Отговори
# 60
Добро утро!!!
Малко се забавих докато "омета" чинийките на nikol7972  Blush
Днес бяхме на консултация при генетичката, която се захвана с нашите проблеми.
Бях ви писал за нея и сега мнението ми се затвърждава. Този път си беше направила труда да се консултира по нашия проблем със специалисти от някакъв медицински център в Оксфорд, с който поддържа връзка. Прочетохме писмото и обсъдихме подробно (2 часа) всичко. Пуснахме изследвания за Антифосфолипиден синдром, Тромбофилия и по мое настояване за Тироидни хормони и антитела. Тия от Оксфорд имаха съмнение и за някакъв екзотичен херпес, но при нас няма белези да сме го срещали някъде. Отново не ни взе пари за консултацията и направи всичко възможно да се въздържим от излишни разходи за изследвания. За сега само това  bouquet мога да кажа за нея. Накрая опашката, която беше се натрупала пред кабинета страшно се беше изнервила. Ако случайно някой от вас е била там - извинявам се Blush  bouquet Blush
Сега ще чакаме резултатите и след това ... пак на там - напред Mr. Green
Приятен ден ви желая! Временцето направо си е предвидено за такъв ден  Hug

# 61
  • Манчестер
Един ден не съм влизала и не мога да ви изчета  ooooh!

Да ви почна подред. Първо  Peace nikol7972  закуска с кафенце, много добре ще ми дойде. Благодаря ти мила...и не си се успала, на мен ми е таман  Joy Хубаво е да си с 2 часа назад  Joy Joy Joy

Puhibg, добре дошла  Hug . Като те четях видях малка част от себе си преди малко повече от година. Преди да срещна моето sweetie (така си го наричам), няколко години нямах никаква връзка, било сериозна или несериозна...ей така близо 4 години  Embarassed . Бях забравила какво е секс, и това съвсем сериозно. Всички мой познати, все ми подхвърляха- "Хайде много го избираш, трябва и компромис да направиш" или " Те годинките си минават, стана на 30, не го мисли то няма за кога да раждаш" #Crazy и други по-болезнени от тези думи, но да не ги цитирам всички, че стана една... ooooh!  А въобще не съм капризна или взискателна чак толкова, нито съм грозна, че никой да не ме харесва. Напротив, даже бих казала съм атрактивна.... малко по-красива от ARGHT  Joy ..шегичка  Wink
Та и аз се замислих за донор, даже твърдо бях решила да потърся малко инфо по въпроса. Връхлитаха ме двете идеи, за донор и осиновяване  Tired . Имам страхотни родители, които подкрепиха това ми решение.
Изведнъж, живота ми се преобърна за няколко месеца. Срещнах моето Sweetie, само след 5 месеца ми направи предложение. На 6 Май (Гергьовден) миналата година се сгодихме......
Всички планове за донор и осиновяване, останаха зад гърба ми....даже бях забравила за това, до днес когато те прочетох   Wink . Та искам да ти кажа, че  съдбата е предначертана. Имаш моята подкрепа, но не спирай да вярваш, че някъде те чака твоята половинка. Просто не е дошъл момента, да те срещне  Hug

Оххх...много дълго стана..... Embarassed ooooh!

Да сервирам чайче, че много мацки взехме да го пием  Laughing

Vanhorne,  за Flax oil  и аз съм чула, че е много добро. Даже мислех да го търся тук в UK. Е, намерих го, но все се колебая. Ама да взема и аз да го пия  newsm78

Фиорче, пийвай си чеде. Една чашка червено винце даже е полезно. Аз съм скарана с алкохола  Sad . Малките количества не са вредни, даже са полезни  Peace

Аз от два дни нямам сили, нещо съм отпаднала Tired. Дано не се окаже някоя настинка  Tired . Все едно пролетна умора, ама и аз не мога да го опиша.... БТ висока, особено вечер, между 37.00 и 37.5..и постоянно се мени  newsm78 ... А може и детонатора да съм задействала  Joy

