Отговори
# 90
Регенце тук съм ама нищо ново няма Sad.
Ванхорне браво за дънките Peace не като мене.Трябва да ходя за нови дрехи, че от много манжи свин свин Joy
Иф миличка освен да те прегърна силно  Hug Hug Hug.Всичко ще е наред ще видиш.По малко се тревожи като няма конкретна причина.И аз все си го повтарям ама и аз като тебе малко ми е такава природата - тръшкаща се Rolling Eyes

# 91
Знаете ли кое е слънчицето на темата ?
Еххх...по този въпрос мнения много и в нашата темичка не винаги слънцето изгрява от една и съща посока. Но знам друго със сигурност - Знам кой е Пуканка-та в темата, а тя отдавна не се е обаждала и си ближе раните най-егоистично сама. Не че си падаме по рани, но така и така като ни е паднала, да вземе да ни ползва...тука сме все "стари кучета", а тия животни са оправни с раните (дойде ми първо да напиша, че сме гърмяни зайци, но установих мигновено, че неизвестно защо, никой не е измислил поговорка за лечебните сили на тези същества. Живота е несправедлив - за едни може за други не...)

P.S. Тц, тц, тц...французите са ги захапали и чак зад океана. Взе да ми става жал за тях, въпреки че ги недолюбвам

# 92
Ванхорне- кафето е точно като за мен в момента. Защо обаче има М отгоре а не Р  newsm78...

Бъни защо трябва да има нещо много интересно за да ни пишеш , пиши ни за все такива безинтересни ( НО вкусни ) работи като супички, тортички и други. Биквитената крем торта не я направих , дано поне супата направя скоро. Бъни, защо си нямаме у нас една като теб да ни готви ...

В дънките отпреди никога няма да вляза за което блазе на Ванхорне ( забелязах и онуй човече до ника ти - учуденото ) . Видях и снимката - наистина твоята щерка прилича на малката Анабел, но по бойлия.

АГРХТ прав си ...Пуканчето наистина веднага отсече че нямало да ни мрънка, щяло да бъде желязно Пуканче...

# 93
Знаете ли кое е слънчицето на темата ?
P.S. Тц, тц, тц...французите са ги захапали и чак зад океана. Взе да ми става жал за тях, въпреки че ги недолюбвам

ARGHT... дам, даже като псуват  Embarassed или кажат неприлична дума казват "Excuse my French".
Помежду другото този виц ми го пратиха от България.

Регенце сменявам го веднага
Пуканче къде си мила?

# 94
Ванхорне мерси много, с това кафенце със сърцето ме ублажи ...

Милли  и Пухи- днес съм при вас в Мигрен-ландия усещам как пристъпа приближава , проклети хормони  Sick

# 95
  • Лондон
Vanhorne, те наистина си приличат, беше казала и преди, но сега на снимка ме изненада, признавам си Grinning Дори се изкушавам да поискам да видя някоя като по-голяма та да видя как ще изглеждаме Heart Eyes

Иначе съм много добре, организираме се с преместването, все още пътувам всеки уикенд, но нещата се подреждат. Искам скоро да живеем всички заедно, на едно място, а не постоянно да събирам куфари и да ги разнасям. В момента за Аннабел мама означава да отиде до външната врата и да маха за чао Sad
Milly, извинявай за повторението по-горе

If-76, спокойствието е най-важно, повярвай, не са само празни приказки. Каквото е минало вече не го мисли. Не съм сигурна кое наричате БХЦ, но като ти гледам седмиците можеш да отидеш на фетална морфология около 22г.с, и да си спокойна. Поне тук в Англия го правят така на жените над 35.
И наистина чети само където си сигурна, че ще срещнеш положително отношение. Тези форуми са голям стрес понякога, и само мога да оценя положителната атмосфера тук Hug
Вчера получих на личния съобщение по друг повод от една дама, която предварително казва да не се учудя, че била родила "стара", на 35 Shocked Това ако не е стрес, здраве му кажи. И  на кого го казва Joy

Всъщност не е смешно, трябва да си пазим нервите и да сме положително настроени и в най-безнадежните ситуации Heart Eyes

Лека нощ на всички по тези географски ширини и приятен ден на останалите

# 96
  • София
Ех, момичета и момчета.... Момчетата ги сложих в множествено число, щото я си представете, че освен ARGHT и други момчета четат тук, но по една или друга причина не пишат.... Възможно е, нали? Та исках да ви кажа, че ние се завърнахме в нашия студен апартамент (има някакъв проблем с парното, да е жив и здрав климатика  Wink) Доста съм уморена, че всичко беше на тагадък, но съм и доволна и емоционално отпочинала. Прави бяхте, пътуването освежава, успокоява.... то и аз си го знам де. Прекарахме чудесно, но утре ще ви разказвам повече, и снимки ще покажа.... Сега ви прочетох на диагонал, утре ще повторя (дано нямам много работа) и ще се включа с коментарите.
Прегръщам ви и ви желая лека нощ.  Heart Eyes

