Мартенско слънце грее, дечицата ни да засмее - Бургас

• 16 982
  • 286
  •   1
Отговори
# 90
Добрутру!

Вчера тържеството беше трогателно- песни, танци, въздушни целувки... Crazy Умишлено се разсейвах с правене на снимки и си крих сополите зад апаратчето.

Денят е чудесен! Възползвайте се! Аз ще направя един тегел по "главната".

# 91
аз съм за,че ще съм и без деца Mr. Green

# 92
Отново готино време е навън ,хайде марш и вие на разходка а аз във офиса  #Cussing out

# 93
И аз след малко ще се разходя едно хубаво цял ден из града да си оправя едни документи.  Crazy Добре,че е за днес "Заданието",а не беше за вчера.

А искам и да попитам : някой да е ходил да си "оправя" изтекъл задграничен паспорт? Че моят е бил до 2007 и сега ме е страх от някоя красива глоба,поне да се подготвя ?

Последна редакция: ср, 11 мар 2009, 10:15 от аХ`Не!

# 94
........
А искам и да попитам : някой да е ходил да си "оправя" изтекъл задграничен паспорт? Че моят е бил до 2007 и сега ме е страх от някоя красива глоба,поне да се подготвя ?

Мдаа, и сега ще ти обясня
До 3 месеца след изтичане трябва да го върнеш, след тяхното изтичане подлежиш на глоба  Peace НО глобата е с давност 1год., т.е. ако са минали вече година и 3м от датата, на която ти изтича паспорта няма да плащаш глоба.
Аз попаднах на една усмихната служителка в Славейковското РПУ , която ми обясни ситуацията. След като ми разгледа и паспорта ми каза, че ако не ми е спешен да изчакам до еди си коя дата/пресметна ми я/ и  тогава да отида, за да избегна глобата  Laughing Така и направих и не ме глобиха  Hug

# 95
Охооооо,перфектно,а къде трябва да го занеса, в Първо или ?  newsm78
Амелия Hug Hug Hug Hug Hug

# 96
Ами то Първо ти е по-близо  Peace направо си взимай заявление и си пускай документите за нов, като ще ходиш да го връщаш
Аз лично във Второ си го върнах и там си пуснах новото заявление, тъй като там не е такава лудница и почти не се чака  Wink А ми беше готов на 20тия ден  Hug но пък там няма клон на Банката за да платиш таксата, та аз предварително я бях и нея платила в центъра.
Само за експресна поръчка приемат единствено в Първо  Peace

# 97
  • тъгата в мен
Днес само аз ли се засилих да плащам данъци?!?!?!Опашката беше до небесата и кака ви елегантно се врътна и отпраши към примамващите тегели по главната.
Почти никой познат не видях,а как искам като минавам и хората да ми кимат приветливо с глава Joy(ох,припомням си годините,кога бях известна Blush)

# 98
Трябва ама 3 часа не ми се седи на опашка  Crossing Arms
Видя ли те ще кимна няколко пъти, да знаеш!  Whistling

# 99
Смятам да плащам данъщи април месец надявам се до тогава да намалее опашката.

# 100
# 101
# 102
  • Бургас
Момичета благодаря ви за честитките ! Много приятно ми стана ,макар ,че аз самата ако специално не видя ,че е 10 март хич няма да се сетя ,че имам имен ден  Simple Smile

(ох,припомням си годините,кога бях известна Blush)

Дай жокер де  Wink Аз все съм ни чул ,ни видял ,ни разбрал  Mr. Green

За сандали няма да се редя ,вие ги игзрабихте  Cry  ...боса по асфалта май ще ходя.

Елементарното възпитание предполага отговор на въпрос ,който ти е зададен явно обаче на тебе ти липсва и това само е в твоя вреда.Да си оправиш отношението към хората.

Не ,че има голямо значение и не,че искам да се заяждам ,но би трябвало щом имаш претенции и ти да спазваш това правило за възпитание  Peace Смятам ,че ще се сетиш защо го пиша.

# 103
това под сандалите цени ли са или партиден номер  #Crazy

# 104
  • UK
това под сандалите цени ли са или партиден номер  #Crazy

Предпочитам да не знам...  Crazy

Общи условия

Активация на акаунт