Днес ми хрумна една идея.....да ви разходя в Англия  Heart Eyes . Надявам се да ви хареса. Снимките са от личния ми албум, когато за първи път стъпих на Острова ( UK ). Приятна разходка.....
http://picasaweb.google.com/modeva1976/MyFirstVisitInEngland?aut … p;feat=directlink

Да не товарим темата с глупости, коментари приемам и на лични  Peace

# 62
  • Варна
Хареса ли ти закуската ARGHT ?  hahaha hahaha

# 63
  • Варна
  bouquet Страхотни снимки мила Milly76.Така ми се иска и на мен да се разходя някъде надалеч , ама мечтииии.

# 64
milly страхотни снимки - благодаря за хубавата разходка  Hug
Вече си избрах следващата дестинация  Flutter Crazy за превземане!
Имаш много лъчезарна усмивка  Simple Smile
От сърце ти пожелавам да си задействала   Misc Bomb Misc Bomb Misc Bomb

Сутринта си направих един Ърл Грей и с кеф си го изпих с една малка сметанка Flutter Crazy
nikol закуските ти са просто великолепни, чак успя да ме накараш да хапна с удоволствие, което е рядкост за момента при мен Rolling Eyes

# 65
  • Варна
Ша въ убия, ей. Mr. GreenКакто от 3 дни го карам само на айрян,тия снимки ме подлудяват. CrazyИмам чуството,че като се оправя, ще изям 100 кила храна наведнъж. Crazy

# 66
Ой-ой, вече кафенце и чайче сте приготвили, на раздумка сте седнали, разговора върви, деня се преполовил. Много благодаря за хубавите снимки  bouquet Покрай тях си взех няколко вида чай и с двойно удоволствие го пия, а кафето е толкова приятно, че и него не отказвам, макар и виртуално. Момичета, мина малко време на затишие, ред е на бомбичките да дойдат - пръскам мислени пожелания и чакам новинки добри! Целувки на всички, чакам топлото време и нови пролетни емоции. Като грейне слънце по-друго изглеждат нещата и нови надежди избуяват в душата. Плодотворна пролет на всички!!! newsm51

# 67
... малко по-красива от ARGHT  Joy ...шегичка  Wink
Нямаше нужда от последното уточнение. Всички разбраха тънкото ти чувство за хумор. Комбинацията на това изречение със снимките след това довършиха в мен подлото дело започнато от природата.
"Малко по-красива от ARGHT..."  Thinking Маааалко   smile3516
И без това те бях "набелязал" заради причинените ми страдания с Онзи пудинг  newsm66 smile3503
Хареса ли ти закуската ARGHT ?  hahaha hahaha
Чакай да преглътна, че ме засече много лошо. Точно си дъвчех запасите, които натъпках в джобовете, от това което не можах да "събера" по обяд  Blush

Milly76 - ние без малко на 1.05. да акустираме на острова за 5-6 дни, но след "семеен" съвет решихме, че за Англия трябва повече време и отново ще остане за "следващия път". Нищо, че следващия път вече е нарочен за Шварцваллд , Бодензее и Алпите, а по-следващия за о. Самотраки и Халкидики.  Живот и здраве и след тях ще има следващ  Hug В началото на май ще мръднем до Будапеща и някой и друг замъци в Трансилвания.
Иначе за снимките (като изключим подлия замисъл) направо все едно ми сложи магнит на душичката. И без това ме влече натам. Сега съвсем ми се подпалиха петичките   261uu

... А може и детонатора да съм задействала  Joy
Няма да залягаме  Grinning Чакаме с нетърпение конфетите  Mr. Green

P.S. Само да добавя за протокола - аз съм ЗА да се поразкраси темата там с разни снимки и информация, каквато намерите за добре. "Луд на шарено се радва" hahaha . Ако някой има силички и умение да се справи ще подкрепя!

