Мартенско слънце грее, дечицата ни да засмее - Бургас

• 17 176
  • 286
  •   1
Отговори
# 210
  • у нас
Мда, днес е международния ден на съня, а аз станах рано-рано  Simple Smile

# 211
Мами, това коментирано ли е вече: http://www.montessoriburgas.com/ ?
Много искам да заведа дъщеря ми, някой ходил ли е вече?
Чувала съм само суперлативи за тази методика и нямам търпение да видя на живо за какво става въпрос Grinning

# 212
Коментира се, че ще се прави в Бургас и повече нищо. И на мен ми е интересно, понеже съм чела доста за тази методика. Чудя се само дали има някаква възръстова граница?  newsm78

# 213
  • Бургас
За Монтесори ето тук съм писала http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=377277.0
Засега самите материали, необходими за занятията Монтесори не са пристигнали, чакат ги в края на месеца. Но имат и друга зала с различни занимания, която си работи. Коментираната възрастова граница е 3-6 години.
Снежи20, гела на Бюбхен го има в м-н Йори, който от Кирил и Методи пак се е преместил на Оборище, срещу книговезницата. Но синът ми както е с по-твърда коса този гел е много слаб за него.

Последна редакция: сб, 14 мар 2009, 20:35 от ribka

# 214
       Аз знам че е от 3 до 7години възрастовата граница.  Peace

# 215
Лилита, да споделиш после подробности, ако го посетите Peace Звучи интересно  Peace

Дъщеря ми пък днес е канена на РД в някакъв нов детски клуб на Ал.Велики, отсечката между Шейново и Партиарх Евтимий, има ателие за шапки, та до него някъде.  newsm78 от няколко дни са го отворили .....
Ще трябва до11ч. да съм си изпила кафето, да купя подарък и да съм там ooooh!
пък ми се спи и на мен... след тази дълга седмица, че за капак натоварена ...

# 216
за тази методика знам , че се прилага в софия и в детска градина в Пловдив,от която майките са много доволни,самата методика като такава изглежда да е перфектна, тъй като е разработена от лекар, който впоследствие създава нова детска педагогика,чудя се само дали в Бургас педагозите ще са квалифицирани за тая не лека задача-хем само да наблюдават, ама и да усещат интересите на детето и да намират начина без вмешателство да го ръководят и насочват newsm78
аз моя син ще взема да го заведа и той сам да прецени дали му допада, а тъй като е доста труден характер ще се Praynigда му хареса,пък да му открият заложбите и интересите дай боже Laughingама чак дотолкова не се вманиачявам,важното е да се научи на самостоятелност , че е досадно обсебващ Crazy

# 217
а иначе във форума има една темичка МЕТОДИКАТА НА МАРИЯ МОНТЕСОРИ там дават и линкове и мнения разни Peace

# 218
Момичета..някой може ли да ми даде малко информация за ресторанта в Бургаския Свободен университет. Повече ме интересува дали става за сватбено тържество. Ако някой е ходил, нека да пише, може и на лични!

# 219
Amelia,ще споделиш ли за този клуб  впечатления,много ми е интересно кога го направиха,аз съм на Патриарха,ама не съм го видяла това чудо,не че съм и минавала скоро от там де.
И аз да споделя за Кауфланд,вече и аз бях там,голям народ,голяма блъсканица,ужас,не е лошо,наистина си е една голяма Била,но така са наредени стоките,че дори и хора да нямаше,пак не мога да мина с количката,останах разногледа,изнервена,и половината неща пак не можах да ги купя,щото от народ не можеш спокойно да си потърсиш нещата.

# 220
 Сега разгледах сайта на Монтесори, искам да питам дали родителите стоят там или само децата?Смятам да запиша малкото, обаче не знам дали ще стои сам. newsm78

# 221
  • тъгата в мен
За детския клуб..минах от там,но и от преди го знам помещението.Доста е тъмно ми се видя,защото е в приземен етаж...Аз го загледах най-вече заради рисуването(тип ателие),но май няма да  водя нинджата там.Ками,какви са отзивите от рождения ден?

# 222
 Офф, макар че на три години какви ли таланти ще има едно дете.  newsm78

# 223
  • тъгата в мен
Джи,намират се.. smile3534
Да поздравиш благоверния от кака му Laughing

# 224

Общи условия

Активация на акаунт