувам, събличам дрехи и какво да видя - краката ми подути като балони #Crazy Тази сутрин бяха поспаднали, но не съвсем до предишното положение, ама явно така ще бъде. Някой друг има ли такъв проблем? Аз знам, че това се случва в последните месеци, но дали трябва да взема някакви мерки или нищо не може да се направи по въпроса newsm78

Аз съм така вече от почти два месеца.И няма спадане,дори като седя с вдигнати крака.Албумина ми е наред,пих преди време Неуренал но пак ми се подуват.Ще трябва да го изтърпим  Rolling Eyes

Момичета не знам дали това ще помогне , но майка ми е лекарка и още от самото начало ме предупреди да спра солта ,за да не ми се подуват краката . И до сега нямам проблеми , а съм доста килца вече.  Peace

# 227
Добро утро тумбачета   bouquet
Днес е прекрасен ден и след малко приключвам с работата(петък е-ден на майстора) и с кумата ми отиваме да щурмуваме магазините  Mr. Green
bubcheto, количката е страхотна, със здраве да си я ползвате  Hug
maeva0959, заповядай http://www.visvitalisbg.com/indexx.html

# 228
May2009baby,отваря ми страницата им,но никъде не пише цени и начин да поръчвам.. newsm78

# 229
  • Стара Загора
Здравейте МАЙ-4ета,това с вестителките наистина много ми харесва  smile3521 аз ве4е тайни4ко съм си избрала,коя ще е моята(живот и здраве).Росита за мура и аз имам мнение няма пълно легнало пол.и наистина е доста тежка поне за на4ало не става за новородено,но като се видим ще го обсъдим ли4но.Ние с бебо сме добре ритка си детенцето,расте си нямам търпение да дойде 3.04 4аааааак тогава съм на преглед ама какво да се прави......Целувки и усмихнат ден на вси4ки,хайде на разходка да се разкършим малко  Joy Joy Joy

# 230
  • Варна
Здравейте сладурки. Как сте със съня, аз от няколко нощи не мога да спя като хората-през два часа се разбуждам, дълго време след това не мога да заспя, не мога да си намеря подходяща поза, въобще ужас, но ще се търпи, какво да се прави ooooh!
И последните дни нещо все ми е криво, изнервена съм и най-много го отнасят дребната и татито. Не знам как ме издържат.
И моите крака са подути ве4е по4ти постоянно, но след раждането всичко се оправя.
Ние още не съм пазарили за бебето. Набелязала съм нещата и смятам да го направим в началото на април.
Оставям ви и отивам да простирам, че са ми се събрали дрехи, да посвърша някоя и друга домакинска работа Crazy

# 231
May2009baby,отваря ми страницата им,но никъде не пише цени и начин да поръчвам.. newsm78
Цени няма и аз това се чудих  newsm78, но смятам да им пратя е-мейл и да питам само в Пловдив ли имат магазини или поне представители в София и други градове дали имат и да ми пратят някаква ценова листа. Ако не, се товарим на колата и в Пловдив на разходка  Laughing

# 232
Здравейте,майчета  Hug

И моите крака забелязах от около седмица,че са като кебабчета вечер.Не  глезените,а самите стъпала и се поуплаших,но явно не е само при мен. И на всичкото отгоре ям супер солено.Явно ще спра солта,поне това мога да направя  Crazy Изследванията ми са перфектни както казва док,но аз се чувствам дискомфортно.Някакси подута и в лицето и в краката(които са си доста дебели по принцип) и въобще не искам да се гледам вече в огледалото.Обзела ме е някаква адска депресия и чувство за грозота и малоценност.Мъжът ми само ми се кара,че съм депресирала и него,превърнала съм се в някакъв самосъжаляващ се "дроб"  smile3506 Щом не съм се гримирала от няколко дена,нещата не са добре  Rolling Eyes Но се надявам утре да живна малко на пловдивската срещичка  dance
Много дълго стана,но трябваше да споделя  Blush

# 233
Цени няма и аз това се чудих  newsm78, но смятам да им пратя е-мейл и да питам само в Пловдив ли имат магазини или поне представители в София и други градове дали имат и да ми пратят някаква ценова листа. Ако не, се товарим на колата и в Пловдив на разходка  Laughing
Абе и аз се мъчих да им пратя е-мейл,но нещо не става! Thinking
Хайде ако успееш и ти отговорят свиркай! Peace

# 234
  • София/Варна
По-добре се разходете, ние го правим веднъж на 3-4 месеца, така баткото се сдобива с разни парцалки и обувчета (голям фен съм на една бразилска марка, която се продава там на много сносни цени), а ние с мъжо се виждаме с приятели, а понякога и аз си отнасям някое парцалче от пловдивските магазини Simple Smile.

# 235
Да, явно ще трябва да се спре солта. И аз съм любител на солените манджи (както казва една приятелка слагам сол за цвят), уж гледах да ги ограничавам, но явно не е било достатъчно Sad
Разбрах преди малко от една колежка, че също така много помагало кисненето на краката във вода с морска сол - ще пробвам и ще споделя дали има ефект.

# 236
http://www.dafra.biz/bebeshko_obleklo.html оттук можеш да поръчаш със сугурност, ако нещо ти харесва  Grinning
Абе и аз се мъчих да им пратя е-мейл,но нещо не става! Thinking
Хайде ако успееш и ти отговорят свиркай! Peace
Току що им пратих е-мейл и веднага щом получа отговор ще докладвам Wink
KayRenn и ние често правиме такива разходки, определено магазините по главната ми харесват повече отколкото в София  #Cussing out, но за съжаление мъжо е много зает напоследък, но се надявам скоро да го изнудя и ще отидем до този магазин  Mr. Green
А за подутите крака, аз по принцип имам слаби глезени, а сега са заприличали на понички и скоро ще се изравнят с прасеца, ама какво да се прави, ще ядем по-малко сол и ще търпим до края  Hug

# 237
Момичета,за конкурса на тумбачетата какви мерки трябва да се сложат?

Че тъкмо се снимах (ама нещо малък излезе корема  Thinking явно защото е на гладно  Mr. Green ).

# 238
Здравейте и от мен момичета Hug
Дидочка и мен ме тресат едни нерви , направо полудявам.
Не че не знам защо ама чак пък толкова. Направо имам топка в стомаха и избухвам за дреболии.
Снощи си говорихме с мъжа ми по Скайп и му разказвам и направо му дръпнах един рев . Как ми се иска да е тук когато се чувствам така ... Sad
Не знам защо не мога да се владея. Малката направо ме гледа като стреснато врабче като и викна.
Снощи си поговорих и с нея че тя като ме видя как ми текат сълзите се притесни.
Сигурно са хормони, няма какво друго да е .
Дано да е само за кратко.
Порадвайте се днес на хубавото време.  Hug Hug Hugза всички.
Честити колички на всички мами които се похвалиха тази седмица. Безаварийно да си ги бутате след 2 месеца  Heart Eyes

# 239
Пловдивски мами, резервирах за утре маса във Верди на ул.Петко Д.Петков, за 13.30 часа на мое име Цвета Шишкова, ще Ви очаквам!

Общи условия

Активация на акаунт