Последна редакция: ср, 11 мар 2009, 15:30 от ARGHT...

# 68
Мили много си хубава Hug.Направчудесна история си разказала.Аз почти не вярвам на такива приказни истории, но ето че се случват Hug
И дано да гръмнеш скоро една конфетка Hug Hug Hug.
Мале Никол какви закуски какво чудо.
ARGHT  развам се, че сте срешнали разбиране при лекарката.Същата ли newsm78 беше.
А за антитела добре си се сетил.Доколкото знам и те правят проблеми, така че е хубаво да се видят и те.Да се отхвърлят едно по едно нещата Hug Hug Hug

# 69
Мили, страхотни снимки ни показа,за което благодарим!  bouquet
Ох,онази с разцъфналото розово дърво ми е пред очите-толкова е красиво!!!Изобщо всичко.... Blush
Размечтах се с твоите снимки!!!А и с историята ти-все едно се пренесох в приказка newsm74
Бъни, що бе душа да съм пък толкоз праведна? hahahaСамо попитах,ама не съм света вода ненепита Joy Joy Joy
ARGHT..., "Луд на шарено се радва" така значи ,а newsm78

# 70
Мили, страхотни снимки ни показа,за което
Бъни, що бе душа да съм пък толкоз праведна? hahahaСамо попитах,ама не съм света вода ненепита Joy Joy Joy
hahaha hahaha hahaha ми щото даже си поразсъждавала по темата пък аз и това НЕ Naughty hahaha hahaha hahaha.Та затуй Hug Hug Hug

# 71
Здравейте ненагледни мои
малеееее колко сте изписали и все интересни теми и все такива по които имам мнение, искам да ви пиша и ще пиша а ако стане дълго просто прескачайте абзаците.

Мила дружке Ванхорне, туй вманичаването се забелязва в различни моменти у много членове на нашата тема. Всеки в един момент обаче отрезвява. Разбира се, всяко засикляне е страшно. Затуй ми се струва започнахме с удоволствие да спамим, защото когато само влизаш с съобщения от сорта на : здравейте, този месеца пак пропуснахме, дойде ми вчера ,  желаем ви чертички - всичко това е меко казано депресиращо ако чертичките не идват ... Така че нека се отпуснем . Аз минах през депресията, сега съм на мнение че моите чертички могат и да не дойдат, но това не значи че животът ми свършва ... както и вашия.
Лекарството което си постнала за мен е като Де Жа ВУ - същото  ( на същия производител Барлиинс ли беше ) ми препоръчаха преди месец за понижаване холестерола. Не знаех че се слави с повишаване на фертилните качества. Тогава отказах да го пия- той холестерола се понижава само със сериозни лекарства, но с друго предназначение мисля че бих го опитала...

Иф-че , мога да споделя че реализацията при емигрантите не е по-лесна. В нормалните страни реализацията на можещи и знаещи хора принципно е по-лесна ... Но толкова много труд трябва да се вложи - два пъти повече отколкото при нормалните хора защото си емигрант ...

Пухи миличка. Аз за съжаление не бих се съгласила с АРГХТ , относно изчакването. На 40 една жена вече няма за къде да чака ( за разлика от мъжете които могат да станат бащи и на 70 - Чарлс Чаплин) Ако един мъж на 40 все още се двоуми - може да продължава - часовника на жената тик-така. И тук в унисон с мнението на някой по нагоре-  мога да кажа че тогава сериозното решение вече се изисква и не може да се отлага.
re_ge, този човек си мисля е нещо доста повече от донор, смятам, че ще бъде много добър баща, иска дете и се надявах, че може би нещата ще се развият естествено по-нататък. На 40 човек е много по-предпазлив към партньора, очаква различни неща, в сравнение с преди 20 години.
Според мен Пухи трябва глобално да смениш мнението си за това как избира партньор човек на 40 - ами много по лесно. Нещата са много по изчистени, приоритети са много по ясни, табута няма, илюзиите са се изпарили, принца на кон вече се знае че е нереалност, не се стараеш да променяш никого защото знаеш че не можеш, освен това си повече склонен на компромиси заради мъдростта. Единственото което трябва да преодолееш е навика да живееш сам. Между другото мигрената се дължи на хормоналния дисбаланс, който започва около седмица до 10 дена преди началото на новия МЦ. Много ми е познато и нелечимо ...

