Пелени и гащички за многократна употреба 3

• 25 936
  • 360
  •   1
Отговори
# 120
Супер  Grinning
Мег, ти кой куриер ползваш по принцип?

# 121
Жени, Ами всички съм ползвала и май нямам предпочитания...

Григчо, все се каня да те питам твоите прифолдс откъде ги поръча?
А на БамбиноМио само пелени продават ли се?

Малка справка: има вече постъпили преводи от ЖениБ, Айла, Моарейн и Шада;

Последна редакция: пн, 16 мар 2009, 18:49 от Meg!

# 122
  • София
А на БамбиноМио само пелени продават ли се?
Да, ето Тези от 7 до 12кг. излизат по 5лв. и малко, колкото струват и подложките в ЕкоМама - само дето незнам кое попива по-добре подложките от микрофибър или памучните пелени  newsm78

# 123
Аня, а този пласт до дупето остава ли сух на нашите нови пелени?

# 124
  • София
Не, то си е едно като подвижно да го нарека парче памучен плат (поне така ми изглежда). Не е като на другите ми едно такова като полиестер дето изглежда и да държи сухо. Дано ти харесат.

# 125
Не, то си е едно като подвижно да го нарека парче памучен плат (поне така ми изглежда). Не е като на другите ми едно такова като полиестер дето изглежда и да държи сухо. Дано ти харесат.

А, няма проблем, аз ще си слагам от подложките на Бамбиното. На мен ми трябват основно за нощем, че всеки ден пера по една пералня напишкани дрешки, чували и т.н., независимо с какви пелени или дори памперси е. Струва ми се, че нощем пишка много повече от денем  newsm78

# 126
  • София
При Дани пък е обратното - докато спи не пишка, но през деня пие много сок.

# 127
Коте, ти какво слагаш нощем? В смисъл колко пласта, подложки, гащи?
Аз слагам една голяма пелена, като я сгъвам отпред, за да пасна на гащичките, а и за да попива повече там, под нея има високоабсорбираща подложка от коноп и памук - много е жилава и изглежда неудобна, но наистина много попива - и отгоре са гащичките. Случвало се е да протече, но то е било по случайност, като се върти си измества пишчето и понякога успява да уцели някой процеп над кръсчето, но пелените отдолу си остават полусуши в тези случаи.
Доста си пишка нощем, или по-точно сутрин, понеже се търкаляме по повече от половин час по леглото преди да се наканя най-сетне да стана и да му дам легенчето и той дотогава е пишкал вече няколко пъти...

# 128
Ами, аз слагам една от пелените на бамбиното - не знам колко пласта стават, сгъната на 3 и после още една голяма тензухена нагъната, отгоре подложката и гащите. Всъщност някои нощи не пропускат, но други... и аз не знам... а сутрин и ние сме така - събувам я малко по голо дупе, както сме си още в леглото и пишка поне 3 пъти по много. Имам непромокаема подложка за леглото или й подлагам хавлиени кърпи. Пикла  Mr. Green

# 129
Мег, аз от Ники Дайперс си ги взех.

А за пратката, с който куриер ти е удобно Wink

# 130
  • София
Здравейте и от мен, един истински фен на дишаштите материи.Досега съм ползвала,,бамбино мио,, доволна съм, искам да опитам и от тези които предлага Екомама.Видях много модели/Валентина  bouquet/,препоръчайте ми,моля.Чела съм преди само за Fuzzy.Бебка е вечеоколо7кг.и тези които имам вече омаляват.

# 131
  • София
За колко време съхнат Джобовете и бамбуковите парчета,щото ние сме на палатка през цялото време и да знам колко да си купя? Hug

# 132
Здравейте мами,
тези гащи за голяма зарибявка, та  крайна сметка незнам дали ще излезне по-евтино от памерса, но поне е по-цветно  Whistling
От еко мама пристигнаха уандъра и пчеличките но още съхнат. С нашето опикаване да ви кажа от както слагам по-голямо боди или въобще не го закопчавам, като че ли не се опикаваме толкова.  newsm78
Лятото ще ни идват гости от щатите и се чудя какво да им поръчам

# 133
  • София
С нашето опикаване да ви кажа от както слагам по-голямо боди или въобще не го закопчавам, като че ли не се опикаваме толкова.  newsm78
И аз забелязах нещо такова, явно бодито се врязва доста около крачетата и там има допир с кожата и се мокри.
Аз пак да се похваля с новите - нямаме течове, а ги сменям през 3-4 часа! Още е с този, който снощи преди сън му сложих - сутринта беше абсолютно сух и пишка на гърнето.

# 134
 Здравейте! Ще следя темата,защото ме интересува!

Общи условия

Активация на акаунт