"Скоро малките ни МАРТенички,ще ни се покажат всички"!

• 12 410
  • 287
  •   1
Отговори
# 180
Хайде да се отчетем и ние-днес, след консултацията Ради тежи 4500 гр.или със 700 гр.повече откакто ни изписаха! PartyМного се радвам!Явно проблема с акането е бил временен и кърмата му стига. Hug Изписаха ни капки Деавит(вит.Д) и след 20-тия ден ги започваме.
Шу, дано се оправи малката! Praynig

# 181
БЕЛЛА  Hug
САМО ТАКИВА НОВИНИ!!!

# 182
Ето ме и мен, сега се връщам от преглед, имам напредък, шийката се е поизгладила, плацентата е последна степен на зрялост, ще почакаме още някой и друг ден, ако не тръгне само бебето май ще ми предизвикат раждане, а хич не искам Sad Докторът каза, че максимум една седмица след термина ще ме чака, че после не било хубаво, тоест другата седмица трябва вече да раждам.

# 183
Браво на мамчетата с хубави новини, само така.
Роси- гледам още си тук  Hug То си е Божа работа, да излизат когато искат.
Не се притеснявай за алергиите, аз от 20 обезболяващи несъм алергична само към 3 newsm78 Ама аз си имам алергии отдавна, така че не ме плаши. Пожелавам ти да не се налага да използват обезболяващи.
Зори, айде бе душко, тебе те чакам, че да се запътим и ние. Бая мами те изпревариха, направо незнам какво ти е. Аз сигурно щях да лудна от толкова чакане. Hug стискам палци да е наред всичко и скоро да гушнеш човечето.

Мен ме гони някакъв неописуем глад. Ам и след 10 мин пак съм гладна. Добре че не качвам.

# 184
Еее дочаках го тоя смс най-накрая!!

Днес, в 10.40 се е родила Ния на Бухта! Малката принцеса е 2800 гр, 49 см, а щастливата мама пише, че е много красива и с голяма къдрава коса и много реве Simple Smile И двете са добре!

# 185
Честито на мамите с бебета.

Маймунке специлани честитики на теб  Hug

От последната среща на софийските мами, а там бяхме само 4 - Зеленко, Маймуната, Вили-СТ и аз... само аз съм още с бебе в коремчето... ми то как да е, като най - страхлива  Mr. Green стискам и се не давам.

# 186
Еее дочаках го тоя смс най-накрая!!

Днес, в 10.40 се е родила Ния на Бухта! Малката принцеса е 2800 гр, 49 см, а щастливата мама пише, че е много красива и с голяма къдрава коса и много реве Simple Smile И двете са добре!

Честита дъщеря на Бухта!Да расте прекрасно и много обичано детенце!!!На мама бързо да се възстанови ,че да я диндурка като плаче!

Да ви кажа,че Тифани Мишел е родила момиче на 8.03Преносила е второто си дете 8дена newsm78

# 187
Честити девойки на Бухта и Тифани! Да се живи и здрави!

# 188
Здравейте и от нас,ние вече сме си у дома.
Изписаха ни на 8.03. точно на празника ми връчиха най хубавия подарък.
Много съм щастлива и в същото време доста уплашена,забравила съм почти всичко,смяната на памперса и къпането ми се видяха много трудни.Каката е много щастлива ,но мен ме игнорира,не ми се сърди, но нещо не е като преди.Надявам се скоро да и размине и пак да затвърдя позициите си в сърцето и.Невярвах че е толкова трудно с две деца удома.За сега дветеми ръце нестигат,а в момента мама е при мен и и помага(какво ли ще стане като си тръгне след седмица?).Борис е добре,още се опознаваме спане ,хранене,попръцкване и пак сън.За сега имам кърма ,надявам се и за напред да е така.
ами това е оттивам да си почина малко ,че наближава часът за хранене.

# 189
  • Варна
Честита къдравелка на Бухта на малката желая много късмет в живота, а на мамата бързо възстановяване! Честито и на Тифани Мишел  newsm51 

Последна редакция: ср, 11 мар 2009, 18:43 от dessiss

# 190
Ето ме и мен, сега се връщам от преглед, имам напредък, шийката се е поизгладила, плацентата е последна степен на зрялост, ще почакаме още някой и друг ден, ако не тръгне само бебето май ще ми предизвикат раждане, а хич не искам Sad Докторът каза, че максимум една седмица след термина ще ме чака, че после не било хубаво, тоест другата седмица трябва вече да раждам.
стискаме палци да тръгне само:)  Praynig като ще е естествено раждането, да е естествено - а не предизвикано все пак. Аз продължавам с контракциите както вчера - на 10 мин. но се търпят и никаква промяна. Плацента последна степен за зрялост ще рече 3-та? Хайде до утре да сме родили Hug Praynig

# 191
а, и честити нови бебковци, докато пишех са се появили:)   Heart Eyes

# 192
  • София
Честити принцески на Бухта и Тифани Мишел! Да са им живи и здрави!    bouquet  bouquet  bouquet
Шу, дано всичко е наред!  Praynig
Вероники,  Hug , радвам е че са ти дали зелена светлина за нормално раждане, ти май така искаше. Забелезвам, че като че ли по-големите деца по-трудно приемат раздялата, аз мислех че при нас ще са драми, но Иво хич не ме е търсил.  Rolling Eyes Дано като отидеш да раждаш Ники е по-спокоен, за да си и ти така. Hug
Роси, баткото е малко болен, дано успеем да го излекуваме преди да изпишат Алекс, че иначе не ми се мисли  ooooh!
Успех на мамите с разкритие, контракции и т.н.  Hug Peace

# 193
  • София
Честити бебчета на Симона, Дъртата маймуна, Бухта и Тифани (дали не забравих някой!?)
Да са живи и здрави, а на щастливите майки - бързо възстановяване   bouquet

Пък на мен днес май ми падна тапата  Rolling Eyes
Според док, може и да не е тя, защото няма нищо кърваво в нея, но според мен няма какво друго да е - толкова много слуз, не си представят от къде би се взела. Сутринта падна доста накуп и цял ден си продължава да излиза.
Болки за сега нямам почти никакви, но утре така или иначе по план съм на запис на тоновете, така че тогава ще разберем със сигурност (Освен ако нещо непредвидено не се случи тази нощ)

Шу, стискам палци всичко да мине без проблемно.  Hug
Добре завърнали се на вече мамите bouquet

# 194
Честити дъщерички на Бухта и Тифани да са живи и здрави и много щастливи.
На мамите бързо възтановяване.

Общи условия

Активация на акаунт