# 97
Еййй как сте кокиченца - момиченца и звънченце - момченце !?
Няма как не мога да не ви нагледам  Hug Hug Hug
Нещо класации виждам спрягате тук  Flutter, да ви кажа от един момент нататък в живота си намразих всякакви класации и състезания.
Но все пак да си кажа де - за мен в тази тема всички сте слънчеви, готини и позитивни, затова и все си ме тегли към вас  Hug Hug Hug
Първо да прегърна Ифчето - успокой се мила. Аз направих само първото БХС и направих една ФМ при д-р Марков, който е признат за един от най-добрите специалисти в своята област. Реших да не правя втора БХС, защото първо резултатите от първата бяха добри \ като имаме предвид, че коефициента включва и годините ми\. Според д-р Марков бебето изглежда добре и той смята, че шанса да има проблем е минимален. Затова и реших да не правя повече БХС. Самото изследване се базира на базата на много фактори и ги обобщава на базата на статистиката. При подобно боравене с данните грешки винаги са възможни. Ако бях една идея по-млада или ако бях забременяла от раз и без проблем може би директно бих отишла на амниоцинтеза, но тъй като самата процедура също крие риск \ макар и много минимален\ реших да заложа на резулатите от ФМ.
Утре ще ходя на още една и към 28 седмица ще направя още една при д-р Марков.

А сега всички  Hug Hug Hug Hug Hug
milly големият ми син е роден на 19.05  Peace
Зазиии  Hug добре завърнала се, аз си мислех че повечко време ще останете в странство - радвам се че сте прекарали добре и чакам разказ, ако може и с картинки Flutter
Пуканче - как си миличко, детенце оправи ли се вече Hug
Регенце , Vanhorne, Бъни, Цвети, Никол, ARGHT, Кюбит, Деми, Дани, Прасковка  Hug Hug Hug Hug Hug Hug
Не знам дали ще имам възможност да се включа и утре, че нещо много работа ме налегна тези дни  Rolling Eyes

# 98
Да ви кажа - рано е да кръщаваме темата:
"Пролет чудна наближава ... бандата от сън не става - мами над 65 години"  Joy Joy Joy
Направо ме хвърляте в див възторг с това сервиране на кафенца и закуски някъде по пладне. Личния ми светоглед гласува твърдо ЗА такова лежерно начало на деня, но за съжаление ... трябва да се изкарват и стотинки за биричка  Mr. Green
Все пак тихичко без да ви будя, ви пожелавам:
Добро утро и светъл ден   bouquet  bouquet  bouquet

# 99
  • Варна
Добро утро поспаланки и поспаланко! Ставайте ,че съм ви приготвила кафенце със закуска. 

# 100
Привет и от мен!
Тази работна седмица освен, че дълга ще дойде и доста натоварена за мен. И колкото по-малко време имам за вас, толкова повече пишете ли пишете! Не е честно, едва смогвам да ви изчета.  Rolling Eyes
Липсвате ми, надявам се да насмогна  Heart Eyes
За Регенцето и Зазолинчето споделям всичко хубаво, което сте казали и вместо допълнение   bouquet
Мили, нямам думи просото, ти си едно слънчево момиче, припокриваш се с предварителната ми представа за теб! Благодаря ти, че сподели с нас! Пожелавам ти скоро да ни предоставиш снимки на сладък бебок! Относно главоболието, определено мога да кажа, че в малкото случаи, когато ме е боляла глава съм се оказвала бременна.  newsm78
Ивче, разбирам напълно притесненията и опасенията ти, но гледай да гониш лошите мисли от главата, всичко ще бъде наред!  Praynig
Прегръдки за Лени, Кюбит, ФиорБъни, Прасковка, Ванхорне, Пуканка, Нефертити, Рея, Рослем, ARGHT, Данито...
Специално благодаря на Никол за кафенцето и плодовете – това е идеалната закуска за мен!

# 101
  • Варна
Да ти кажа честно ARGHT в последно време, не знам защо имам чувството ,че времето просто лети много бързо.И много скоро наистина ще станем на 65 г  hahaha Joy Joy.Ама нищо важното е духа да е млад.

# 102
Ще има такава тема, но с това заглавие:
"Пролет чудна наближава ... бандата от сън не става - БАБИ над 65 години"
многодетни при това и многовнучни !!!  Grinning

# 103
Добро утро!Днес и аз съм от 65  годишните обаче ми е добре Mr. Green мързеливо ставане,хубаво кафенце...че след малко... newsm79 wash hang clean и подобни...

Измежду другото изобщо не ми пука,че е петък 13...бъдете щастливи и здрави!

# 104
...И много скоро наистина ще станем на 65 г  ...
Няма такова нещо  Naughty Аз лично не се предавам  Crossing Arms Може да ми струва много усилия, но вече почти цяла година си стоя на 35, така че не виждам как скоро-скоро ще стана на 65  Wink

Ще има такава тема, но с това заглавие:
"Пролет чудна наближава ... бандата от сън не става - БАБИ над 65 години"
многодетни при това и многовнучни !!!  Grinning
Така описано положението по ми се нрави, но въпреки това не виждам смисъл да се юрваме натам  newsm27  И по-младички можем да преживеем някое и друго сополиво хлапе. Има още хляб в нас ще знаете ... и други работи има  Grinning Joy Laughing

P.S.  Между другото, какво не му харесват хората на 13-ти петък?!? Аз съм роден на 13-ти и колкото и да не ви се вярва няма такова нещо - всеки ден да ми минава влак през пръстите на краката или в автобуса да ме пощипват по задника само грозни жени Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт