Нашите бани, 8ма тема

• 52 593
  • 360
  •   1
Отговори
# 165
Ами и аз не знам.В някой магазинии е безплатно,в други е 40-50 лв. но ако си купиш матриалите от тях ти ги приспадат...различно е  Rolling Eyes

# 166
За моята баня използвах Kitchendraw. За плочките, за съжаление трябва да се използват подобни цветове, т.к. няма текстурата на плочките, които сте си харесали. Това може да стане само в магазина, където ви ги предлагат. Успех!
Инсталирах си я но не намирам къде са стените които мога да добавя за да направя какета за тръбите.Моля за помощ Praynig
Отказах се от програмата .Ще отида някой друг да ми  направи проекта
Но не мога да си изтрия мнението
tuiti, не се отказвай, не е толкова трудно. Размера на стените задаваш в самото начало в табличката и ги маркираш, клик в квадратчетата отстрани. Ако искаш да чертаеш допълнителни стени, горе от менюто има показана една s-образна стеничка (zoom). Всичко необходимо е в това меню, необходима е само малко тренировка. Опитай пак, а ако има нещо друго аз ще помагам.

# 167
Здравейте,

Някой наскоро да е купувал душ кабина 120 х 80? Ние търсим такава и единственото, което намираме засега е:
http://www.boymar.com/product.php?SR=15&R=3&R1=&p=160
Като модел ни харесва, но ни притесняват цветовете, в които се предлага: "матирано стъкло тип "Коприна" Бяло/ Сиво/Черно-тонирано".
Тъй като банята ни е малка (2 х 2 м) се чудя дали матираните стъкла няма да я затворят прекалено много (въпреки, че ако плъзгащите врати на кабината стоят отворени може би няма да е голям проблем)? Цветът черно-тонирано е прозрачен, т.е. не е матиран, но пък не знам дали няма да е много тъмен. Лошото е, че стъклата ни ги показаха само на мостра  и няма как да се придобие по-глобална представа.

Та въпросът ми е ако някой е пазарувал или виждал такава кабина да си каже мнението относно цветовете Simple Smile

Благодаря предварително.

# 168

....Някой наскоро да е купувал душ кабина 120 х 80? ....

Здравей, преди около половин година бях виждала готови с този размер в магазина на Емир:
http://www.emir.bg/

# 169
Аз бях гледала такива в Бриколажа Rolling Eyes 90/120

# 170
Здравейте,

Някой наскоро да е купувал душ кабина 120 х 80? Ние търсим такава и единственото, което намираме засега е:
http://www.boymar.com/product.php?SR=15&R=3&R1=&p=160
Като модел ни харесва, но ни притесняват цветовете, в които се предлага: "матирано стъкло тип "Коприна" Бяло/ Сиво/Черно-тонирано".
Тъй като банята ни е малка (2 х 2 м) се чудя дали матираните стъкла няма да я затворят прекалено много (въпреки, че ако плъзгащите врати на кабината стоят отворени може би няма да е голям проблем)? Цветът черно-тонирано е прозрачен, т.е. не е матиран, но пък не знам дали няма да е много тъмен. Лошото е, че стъклата ни ги показаха само на мостра  и няма как да се придобие по-глобална представа.

Та въпросът ми е ако някой е пазарувал или виждал такава кабина да си каже мнението относно цветовете Simple Smile

Благодаря предварително.

Todor, заповядай! http://www.keranova.org/product.php?SR=22&R=5&R1=&p=35

# 171
Здравейте! За първи път попадам на темата, а съм точно на вълна баня. Прегледах темата и видях страхотни неща. Ние сме замислили да правим ремонт, но нямаме майстори. Миналата година ни препоръчаха едни, но сега, когато ни трябват, не можем да се свържем с тях. Моля, ако знаете някоя свястна бригада от Пловдив, да ми дадете координатите им. Искам хората да са изпитани, защото преди време патихме с майстори, а банята е сериозно работа и не ми се ще, да ми се точат 2 месеца. Надявам се да ми помогнете, а до тогава ще се любувам на вашите бани  Grinning

# 172
  • на плажа
 Само се записвам, защото в близките дни ни предстои търсене на плочки. Все още не съм решила какъв цвят да е банята. Клоня към дървесните цветове - зеленикавокафяво с бежово, но имам и дилема - какъв цвят да е теракотът в коридора. Май не описах добре цветовете които търся, но  Embarassed надявам се някой да ме разбере.

# 173
  • Пловдив
Здравейте! За първи път попадам на темата, а съм точно на вълна баня. Прегледах темата и видях страхотни неща. Ние сме замислили да правим ремонт, но нямаме майстори. Миналата година ни препоръчаха едни, но сега, когато ни трябват, не можем да се свържем с тях. Моля, ако знаете някоя свястна бригада от Пловдив, да ми дадете координатите им. Искам хората да са изпитани, защото преди време патихме с майстори, а банята е сериозно работа и не ми се ще, да ми се точат 2 месеца. Надявам се да ми помогнете, а до тогава ще се любувам на вашите бани  Grinning

Нашите направиха банята за по-малко от седмица, още малко имаме работа за тях и мога да ги попитам дали са свободни после  Peace
Напомни ми на ЛС след 2-3 дни

# 174
  • София/Осло
Пак съм тук. Майка ми започва банята си  Laughing

# 175
  • София
Пак съм тук. Майка ми започва банята си  Laughing

Добре завърнала се!  Grinning

ние имаме напредък, остава да се монтират санитарията и параваните, за които ще чакаме 20 дни след взимането на размерите.

# 176
Аууу, Гуш, ей този канал много го харесвам! Нали е канал това, а не лайсна? За съжаление, обаче, нашата баня вече я бяха налепили когато за първи път видях такива канали! Гуш, кажи ми, моля те, къде си поръчала паравани?

# 177
  • на плажа
 И мен ме интересуват паравани на достъпни цени, защото бюджетът е изпилен до минимум.
 Гуш, допадат ми стенните плочки.

# 178
  • София
sofiq-ns, flambe , поздравления за страхотните бани.  Heart Eyes

Гуш, много ми харесва линейният сифон.  Peace

А ето и моите плочки, които избрах за банята.

http://picasaweb.google.com/muhlata/Banq#5310121202902667506
http://picasaweb.google.com/muhlata/Banq#5310121209515806786

# 179
Иля страхотни са !!!!! smile3501 кажи от къде ги намери Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт