МАРТенче на 3 г. става,здраве и късмет му всеки пожелава!!!

• 16 972
  • 301
  •   1
Отговори
# 105
  • София
Благодаря ви момичета HugЧестин рожден де на всички които съм пропуснала  bouquet

Аз още не съм организирала Рождения ден  Blush Нали се падаше в Понеделник и спокойно го отлагах Blush
А пък сега ме карате да се разколебая с тази Варицела Thinking Какво да правя, да го отлагам ли?Маги достатъчно ли е голяма Thinking
Дайте съвет Praynig

# 106
О, Кети Hugаз съм страхлива нали знаеш, бих изчакала заради бебка Hug /кога ще го видим туй дете бе?/

Много е хубаво времето. Нещо ми е широко около врата два дена вече, та поизлязох на обяд. Едвам се прибрах.

# 107
Честит рожден ден на Дени и на Сара  bigdance2  ura  bigdance2

# 108
кети, пропуснете го рождения ден тази година, за всеки случай. маги е много малка за да хване имунитет ако се разболее, и съшевременно достатъчно голяма, за да се зарази.

# 109
Аз пък съм 4увала ,4е колкото по малки я карат децата шарката толкова по лесно минава. У4ителката на Симона от градината разказваше ,4е малкия и син е изкарал варицела когато е бил на 2 месеца и то с една единствена пъпка на згъвката на кра4ето.

# 110
четох наскоро, че до 6 м бебето ползва имунитета от майката. а до година не се прави имунитет за шарки.
знам за обикновения херпес, който е от подобна група, че е смъртоносен за новородени (за това майки с генитален херпес раждат секцио, много е голям риска за бебето) и до година е много опасно да се заразят. за варицеления херпес не знам.
кети, има много статии в нета, прочети най-добре.

# 111
  • София
кети, има много статии в нета, прочети най-добре.

Кали, такава съм параноя, че не ми се рови  ooooh!

Мики, на кумата детето се разболя на 5месеца и влизаха в болница  Sad Мама му, хем ме е страх за Маги, хем ми е жал за Дени Cry

# 112
няма какво да ти е жал за дени. и кайо миналата година не празнува с деца. ако не му кажеш, няма да знае, че му липсва нещо.
и винаги може да организираме лятно парти на витоша Wink

# 113
Здравейте, мамчета  Grinning

Ние от днес вече преместихме и най-новото попълнение мартенчета в Родени  Grinning Вече не сме бременни  Grinning
Вече минаха всички РД на мъниците. Ей, много бързо върви това време  Rolling Eyes Ние тази събота и неделя ще правим погача на малката.

Ние в това хубаво време няма ли да спретнем някоя среща на децата в някой парк, а  Grinning Ако искате може да помислим за нещо след Цветница и Великден  Grinning И това съвсем не на шега го казвам  Laughing

# 114
Аз съм за среща! Ако искате и преди Великден? Въобще, когато кажете, само да сме здрави.

Ей, Веси, на чужд гръб как лети времето. И как е сега? как се справяте?

# 115
  • София, център
Честит Рожден ден, макара и със закъснение на Сара и на Дени - да сте живи и здрави дечица, да сте щастливи и обичани...  Hug!!!

Ние получихме колело за Рождения ден и такова щастие е в къщи, каране в нас ,навън...по 2-3 часа, мускулна треска, умора... голям кеф...а аз се разхождам (от вчера, преди това побутвах) и тя си кара спокойно!!!Много съм щастлива че се кефи и тя!!! Laughing

Днес сме на цирк, за сефте...ще се видим колко ще го гледаме!!! Mr. Green

Еййййййййййй, днес детето за първи ден на ясла от 2 седмици и аз се разфучах по профилактични прегледи като една истинска фенка:
гинеколог + цитонамазка (след 3 години пауза),
ендокринолог-преглед и 2 хормона (кръвен тест) (за сефте, че нали съм слаба и нямам сили),
кръв (пълна кръвна картина)...

АААААААА чакайте да ми се посмеете за варицелата, аз съм карала всички видове шарки де що има и никога не съм се притеснявала и с всички болни съм първа писта... скоро само дето разбрах за скарлатината, че се повтаря...

Та при нас в яслата има Варицела, а и се срещнахме с Кайо и Алекс (а те със Сара)... и от онзи ден на имам 8 броя пъпки ( като обърнати косъмчета , познайте къде... в зоната на триъгълника...  )първо си казах "егати късмета с тая епилация 8 косъма наведнъж да се обърнат...", после ...понеже не минават 3 дни ... викам си ей сега тоя моя ще го изяде такъв скандал, к`во става... къде е хойкал... отивам днес на гинеколог, а то какво, от Варицела... 

Някои хора които са карали варицела като деца, на дърти години като са в контакт не я повтарят, но може херпес зостер да си придобиеш, лишеи или странни пъпки ... Това и на яслата на вратата е закачено, за непросветените родители като мен...

Така, че не толкова смело в срещите с шарката... това в кръга на шегата... Mr. Green

Лек ден дано съм ви разсмяла с тия моите неволи...

# 116
Ади, какво направи ти с тия лекари ?!
твоя херпес зостер по описание много боли, ужасТ. иначе не е наш, да знаеш, ние още сме пас. въпреки че кайо днес пак е с Т (редовно в 3 без 10 вдига ) и има едни мн ситни пъпки по слабините, но не са варицелести.

иначе днес разпитах защо с червено вино избиват пъпките. оказа се, че от червеното вино се смъквал имунитета  и просто се улеснява вируса. тоест, доста мечешка услуга е.

сега като минаха всички рождени дни, се надявам да почнем да си пишем повече Simple Smile

# 117
  • София
Весе, я не се бутай за среща с това бебоче като има епидемия   Whistling

А защото много ми знае устата да питам и Дени има някакви пъпчици по крачетата днес  Thinking Едни като бабунки, като подкожна пъпка , твърди  newsm78 До утре трябва да стане мехур ако е Варицела нали  Rolling Eyes Какво да правя , са не съм виновна  Rolling Eyes Горкото ми бебуранче  Sad
Така като чета не може да е Скарлатина  newsm78
В Петък сме за прегледа за Мантуто, но ако се наложи ваксина, ще я отложа  Sad

Ади  Sad А ти ме разби тотално.............Иначе веселячка звучиш Heart Eyes

Рожденият ден се отлага очаквайте включване  Mr. Green

# 118
Честит Рожден Дена на Лъчко на Дани! Да ти е жив и здрав, и много късмет ви желая в живота!
Аз нещо не съм в час, толкова съм нервна, направо. А, да сме здрави, пък няма значение.
Лек ден

# 119
  • София, център
Кали, не е Херпес Зостер моето... ако беше щях да съм умряла от болка... то е страшно опасно и мноооого неприятно, трудно лекуващо се нещо...

а ето за Варицелата http://www.puls.bg/illnes/issue_254/

Последна редакция: чт, 02 апр 2009, 12:24 от adiland

Общи условия

Активация на акаунт