Закуската на Никол беше зашеметяваща- особено платото с плодове , Ще ги опитам виртуално заедно с чайчето от Мили - едва сега подвивам крак от сутринта ...

АРГХТ - най-хубавото е винаги да се получи яснота по проблема- дано при вас скоро изкристализират нещата.

Милли, Милли, Милли - Твоята история е потвърждение на мнението  ми че всяко нещо се случва с причина в нашия живот. Снимките са прекрасни. Усмивката ти е лъчезарна, такава усмивка си е струва да се чака цял живот- което съм сигурна че ти споделил твоят sweetie. Той пък е сладък образ.Кучето е симпатяга. Британия е величествена както винаги.
Аз съм в твоят отбор- пия чай и съм скарана с алкохола - имам непоносимост... А за Б ти Температура няма да споменавам но това е един от признаците нали знаете ....

Ленка- следващия път като пиеш Ърл Грей свиркай - и аз го обичам с мляко и сметана. Прегръщам те странично че цигането вече сигурно ще протестира правите прегръдки.

Фиор, Бъни хайде бе какво се помайвате двете - март преполови бе девойки, не си губете времето с бонбони и торти ами наблегнете на други дейности.

Рея - чакаме новини - значи 19.03 е прегледа - то не остана - стискаме палци - всички.

Мишанка, Деми, Данито, Прасковка, Пуканка, Волейбол( скри се нещо), Тцветак, Рослем - прегръщам ви девойки.
Кой ще гърми, нали казахме бомба ?

# 72
Лекарството което си постнала за мен е като Де Жа ВУ - същото  ( на същия производител Барлиинс ли беше ) ми препоръчаха преди месец за понижаване холестерола. Не знаех че се слави с повишаване на фертилните качества. Тогава отказах да го пия- той холестерола се понижава само със сериозни лекарства, но с друго предназначение мисля че бих го опитала...

Регенце никой не може да те бие (за дългите постове Heart Eyes) Мили
Както те обясняват. Олиото от ленено семе регулира баланса на estrogens (phytoestrogens) и стабилизира съотношението на estrogen-progesterone в организма, също така стимулира функциите на матката. Блокира prostaglandins и още и още. Компанията производител е Spring Valley. Де да знам и аз. Не е скъпо изобщо, ама дали помага ще ти кажа след 15 дни  Wink

Оставям ви за малко. Пак ще пиша.  bouquet

# 73
Аууууу...добрата стара Англия - ами то подредено, чисто, свежо, величествено.... Ашколсун или както се казва там. Впечатляващо! Мерси за снимките.
 Мили, няма ли да ходиш на мач да гледаш бербо тази вечер???!!!! Аз ще го гледам на ТВ  Cry
re_ge, Съгласна съм в всичко казано оттеб по моя въпрос, но също така, на тези години носим товара от миналото, спомени, изгубени илюзии, неосъществени планове...
Бъдете здрави и само Юнайтед тази вечер!

# 74
Принципно ако забележите аз винаги съм логната в темата...
Толкова дълго колкото работи компютъра на дъщеря ми.Друг е въпросът колко имам време да чета и да пиша...
А като прочета за 24 часа колко неща сте обсъдили и колко теми сте сменили, съобщението ми става тромаво дълго и тежко .. за което простете
  bouquet

Лененото семе за което говоря изглежда така - Затова казах и Барлиинс. Бурканче със 100 бр. струва около  30 лева ...

Общи условия

Активация на акаунт