Септември'09 - 11

• 17 653
  • 295
  •   1
Отговори
# 135
Здравейте, момичета GrinningДобре дошли на новите майчета Hug
Eden,neky и аз заставам зад мненията на момичетата,че вероятноста за тези малформаций при БХС и ФМ не е на 100% Все пак за ваше спокойствие си направете всички необходими изследваня.Желая ви добри резултати Hug
maliby, не е лоша идеята, но какво ли мислят ще мислят по въпроса нашите половинки  newsm78 Най- много аз да се принеса у вас, а мъжа ти да дойде вкъщи при моя мъж да си правят компания, да четат книжки за бебета и да тренират за татковци  Crazy
Ааа не аз не пускам моя Naughty така,че ти ще вземеш своя с теб.А и все пак кой ще тича я до магазина,я до аптеката ... ако не те.Така,че те ще ни трябват Wink
tsveta дано да се развият добре нещата в работата.Аз вчера говорих с моята шефка и ще започна работа по 1-2 часа на ден,тъй като там се работи с болни хора и това малко ни притеснява Rolling Eyes
Ianita28 и мен киселините ужасно ме мъчат напоследък,но нищо не съм предприела за тях ooooh!
Тъкмо и аз щях да питам къде изчезна  valkata78 ,четох,четох и не я видях и тъкмо да почна да си пиша поста и хоп Hug
Относно хапването и аз си хапвам много нитрати Embarassed Цяла седмица закусвам а понякога и обядвам с препечени филийки със сиренце и доматче,а за обяд салатка от краставици и домати и за десерт веднъж си купих една кутия с ягоди и понеже ме дразнеха семките на ягодките,обелих си и си ги хапнах-бяха очудващо вкусни Simple Smile.Май ще трябва да се спра,въпреки,че нищо друго не ми се хапва,ама вече се замислих дали не съм навредила на бебчето Confused
Иначе при мен повръщането понамаля но не мога да се похваля,че е спряло напълно SadВсяка нощ се събуждам към 5-5.30ч.,отивам до 00,и след това  Sick поне 3 пъти(рекорд 6 пъти само сутинта)понякога  Sick и вечер .Гледам да не приемам толкова течности вечер за да не ставам до  00,но пак не се получава.
И аз се присъединявам в групата на минъончетата като най-малкото минъонче-150см./50кг(вече)
Хубав ден на всички Hug

# 136
Преди седмица аз също имах проблеми със съня, но напоследък си поспивам почти цяла нощ, будя се към 6,30 - 7,00 ч.
Преди ставах поне по 1 път през нощта до 00, но вече чак сутринта.

Днес много ме боли и коремчето, а от вчера кръста ме побърква. Явно това си е от наместването на матката и от разширяването на таза.

Стига съм се оплаквала!

Поздрави на всички!

# 137
  • София
Здравейте мацки Simple Smile
Днес бях на фризьор, а после се пошматках по магазините и доста добре ми се отрази. Купих си едни джинси за бременни от магазина под колони/става въпрос  за Сф/Казаха, че другата седмица очакват пролетната колекция и ми мирише на харчене на парички Simple Smile. Миналата бременност си влизах в дънките до 5я месец, сега обаааачеее още от сега немога да си ги закопчая, а ако успея ме стягат и рано рано почнах с бременлийските дрехи Simple SmileИмам един панталон/по-плътен/ от предишната бременност, ама той е за дооооста по-голям корем и ми е мн.широк.
Разнищихме темата за скриниг на хромозомните аномалии  11 -14 г.с и БХС. Важното е резултатите да са ни оки, а че ще се притесняваме през цялата бременност то си е ясно...
Ianita28 не се записва предварително час за БХС в Майчин дом, но трябва да имаш "прясна" снимка на бебо с размери на нухалната тръба и дължината на бебо,както и коя седмица си по аменорея и коя по УЗИ, че тия параметри се попълват в поръчката/документ който взимаш от една маса на 14я етаж/. Тия данни ги попълва една лелка в семинарната зала, която също е на 14я етаж. Плаща се на 1я етаж 42 лв.

# 138
Благодаря ти, EmiR!
Аз си дръпнах инфото за БХС и поръчката, заедно с нея.
Ще видя, ако в Пловдив не го правят това изследване /което не ми се вярва/, ще дойда до Майчин дом.

# 139
  • София
Ianita28   мисля, че това изследване се прави само в Майчин дом, но кръв могат да ти вземат и в Пл и да я изпратят до Майчин дом. Мои приятелки не ходиха до МД, а понеже си бяха платили разни пакети към разни клиники, кръвта за БХС им я взеха  там и пакета документи  всъщност те го изпратиха в Майчин дом. Единствено малко резултатите се бавят и се оскъпява изследването  Така че предполагам, че не е нужно да се разкарваш до Сф.

Последна редакция: ср, 11 мар 2009, 15:36 от EmiR

# 140

Emir, да не говориш за магазина по Графа, в близост до Славейков?
аз мислех вчера да ходя по магазините, защото деня ми беше свободен, ама с тоя сняг и вятър ми се промениха плановете.

maliby, това си го представих голяма идилия Simple Smile Ние се излежаваме, а мъжете щъкат около нас и ни глезят. Ауууууу, мечти Simple Smile

# 141
Да, и аз си мислех за този вариант.
Май така ще направя!

Благодаря за съвета!

