Пелени и гащички за многократна употреба 3

• 25 902
  • 360
  •   1
Отговори
# 75
Моят въпрос е свързан с Бамбино Мио.
Струва ми се ,че крачетата на Мария много се разкрачват, като е с пелените. Притеснявам се да не й се получи някакво увреждане, защото е много малка още...Взела съм най - малкия размер пелени и гащи.
Няма от какво да се притесняваш. Всички препоръчват крачетата на бебетата да са нашироко, за да няма луксации. Така ти предпазваш твоето. Който и ортопед да попиташ, ще ти отговори същото.

# 76

А от Екомама са направо страхотни smile3525! Просто да ти е удоволствие да им бъдеш клиент! Валентина, прекрасна си! Ако си все така отзивчива, точна, държаща на качество и увеличаваща асортимента, скоро половин България ще ползва многократни пелени и ще поръчва само от Екомама!!! newsm51

Признавам, че понякога ви чета Embarassed
А за този цитат благодаря от все сърце  Hug  Hug  Hug
Не зная дори на коя клиентка го казвам, наистина  Embarassed  Embarassed но дано да е така  Embarassed
Няма да ви казвам следващите стъпки в асортимента, защото все пак се придържам към правилата на форума, но ще ви кажа, че ще изпълня много мои идеи във връзка с настъпващия сезон и нуждите на "гърнето".

# 77
Така...да споделя сега пресни впечатления. SwaddleBee-то май най-много ми харесва. Супер тънки, подложката попива изключително много, няма течове. На вид са като обикновени гащички, толкова са мънички, но пасват идеално. Сигурно ще си поръчам още 2-3 от тях. През нощта беше с Фъзи, с бамукова подложка и парче, още е така, няма течове. Единствената ми забележка е, че дупарата става огромна, едва му облякох пижамата, за бодито е ясно, че не можах да го закопчея. Сигурно довечера ще пробвам само с бамбуковата подложка, която наистина е супер и си заслужава парите. С две думи много съм доволна! Като бройка пелените ми са 11бр., иска ми се да ги направя към 15бр., за да не въртя постоянно пералня и сушилня. Благодаря на JeniB, че ни светна за Риъл Изи-то, определено си заслужават!

# 78

Моарейн, на нас също ни излязоха няколко пъпчици онзиден, които вече завяхват. мисля си, че е от това, че не го мазах докато не получих "хартиите", а преди на всяка смяна си го мажех по малко. аз не захранвам и продължавам с пелените, че и седи по доста, така че не е от тях според мен Peace
мислех си също че, аз преди първата употреба ги прах само веднъж, та да не би да са обработвани с нещо Thinking не знам... и ти май обрива в началото го получи?!/щерка ти имам в предвид Wink /

Aз да ти кажа така и не разбрах от какво стана обривът... в началото се получи, да. Ама Дария е много бяла, милата, и кожата е една чувствителна... та може и от това, че и аз не мазах отначало заради пелената. Пък и да ти кажа, колкото и да е, все пак си има един момент, от който нататък пелената отвътре седи влажна... явно това я раздразни.... или пък да е било гъбичен обрив, макар че де да знам... абе как да е, мина вече. Ама аз сериозно се захванах с ЕБХ и гледам почти да не я държа мокра и засега е добре.
Друг трик - слагах м/у пелената и кожата едно тензухено парче и мацотех яко с крем. Като се намокри го махам и така... докато ми пристигнат подложките Wink

# 79
sabotage колко ти е голямо детенцето?

моарейн на нас 1 седмица - 10дни след началото на захранването ни се получи зачервяване отдолу, което много трудно преборих. Изчезваше, пак се появяваше.. Повече от 1м така. Явно се променя урината от храната.

Последна редакция: сб, 14 мар 2009, 08:58 от JeniB

# 80
Здравейте мами, най-накрая ви намерих.  newsm10

Може ли да задам един впрос, че съм на зор и се връщем да чета.
Ползвам Бамбино и Фузи. Да ви кажа от Бамбиното съм по-доволна. До сега нямах никакви проблеми, сутрин протичаха, но защото мноого ми се спи в 4 сутринта да сменям пелени  Crazy . Обаче на последък, последнаа 1 седмица е направо лудница  Crazy , нито Бамбиното, нито Фузито издържат 3-часа  #Shocked (Фузито дори 1 пиш изпускат) Само да вметна ние сме около 5.5 кг, Фузи-то сме S, а на Бамбиното - от 5-7 кг . Не мога да разбера какво стана при вас случвало ли се е такова постонно опикаване  #Puppy dog В интерес на истината напоследък акаме на 3-4 дни и може би има повече пиш  newsm78 .

