Септември'09 - 11

• 17 643
  • 295
  •   1
Отговори
# 165
Добро утро Wink.Честито на всички,на кой момченце,на кой момиченце  bouquet.На мен преди 2 седмици ми казаха ,че виждат пенис.Според мен беше доста рано,но мъжът ми полудя от кеф и реши,че бебето било много надарено Crazy затова се видял пола толкова рано Joy.Все още се надявам на малка госпожица,но ще разбера чак на 26-ти като отида на 4Д.Слънчев ден на всички.

# 166
ОООоо и аз от днес съм в къщи с дребо, щото предните дни "Машенка кашляла по цял ден" и сега и ние така, е хайде засега е само с хрема по-силна, но...... #2gunfire
А иначе за бебето ми се иска да е пак момченце, като бях бременна с Коко исках ужасно много момиче и като ми казах момче и незнам къде се намирах няколко дни. А сега толкова много съм свикнала с гледането на момченцето ми във всяко едно отношение, а отделно и живот и здраве ще са и от един сезон и почти всички дрехи ще минат и за бебчо.

# 167
Добро утро от мен,
честито Валка за пола Simple Smile. Наистина всички комбинации са хубави, момченце и момиченце или от един пол може да са си по-близки. Аз имам сестра с малка разлика и сме много близки, тя беше първата на която споделих за бременността още щом разбрах.
При мен за съжаление не само че не отшумяват симптомите, ами от вчера си имам и нови, доста силни болки в кръста и ми пада кръвното от няколко дена.

# 168
Здравейте и от мен за днес...

Нямам много време да пиша, че след 5-10 мин ще влизаме в среща, но искам а ви се похваля, че една колежка ми донесе страхотна книжка на английски- " Бременността седмица по седмица". Невероятна е... и за всяка седмица има снимка от видеозон, а също и много полезна информация.. Честно казано не вярвах, че книгата може да е " по- богата" като съдържание, отколкото всички неща, които намерих в нета. Но уви... наистина е страхотна.. Писана е от една дама лекарка( Lesley Regan- " Your pregnancy week by week").

Айде до после Simple Smile

# 169
 Simple SmileЗдравиите Hug
Nadina и аз съм на същото дередже!До толко съм свикнала с мъжкото,че не знам ако са 2 моми как ще се оправям първоначално,но от друга страна така ми се иска да ги нашаря!!! Praynig

Ех да се оплача и на вас.Вчера водихме малкия на преглед при личната,че преди няколко дни ми вдигна температура!Преслуша го,а аз през това време и казах,че чакам не едно,а две бебчета,естествено много се зарадва на новината!Но проблема дойде,когато го вдигнах да му види гърлото,ох така ми се развика в кабинета,че останах  #Crazy .Въобще да не съм го вдигала,че съм щяла да ги ИЗТЪРСЯ!Отстрани е лесно да даваш савети,но и това дете трябва да се гледа,най-малкото,за да го нахраня трябва да го вдигна на столчето! Confused

Е приятен и слънчев ден,изпълнен само с приятни емоции ви желая! 4470

# 170
Ей Мимчето, я да не и се връзваш на лекарката, няма начин да не си вдигаш детето, още е мъничко и не разбира като му кажеш.
Аз с мойто дето е на почти три и половина и съм му обяснила, че мама има бебе в коремчето и не може да го вдига, пак срещам "неразбиране", а какво остава с толкова малък мъж.

# 171
Мимчето  Peace не се впрягай!
Simple Smile
аз съм при доктор Коларов в МД. Знаете ли нещо за него?
и има ли други, ориентирали се към МД?
и ако може да ми дадете координати за д-р Марков да си запиша час за ФМ Simple Smile
редакциа: намерих го Simple Smile през май ще го гледаме

Последна редакция: чт, 12 мар 2009, 12:13 от aguto

# 172
Здравейте и от мен   bouquet
Знам, че все още е много рано, но искам да ви попитам къде мислите да раждате (в София). Аз засега съм се спряла на Токуда и ходя на допълнителни прегледи и там, но ако някой има повече опит моля да сподели. Поздрави и успешен ден:)
Валка, честито, че вече си разбрала пола. Надявам се и аз на 26-ти да се похваля със същото Simple Smile

# 173
  • София
Здравейте! Валка и аз като теб реагирах малко неадекватно като казаха две девойка, ама ще изчакам още някой месец за да се настройвам..До края кой знае колко още пъти ще се смени Wink Да са живи и здрави само!
Аз моля за помощ!! Вчера бях при доц.Димитрова да ми прави Доплерово изследване и следене на феталния разтеж. Каза  ,че шийката на матката ми е около 4 см и затворен OICC??? Околоплодна течност в норма, структурите и на двата плода са в норма за гест.седмици. Абе с две думи всичко О`к. Да ама кото излезнах и си прочетох лисчето видях някакви съкращения дето нищо не разбрах и се притесних. Ще ви ги опиша и ако някой е по-запознат от мен да ми отговори.
"Дясна маточна артерия RI 0.72, PI 1.53, S/D 3.63, лява маточна артерия RI 0.70, PI 1.41, S/D 3.28. Биометрия първи плод - BPD 28.8 mm 14г.с.р, AC 80,4мм 14+6 г.с.,FL 12,5 мм 13+5 г.с Втори плод BPD 29,1 mm 13+3г.с.р, AC 80,4мм 14+4 г.с.,FL 11,7 мм 13+3 г.с "
Аз съм в 14+3 гс. и това разминаване нещо ме притесни newsm78
Другото, което да попитам - каза ми да си запиша час след 1 месец за пренатална ехокардиография при д-р Спасов/нямаше места за 2 м напред/ или в 3-та градска т.нНационален кардиологичен център при д-р Велковски или д-р Павлова /цяла сутрин никой не вдига телефона/?? Някакви идей къде да отида и дали тези лекари са добри
Предварително благодаря

# 174
  • София
Валка, ти ли първата на която вече знаем пола на бебчето? Честито! И не се разтройвай, важното е да е живо и здраво!
Киара, на 14ет. има заседателна зала, там една много мила госпожа ще ти попълни поръчката за ранния БХС. Не се притеснявай, много са любезни като за държавна болница  Peace
discover  за раждането и на мен много ми се ще да е в Токуда, но не знам да ли ще можем да си го позволим. Нещо кризичката ни е хванала. Иначе в момента колко е нормалното раждане? Но при всички положения ще отида на отворените врати във всички големи АГ болници и накрая ще решавам.

# 175
discover,
Аз съм си заплюла Токуда и Тина Киркова. И пак ще решавам в последните месеци според бюджета най-вероятно. Имах между другото желание и да пробвам раждане във вода (в Тина Киркова). Обаче прочетох, че с е провеждало от 8 до незнам си колко часа през деня, ама ако тръгнеш да раждаш през нощта незнам.
И аз ще гледам да ида на отворените врати. Знам, че не искам в Шейново (там прочетох че носят бебетата само на определен интервал от време) , за Майчин дом също имам някакви резерви.
Също така имам голямо желание да присъства и таткото, също ще ми е критерий за болницата. Той е съгласен, но не е ентусиазиран особено.

# 176
Aз засега съм се насочила към Майчин дом и си мисля и че там ще бъде..

# 177
gingerina, аз доста се колебая, защото има страно противоположни мнения за всички болници. За Тина Киркова знам, че условията са отвратителни. Засега само за Токуда съм чувала само положителни неща, а и наистина съм впечатлена от условията. Парите сме ги предвидили, но дали си заслужават 2000  Thinking Отделен е въпросът, че по-добре да си платиш за сигурността на екипа и доброто отношение в един толкова важен момент.

# 178
Ей момичета от кога чакам да заговорите на тази тема!
Така аз първоначално се бях насочила за раждане към Токуда-перфектни условия,а и пакета с изследванията за бебо е много хубав.Но когато разбрах,че ще са близнаци ми дойде мн солено 3500лв и за това се отказах.Сега се колебая м/у ТК и МД.За ТК мисля да платя единя пакет,който е 900лв и включва мн вип услуги,а и синът ми е роден там и знам кои доктори са добри!За МД,имат Най-доброто децко отделение и при близнаци е по-добре там,но не знам нищо за болницата???Ще видим по-натам!

# 179
Момичета,
Хубаво е, че тези които са от София имат избор и могат да си изберат къде да раждат. За съжаление при нас в Русе избор няма. Имаме една частна клиника, но отзивите за нея са лоши. В родилното да си призная отново не ми се влиза, но като нямам друг избор Sad. Дръгият вариант е да отида до София, но засега ми се струва доста сложно за организиране и пътуване Sad

Общи условия

Активация на акаунт