Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Какво означава 'kotisisustus' на български?
Какво е сауна и как се използва?
Какви са преживяванията на хората с работа и живот в чужбина?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Какво означава 'kotisisustus' на български?
-
Какво е сауна и как се използва?
-
Какви са преживяванията на хората с работа и живот в чужбина?
Форумът включва различни преживявания с работа и живот в чужбина. Някои споделят своите преживявания при преместване във Финландия, като изразяват притеснения относно адаптацията и финансовата независимост. Други се подготвят за тестове и учене на нов език, докато се подготвят за новия си живот в чужбина.
-
Какви са препоръките за лечение на херпес и синузит?
-
Какво се случи с Пипин?

Хайде разказвай, като имаш поне малко време 
! Ти беше започнала преди време да пишеш как си се справила с безсънието му..и мъжо те прекъсна,..а аз все забравям да те питам пак.
най..сетне!
Иначе в Германия беше страхотно. Винаги съм смятала,че по-чисто място от Финландия няма, но съм грешала. И преди съм била във Франкфурт, но малко като влезне в провинцията човек и вижда истиската страна. Всъщност аз бях на гости на едни приятели в Синсхайм, но доста обикаляхме- отскочихме до Манхайм, Щутгарт, Хайделберг и т.н. Впечтлена съм от хората и страната. Незнам защо винаги съм ги смятала за крайно студени хора, но като се замисля по-студени от финландците не съм срещала(не,че и от тях няма топли хора). Та така с две думи всичко беше страхотно. Може би в комбинаця с това,че не помислих и за миг за работа отпуската мина чудесно.

Абе как ме надушват тия хора...
не знам...
Ама няма лошо де... 
..и естествено там пак се запознах с българин/колега
нали съм ти обещала винце да пия с теб 

Имало ресторант с градина/
си бех знайш какъв Пантелей Пътник..постоянно в движение,постоянно на път,не точно като тебе,ама подобен живот имах.И бях щастлива
Сега понякога ме е яд на мен самата,че избрах тоя заседнал живот тука,ама нямаше друг начин 
?