Мартенско слънце грее, дечицата ни да засмее - Бургас

• 17 000
  • 286
  •   1
Отговори
# 120
О кога ще дойде този момент....не стига че не пуша ами трябва да се съобразявам какво ям че.....за какво ходя на фитнес

# 121
  К'во беше това фитнес  newsm78
  Mr. Green

# 122
 Ивеййй, що ти се спи бе?
 Свраче, ма аз и сега като те видя ти кимам, нищо че вече не си толкова известна.  Flutter

# 123
  • тъгата в мен
Добър дааааааан,пилета ,какини  Hug
Като сте се разговорили за тютюн,тия младите дЕца-ученичетата имам предвид,защо пушат с такъв кеф в дворовете на у-щата?Ама така професионално си дърпааат от цигарките.И никой нищо им не казва  Thinking Аз само като ги видя, и ме удря в стомаха..
п.п.
Виж,аз като пушех,е друга работата Joy

# 124
Здравейте момичета! Отдавна се каня да ви питам дали съществува такова чудо като детски гел за коса или нещо което фиксира косата и може да се използва от деца?
Ако съществува такова нещо къде може да се намери в Бургас?

# 125
Има!
На Бюбхен. Една приятелка беше купила за сина си , но от Варна. Не знам дали в Бургас се продава. Някъде към 8 лв. беше.

# 126
wish ,абе все се чудя к newsm78акъв е тоя countdown в подписа ти

# 127
Да ви питам,ако съм си загубила задграничният паспорт какво следва да направя? Изтекъл е отдавна.  Thinking

# 128
  • UK
 Да попитам и аз, ако искам да пусна малкия на ясла сега... губя ли си майчинството или пак мога да получавам 50%...
 Кате май ще ти искам услуга  Laughing

# 129
Да ви питам,ако съм си загубила задграничният паспорт какво следва да направя? Изтекъл е отдавна.  Thinking
Ами плащаш глоба за изгубен паспорт, нищо че е отдавна изтекъл, той подлежи на връщане  Peace

Да попитам и аз, ако искам да пусна малкия на ясла сега... губя ли си майчинството или пак мога да получавам 50%...   Laughing
Ако пуснеш детето на ясла, но не работиш - губиш майчинството. Има майки които хем не работят, хем децата им на ясла, хем майчинство. Но периодично искат справка на записаните деца, от директорките на ясли с ЕГН. И в един момент майките връщат надвзетите суми заедно с лихвите  Wink Въпрос на късмет на незнаещите/недобросъвестните майки.
Ако започнеш работа и си на трудов договор - взимаш 50% към заплатата. Подава се молба при работодателя, ще питаш ТРЗ или Счетоводителката, като започваш, те ще ти обяснят подробно и какво се прилага към молбата  Peace

Последна редакция: чт, 12 мар 2009, 12:52 от Amelia

# 130
  • UK

Супер, аз започвам работа на 1-ви април...  Hug

# 131
Аааа Честито тогава  Hug Браво, а в яслата успя ли да се уговориш

# 132
Благодаря ти wish!
Молбата ми е тогава към мамите които се разхождат по бебешките магазини ако не им е проблем да разпитат дали има някъде такъв гел на Бюбхен. Много ще съм ви благодарна!

И също да ви кажа, че успях да ви прочета и разгледам снимките ви!
Първо да поздравя Ивелинка с бебчето си. Много е хубаво момиченцето ти Иве! Все повече да хубавее ти пожелавам!

Някой спомена че на 12 март ще отварят Кауфланд? Днес е 12ти, има ли някой да потвърди инфото или и вие незнаете като мен!

Джи, ти откъде знаеш или си чула че ще правят блок/кооперация на мястото на фурната в Зорница? Знаеш ли откога почват?

Последна редакция: чт, 12 мар 2009, 13:12 от sneji20

# 133

Джи, ти откъде знаеш или си чула че ще правят блок/кооперация на мястото на фурната в Зорница? Знаеш ли откога почват?

Снежи, май само ти не знаеш Wink. Ще почнат, когато се разберат с хората от двата блока, чийто изход ще затворят.

Мегита, разбрах те. Ще питам Peace

Аз сега ставам bowuu

# 134
  • UK
Аааа Честито тогава  Hug Браво, а в яслата успя ли да се уговориш

Нищо не знамммм  ooooh! ще се похваля или ще се оплача  Tired

Кате  Hug  bouquet

Общи условия

Активация на акаунт