Кухни - 20та тема

• 48 651
  • 290
  •   1
Отговори
# 150
Raygram, благодаря за съвета, ще ги проверя. Лошото е, че аз съм си "избрала" поне 3 съвършенно различни визии и не мога да се спра на нито един. Защото едно е да го гледаш на мостра, а пък на място се оказва съвсем друго.

# 151
kotkovo,плочките много ми харесаха,но по мое мнение,на тези тъмни плочки ще е по-добре,нещо светло да изберете.
Не мисля,че всичко трябва да е тон в тон,напротив така всяко нещо ще се откроява Hug

# 152
  • Пловдив
Момичета, имам нужда от съвет!
Докарахме я до кухня най-сетне, но почнахме от "копчето" (за балтона  Laughing). Влюбих се от пръв поглед в ето тези плочки:
http://media.snimka.bg/2415/011085148-big.jpg
Сега в чудо се виждам с какъв тип кухненски шкафове да ги вържа. Мислех да са по-класически, с изчистени вратички... Имаше в темата някъде такава кухня - на Ladylabella май, ама не мога да я открия. Хубаво, но като гледам сега по-модернистичките кухни - примерно тази на Linnel и очите ми остават! Цветни ли да са (жълто, ванилия?!) или с дървен фурнир??!!  ooooh!
Моля ви, посъветвайте ме!  baby_neutral
Ето го кухненския бокс:
http://media.snimka.bg/2415/011085152-big.jpg

Ау, не с дървен фурнир само
Ще станат 2 вида фурнир, което не е много хубаво... по-добре гладки вратички - лак или матови, но хомогенен цвят

# 153
Момичета, имам нужда от съвет!
Докарахме я до кухня най-сетне, но почнахме от "копчето" (за балтона  Laughing). Влюбих се от пръв поглед в ето тези плочки:
http://media.snimka.bg/2415/011085148-big.jpg
Сега в чудо се виждам с какъв тип кухненски шкафове да ги вържа. Мислех да са по-класически, с изчистени вратички... Имаше в темата някъде такава кухня - на Ladylabella май, ама не мога да я открия. Хубаво, но като гледам сега по-модернистичките кухни - примерно тази на Linnel и очите ми остават! Цветни ли да са (жълто, ванилия?!) или с дървен фурнир??!!  ooooh!
Моля ви, посъветвайте ме!  baby_neutral
Ето го кухненския бокс:
http://media.snimka.bg/2415/011085152-big.jpg

Ау, не с дървен фурнир само
Ще станат 2 вида фурнир, което не е много хубаво... по-добре гладки вратички - лак или матови, но хомогенен цвят

Напълно съм съгласна с Rados-tina и змейковица . Може светли шкафчета, пък по-тъмен плот  Rolling Eyes

# 154
  • на плажа
 Много хубави кухни! Радост, Бисе, кулинарни изкушения ви пожелавам   bouquet!Ако съм пропуснала някой, се извинявам.
 kotkovo, мога ли да те попитам от къде са тези плочки и на каква цена? Аз искам такива за банята.

# 155
kotkovo, много натоварват тези плочки...Много трудно би могла да ги комбинираш в кухня. Но мисля, че с кухня цвят беж ще стои добре. Щях да ти дам линк към такава кухня, но нещо правят по сайта.  newsm78 Аз съм си я харесала тази кухня, стои много добре Simple Smile
Bise, много ми хареса гардероба Simple Smile

Днес ходих до близките мебелни фирми около нас, но не правят комбиниран с лак и черти вариант на вратите Sad Явно голямо търсене ще падне. Ще звъня на телефоните на майстори, които имам от форума, за да ги питам. Ако се сещате някъде да сте видяли подобни, свиркайте.  Praynig

# 156

Днес ходих до близките мебелни фирми около нас, но не правят комбиниран с лак и черти вариант на вратите Sad Явно голямо търсене ще падне. Ще звъня на телефоните на майстори, които имам от форума, за да ги питам. Ако се сещате някъде да сте видяли подобни, свиркайте.  Praynig
Проверявала ли си тук? Доколкото знам не подържат в наличност от всички модели/размери/разцветки, но можеш да ги питаш по телефона за да не се разхождаш чак до склада им.

# 157
Не мога да не ви покажа вече 50% от моята кухня. След 10 дена ще ми сложат и бар-плота и вратичките. А и да ми нагласят съдомиалната и механизмите (не обръщайте внимание колко е мръсно  и разхвърляно) Надявам се ви хареса досега, а после ще покажа цялата стая завършена.
http://www.snimka.bg/photo.php?photo_id=11109695

# 158
  • Варна
Не мога да не ви покажа вече 50% от моята кухня. След 10 дена ще ми сложат и бар-плота и вратичките. А и да ми нагласят съдомиалната и механизмите (не обръщайте внимание колко е мръсно  и разхвърляно) Надявам се ви хареса досега, а после ще покажа цялата стая завършена.
http://www.snimka.bg/photo.php?photo_id=11109695

имаме еднакви фурни Simple Smile
честито, и по -бързичко да стане
а защо ви монтират кухните на части ? Thinking
вече много момичета споделиха , че след седмица примерно и другата част ще се монтира?

сега съм на вълна маса за хранене-търся малка -максимум 70/80 см тясна част и разтегателна в цвят избелен дъб
за Варна става въпрос
пообиколих ама явно на хората кухните им са по 100 квадрата иначе не мога да си предстаня къде се събират тези огромни маси ooooh!

# 159
Честито.Ще чакаме и като я завършат да я покажеш.А какъв цвят ще са вратичките?

# 160
Ами ние помолихме момчето което ни я монтира така, защото с малката ние много трудно без кухня. А й да си кажа честно цял месец ядем готова храна и вече  Sick

# 161
  • Пловдив
kotkovo, много натоварват тези плочки...Много трудно би могла да ги комбинираш в кухня. Но мисля, че с кухня цвят беж ще стои добре. Щях да ти дам линк към такава кухня, но нещо правят по сайта.  newsm78 Аз съм си я харесала тази кухня, стои много добре Simple Smile
Bise, много ми хареса гардероба Simple Smile

Моят майстор ми показваше мостри на вратички, на които имаше лак и на всички можеше да се сложат черти - вратичките са турски, не са скъпи - ние поръчахме бял лак  Peace

# 162
kotkovo
Съветвам те да отидеш за идея и съвет в АР ДЕКО ООД.Магазинът им е в Борово, ул.Родопски извор, бл.233.
Ние им се доверихме и сме много доволни. www.ardeco-bg.com
Можеш да си занесеш снимка на нещо от списание - и ще ти го издокарат 100%
Успех!
А аз съм нова в този форум.....Приятно ми е !

# 163
змейковица, чертите вдлъбнати ли са? И как им беше цената?
Irenn, добре сте направили с кухнята. Много е хубава. Simple Smile
Mary PoppinZ, мерси за сайта и идеята   bouquet

А я да ви питам един...глупав въпрос...Какво ще рече цена на линеен метър?  Embarassed EmbarassedНе мога да си го обясня. Това горни и долни шкафове ли са или...Оф, незнам. Звъннах на един майстор, той ми говореше за цени на линеен метър и аз всъщност нищо не разбрах.  Sad И каква е долу горе цена на линеен метър за Варна (говоря за кунята без вратичките) ?

# 164
Джиджа
Тези дето ти смятат на метър линеен или квадратен те лъжат.Не може в 1кв.м. да поберат различни неща.Ами нали механизмите са различни, материалите са различни.Значи са си надули цената с най-скъпото..... най-точна цена ще ти дадат тези,които ти смятат различните варианти, различно.Преди малко казах къде /от личен опит, след доста търсене между фирмите за мебели/ попаднахме със съпруга ми на  АР ДЕКО ООД - www.ardeco-bg.com ,Работят с ПДЧ и МДФ , така че опитай.Отношението, цената, качеството и срока  са им супер!

Общи условия

Активация на акаунт