Дайте някакви идеи   Hug

# 81
sabotage колко ти е голямо детенцето?
На 4 месеца.

# 82
sabotage, ти от кои SwaddleBee/джоб или ?/ взе и кой номер М или Л?
Суодълбийса по-тънки ли са от Изито?
а "салфетките" как са?

TanaiV 33uu преди не са пропускали и сега изведнъж? нещо променила ли си? ...дано някой, който има идея ти отговори!

# 83
  • София
Обаче на последък, последнаа 1 седмица е направо лудница  Crazy , нито Бамбиното, нито Фузито издържат 3-часа  #Shocked (Фузито дори 1 пиш изпускат) Само да вметна ние сме около 5.5 кг, Фузи-то сме S, а на Бамбиното - от 5-7 кг . Не мога да разбера какво стана при вас случвало ли се е такова постонно опикаване  #Puppy dog В интерес на истината напоследък акаме на 3-4 дни и може би има повече пиш  newsm78 .

Дайте някакви идеи   Hug
Единственото, което ми се струва като логично обяснение в случая е да си сложила повече прах при прането и затова сега пелените да не абсорбират добре течността. Пробвай да ги изпереш само с вода на 60 градуса и дано се оправят нещата.

# 84
Единственото, което ми се струва като логично обяснение в случая е да си сложила повече прах при прането и затова сега пелените да не абсорбират добре течността. Пробвай да ги изпереш само с вода на 60 градуса и дано се оправят нещата.
И на мен това ми хрумва. Или като ги переш, да пускаш допълнително изплакване.
SwaddleBee-то са М размер, с лепки, ползвам ги с тяхната си подложка. По-тънки са от всички пелени, които имам-с размерите на памперс са.
Салфетките са добре-наистина пропускат пишкането, но малкият не е акал още и не знам как ще се държат. Сутринта бяха леко влажни, но след цяла вечер с една пелена предполагам е нормално.

# 85
Първо да вметна, че това че беебето е разкрачено не е никакъв проблем, даже напротив, в смисъл че действат като ортопедични гащи един вид. И аз д  началото се поочудих, но педито каза че е супер добр така  Mr. Green .
 Ами ще пробва момичета да изплаквам допълнително. Сега отивам да пазаря от екомама дано да се оправят нещата, че вече и дрехите не стига  Crossing Arms

# 86
TanaiV слагам съвсем малко прах като ги переш. От време на време пускай допълнително изплакване. Виж и дали ги нагласяваш както трябва по детето.

За SwaddleBee мисля, че бях чела, че по-големите дечица могат да ги откопчаят сами.  newsm78 Ама вашите са още малки, та сигурно не може да кажете дали има такава опасност.

# 87
За откопчаването от самите даца - това е риск при всички модели с велкро.
(моят син вече се научил да си откопчава обувките, които са с велкро Confused)

# 88
Здравейте и от мен Simple Smile
Момичета, снощи спорих доста яростно - опитах се да се похваля за пелените и като започнаха едни нападки, че щели да запарват бебето, защото ще се ражда юни месец ./... не е ли по - лошо памперсите за еднократна употреба  ooooh!  Sad

# 89
Мона-Бона, пълни глупости са ти наговорили. Да, еднократните пелени запарват, защото са с найлон отгоре и не могат да "дишат", за разлика от всички модели, които обсъждаме тук, и на които едно от много предибства е че са паропропускливи и водозадържящи.
Мисля, че всяка майка тук, която ползва многократни пелени нощем, ще потвърди, че не пропускат влагата, но определено си намирисват - това е заради паропропускащите ствойства.
Можеш да бъдеш сигуна, че правиш чудесен избор за детето си, за природата и за семейния бюджет, избирайки многократни вместо еднократни пелени!

Общи условия

Активация на акаунт