Синът на шефа на СДС Варна е убил жестоко с 50 удара с нож своя състудентка....

• 21 719
  • 462
  •   1
Отговори
# 180
  • София
Искам да попитам дали някой знае:
Снимките в телефона на момчето на трупа ли са били или просто снимки на Радостина?

# 181
http://www.netinfo.bg/?tid=40&oid=1280002

Cry  Няма партийни окраски, просто безумна жестокост...това е съвремието ни, за което сме виновни самите ние.  Не протестите ще решат проблема, липсва духовност, липсва възпитание, липсва толерантност, липсва милост и състрадание.
абсолютно.
Милен Цветков се хилеше сутринта като пача, след репортажа от Варна и веднага зпочна след това с празното си дърдорене на други теми. направо ме разби.
адвокатът на малкия изрод каза, че няма безспорни доказателства, че той е убиецът и че всеки е невинен до доказване на обратното. снимките в телефона му не били доказателство.
според мен този е бил дрогиран и пиян и е превъртял.

Добре, снимките ясно че не ги признават за доказателство. Ама интересно какво ще каже, че дрехите на Георги изцапани с кръв от момичето, или ножът, който е намереж в тях, също с кръв, или бельото й, и всички други нейни вещи намерени в него. Това момче за мен не е добре.
И вече един път е съден за кражба,.А четох във форума на университета им, че имал и заповед да не се доближава до бившата си приятелка след няколко побоя.
Като му видях превързаната ръка, просто ми стана лошо, като си представих какво се е случвало. Горкото момиче. Cry

Искам да попитам дали някой знае:
Снимките в телефона на момчето на трупа ли са били или просто снимки на Радостина?

На голо женско тяло, съвпадащо с мястото на убийството, и часът на убийството.

# 182
Славче , а бил ли е наркоман ?

# 183
Славче , а бил ли е наркоман ?

А защо отправяш този въпрос към мен?

# 184
Негови приятели споделят, че е пушел трева, за други наркотични средства не знам. Криел се от баща си. Поредният случай на агънце у дома, кофти човек навън. Виждала съм такива с очите си, пак 'нечии' деца, но слава Богу, поне до такива извращения не са стигали.

# 185
Мили мами аз бях на зловещото погребение близка приятелка съм просто е ужасно трагедията е голяма още немога да дойда на себеси откаде тази злоба и толкова нечовешко деяние от този прост човек . #2gunfireтова е най -ужасното погребение на което съм ходила и на което съм била някога той е изрод и незнам как му е минало през мозъка да направи такова деяние -зловещо е.
Много филми е гледал явно.

# 186
Какви протести пред общината какви 5 лева бе,ще дойдат тимаджии и ще ви изнесат на бързо от там.Разберете едно нещо,и то е,че Варна е един частен град,собственост на ТИМ,а кмета ви е един педераст и кукла на конци.В действителност кмета на Варна е с инициали М.М,а ако по някаква неприятна случайност,той е в близки отношения с бащата на тоя кретен,то тоя убиец ще му се размине с възможно най-лекото наказание...

# 187
Не сме сплотени-това ни е проблема!
И така докато си мълчим и пишем по форумите ще е така!
Ще ни тъпчат,ще си цакат,ще разграбват,ще ни мачкат,ще убиват децата ни и никой няма да получава заслуженото,а всички убийци ще са между нас,в трамвая,на пазара,в дискотеката,дори в училищата....Колкото по скоро започнем да вярваме,че единни трябва да се борим срещу държавата на практика толкова по-добре!

Не може да сме свидетели на всекидневни подобни убийства,чиито убийци са на свобода и да мълчим!!!!!Като щрауси.... Cry

# 188

И така докато си мълчим и пишем по форумите ще е така!
Ама защо стоите и пишете? Вие, които сте от Варна, които сте били приятелки на момичето, които сте познавали семейството й, които сте й били състудентки - защо стоите? След убийството на Стоян спомняте ли си какво стана? Вярно, 5 дни след убийството, да - след като си натряскаха порядъчно на 8.12., но излязоха на улицата. Извинете, ама някакви ТИМ-аджийски заплахи ми се струват глупави.

# 189
АнАн,аз нито познавах момичето,нито момчето,нито уча във Винс,нито съм им близка.
Но дори и така съм съпричастна към цялото им семейство!
Просто призовавам всички,които и ти!
Това,че днес е станало във Варна не значи,че утре няма да стане в Силистра,Русе,Пловдив и т.н.
Едно население сме!защо трябва да се делим? Нали целта и исканията са ни едни и същи!!!
И да,от университета са изразили твърда позиция , че ако не се накаже подобаващо убиеца ще има бунт! И да, аз ще съм там....така бих мислила където и да живея....

# 190
  • София
Нали е станало още едно убийство, в Перник май беше? И там ли да излязат?

# 191
За мое огромно съжаление това убийство което стана тук в Перник е второто такова в рамките на 4 години. Случай в който дете убива дете и не само това, но и в двата случая труповете са рязани и разчленени, просто потресаващо.

# 192
За мое огромно съжаление това убийство което стана тук в Перник е второто такова в рамките на 4 години. Случай в който дете убива дете и не само това, но и в двата случая труповете са рязани и разчленени, просто потресаващо.
Абсолютно. Все едно е... мода някаква...  Cry

# 193
Абсолютно. Все едно е... мода някаква...  Cry

Преди доста време бях гледала по някоя от "дискавъри" телевизиите сравнителен анализ на положението с огнестрелните и масови убийства в Канада и САЩ. Разбира се в полза на САЩ бяха резултатите и една от изброените причини беше, че в САЩ от такива неща се прави едва ли не сензация. Веднага на мястото на събитието пристигат медии, даже и с хеликоптери, горещата точка се следи от всички канали. Едва ли не извършителите стават известни и леко се фаворизират, независимо, че е в негативна светлина. Докато в Канада това го няма. Имаше логика и беше интересно, но за съжаление не мога да намеря из мрежата този материал. А съм търсила и по други подобни поводи.

# 194
Какви протести пред общината какви 5 лева бе,ще дойдат тимаджии и ще ви изнесат на бързо от там.Разберете едно нещо,и то е,че Варна е един частен град,собственост на ТИМ,а кмета ви е един педераст и кукла на конци.В действителност кмета на Варна е с инициали М.М,а ако по някаква неприятна случайност,той е в близки отношения с бащата на тоя кретен,то тоя убиец ще му се размине с възможно най-лекото наказание...
Това са пълни глупости на някой болен мозък същия като убиеца.
Кметът ни е един от малкото работещи и милеещи за градът си в България. Именно затова той е и най-добрия град за живеене! Peace
И даже съм сигурна че няма да има нищо против протест пък бил и той пред общината. Кметът беше от хората които искаха по - голяма присъда от 8 годишната на убиеца на Денислав на автобусната спирка на пазара на Чаталджа.
Тогава пиян дрогиран без книжка и на червен светофар уби 15 годишното момче.
А и стига с тези легенди че градът е на ТИМ  на Варненци ни писна от тези глупости.
Да имат влияние но градът да е техен е преувеличено. Пък и на М.М. ЕДВА ЛИ МУ Е ПЪРВА ГРИЖА ТОВА ЗВЕРСКО УБИЙСТВО.

Общи условия

Активация на акаунт