# 142
Аз проблеми със съня имам само,ако мъжа ми похърква,но това е рядко слава богу,на обед никога не съм спала....Цигарките ги отказах от раз като забременях,а пуфтях като комин! Иска ми се понякога да запаля, но не бих го направила. Нитрати набивам обилно чрез зелени салати,доматки и плодове,на които не им е точно сега сезона...

# 143
преди време един професор обясняваше, че нитратите дори били полезни. Оказвали благоприятно действие върху сърцето, като даваше за пример препарата за облекчаване на сърдечна болка- Нитроглицерин.

То като се замисля, почти всичко, което ядем е пълен боклук. Вече няма нищо естествено Sad нито сиренето е истинско, нито кашкавала, нито млякото... нищо. Наистина копнея за нещо истинско...
Може един ден като остареем с моя възлюбен, да си купим къщичка на село и да си гледаме някое животинче и да си имаме градинка със зеленчуци... хем ще ни е спокойно, хем ще се храним истински неща, хем ще даваме на децата и внуците Simple Smile

# 144
  • София
Gorska_Kitka  по скоро е с/у пл Гарибалди/бившите Валентини/ магазинчето е малко на 2 етажа - на 1я има детски дрешки, на втория дрехи за бременни. Правят и добри намаления, ама тоя път нямаше, а аз имах спешна нужда от панталон, който да не ме стяга и се изръсих 59 лв за тия джинси, те са си с платка и се надявам да ги нося  повечко време.

# 145
  • Габрово
Върнах се от прегледа, ама не съм особено щастлива, защото видяхме, че бебето е всъщтност момиче  Confused
Само където доктора ме заблуди предния път, че вижда пишка, а днес на 4Д много ясно видяхме срамните устни.
По този повод Цветке моля те сложи ми едно розово щъркелче, че да свиквам с мисълта  Wink
Видяло се е, че ще раждам още веднъж понеже си имам причина да искам на всяка цена и момченце.
И да ви кажа днес за пръв път малко преди прегледа усетих първото промърдване на бебето и по старо поверие веднага излезнах на терасата да видя какъв пол човек ще видя първо и видях жена и ей го на женско е, а предния път пак видях първо жена и пак беше женско. Наивно е знам да вярваме на тия бабини девитини, но пък какво ви бърка да пробвате ако изобщо се сетите в този момент.

# 146
неки, аз готвя почти безсолно. Не слагам никаква сол било на салати или ястия със сирене и то безсолно сирене. при мен идва от тежеста на корема, който не е кой знае какъв, и от бюста. ВСе пак 100 см не са малко на моите едва 162 и 53кг. Пък и съм много слабичка и в крака и в ръце и в дупе и в кръста тясна. Абе аз съм странна порода.  Peace

ако имаш възможност почни да плуваш или да правиш упражнения във вода. това много помага за стягане на краката, които сега се нуждаят от допълнителни мускули. и не се притеснявай не си толкова слаба аз сам 165 и сам 46кг  Wink

За съжаление ми е забранен всякакъв вид спорт, а за плуване и дума не става. Ще се удавя. Може да съм от Варна,но не мога да плувам. Като риба на сухо съм във водата.

Радвам се че съм помогнала с изследванията и разгадаването им.
Аита повишените левкоцити наистина вероятно са от боледуването ти. Пък и щом док ти е казал че всичко е ОК не се тревожи излишно.

Валка, честито за пола. Жалко че е момиче, но да е живо и здраво там. Трвтото ще е момче ще видиш. Ако се навиеш за трето де.
Мен ще ме пращат на ревматолог за краката. Теглих се днес и се оказа че не съм качила нито грам от миналия месец. Пак си бях 52.5кг. Така стоя от близо 3 месеца. казаха че уж е нормално ама де да знам. ще я видим таз работа.

Аз ви оставям!!! Лек ден!
 Hug Hug Hug

# 147
здравейте момичета.скоро не бях влизала във форума.настинах и лекарката ми изписа СТОДАЛ сироп.хомеопатичен е,на листовката пише да се внимава при бременност и кърмене.джи пито каза че не вредял на плода.пили ли сте стодал по време на бременността?

# 148
  • София
Здравейте  HugОтдавна не съм писала Embarassed.Днес бях на ЖК за първи път,доки каза че всичко било наред и ми даде направления за кръвни изследвания.Аз мислех,че трябва и влагалищен секрет да ми вземе,но уви...На вас пъврият път взимали ли са ви?Другата седмица и аз съм на ФМ,въпреки че днес като казах на доктора каза, че било рано...Трябвало чак към 18-20г.с.,но щом съм решила да отида newsm78
fyrty аз съм пила Стодал и моят лекар каза, че е безвреден и между другото много добре ми подейства-бързо се оправих.
Също искам да Ви попитам нормално ли е да не съм качила нито едно килце?Лекарят днес нищо не каза,но все пак.А пък не мога да си закопчая панталоните,всичко ми е малко..Много странно newsm78
Май стана много дълго...sorry Laughing

# 149
slanceto.com   ,благодаря за успокоението.случвало ли ви се е да чувствате мястото където е бебето изтръпнало ,някак си странно,незнам защото драпа ватре ли ....

Общи условия

Активация на акаунт