Пелени и гащички за многократна употреба 3

• 25 918
  • 360
  •   1
Отговори
# 90
Meg! , благодаря ти Simple Smile Просто не обичам да ми се налага мнение , или поне не по  този начин на пълно отричане  Crossing Arms
Взех на Уондъроу универсални, за да видя какво представляват поне... сега чакам новите попълнения в екомама  Peace Дано има и на риил иизи, че като гледам отзивите са доста над другите...

# 91
  • София
Момичета, снощи спорих доста яростно - опитах се да се похваля за пелените и като започнаха едни нападки, че щели да запарват бебето, защото ще се ражда юни месец ./... не е ли по - лошо памперсите за еднократна употреба  ooooh!  Sad
"Доброжелатели" колкото щеш и винаги са кой от кой по-компетентни нищо, че не са ползвали подобен род продукти. Тепърва ще се наслушаш (пък и аз най-вероятно) как си мъчим децата с тези пелени, пък и ние си правим живота по-труден и т.н. и т.н. Аз вече на подобен род подмятания не обръщам внимание  Naughty

# 92
  • София
Да ви кажа, че и при нас Уандъра яко пропускат. Дали много пишка, иначе не са много обемисти, без проблем си му закопчавам бидитата. Днес дори разходката не издържаха, хем бях добавила и парче плат. И омекотител не ползвам. Thinking Rolling Eyes

# 93
За тези подмятъния - нямам думи просто. Пълни щуротии . Мона - ползвай си ги със зздрае гащите пак другите да си гледар работата.

Аз получих следното прозрение, може би защото бодотата са станали по-къси и по тях се мокрят дрехите, защото се впиват в крачетата, сега ще пробвам с по-големи бодита и бузки и ще пиша

# 94
само аз и Моарейн ли харесваме Уондъра newsm78 на мен не ми пропускат, освен инцидентно. освен дизайна не виждам с какво са по-различни от Фъзито, примерно? кефи ме, че имат къдрички като Рийл Изито с/у течове. Сега се връщаме от пазар. Малкия беше с Уондъра и с една подложка в слинга. притеснявах се да не протече, че нали слинга го подпира отдолу, но ето още е сух - има вече 3часа Wink
...или може би просто пасват идеално на нашето дупе Wink

# 95
  • София
   Аз нямам вече търпение да си получа моите пелени и бебето също  Simple Smile Да споделя, че си поръчах от Рил изито, но екстра смол и една бройка смол, затова и не изчаках зареждането от Екомама, защото най-малките екстра смол размер не мисля че ще заредят. После вече мога да купя от по-големите по-голямо количество. Надявам се да има какво да ги правя, защото това бебче надали ще се роди толкова дребно, но моите и като растяха си останаха със супер дребни и клющави крачета и задничета. Вече са на две години  и половина, а за да им станат в кръста например съм принудена да купувам полички за ръст 74 например, а и те им падат  Simple Smile

# 96
Записвам се да следя. Кога изписахте 7 страници?!

# 97
  • София
Момичета, снощи спорих доста яростно - опитах се да се похваля за пелените и като започнаха едни нападки, че щели да запарват бебето, защото ще се ражда юни месец ./... не е ли по - лошо памперсите за еднократна употреба  ooooh!  Sad
"Доброжелатели" колкото щеш и винаги са кой от кой по-компетентни нищо, че не са ползвали подобен род продукти. Тепърва ще се наслушаш (пък и аз най-вероятно) как си мъчим децата с тези пелени, пък и ние си правим живота по-труден и т.н. и т.н. Аз вече на подобен род подмятания не обръщам внимание  Naughty

и аз се наслушах на такива коментари и общо взето успяха да ме поразубедят. наистина еднократната пелена е много удобно, за мен. надявам се, че на бебка не й е толкова зле  Praynig освен това този Уондърс не ми хареса много ,много   Thinking ужасно обемен става и въпреки, че вече сме на боди 74, пак едвам закопчавам.  Crossing Arms
може би при следващата групова поръчка да се включа с тия SwaddleBee след като са толкова супер и толкова тънки  Thinking

Софи, Саботаж, вие щъкате ли из морската градина, че ви гледам и двете сте от Варна? А гледам, че имате бая разнообразие от асортимент и ... ми се щеше  да видя някоя и друга пелена, а не да поръчвам пак така на сляпо?  newsm78 Embarassed Hug

# 98
_ilka_: Така става обемно дупето, няма начин. Ако не можеш да закопчееш бодито, пробвай само да го пъхнаш в панталонките. Иначе няма проблем да се видим и да ти покажа пеленките.
JeniB, мисля, че ти беше споменала, че си поръчвала от http://nickisdiapers.com/ и пратката се била изгубила. А какво стана с парите, възстановиха ли ти ги? Искаме да си поръчаме от там, но се чудим дали при изгубена пратка връщат парите или изпращат наново нещата, или?

# 99
_ilka_ , морската я кръстосваме със Саботаж почти всеки ден - просто се обади като дойдеш Wink

# 100
Не съм поръчвала от там. То май на американските сайтове начисляват ддс. Вие какво сте харесали от там?
На мен зълвата ми беше пратила колет от Франция с 2 Бумджиниус, които се изгуби.

# 101
Не съм поръчвала от там. То май на американските сайтове начисляват ддс. Вие какво сте харесали от там?
На мен зълвата ми беше пратила колет от Франция с 2 Бумджиниус, които се изгуби.
питай какво НЕ сме харесали ooooh! болни сме вече, само за пелени си говорим Whistling
Саботаж ако се включи да каже къде ще спим скоро hahaha Joy

# 102
питай какво НЕ сме харесали ooooh! болни сме вече, само за пелени си говорим Whistling
Саботаж ако се включи да каже къде ще спим скоро hahaha Joy
        Laughing

# 103
А нещо изгодно има ли? Да си поръчаме и ние  Whistling Laughing

# 104
Kато поръчвате от американски сайтове, имайте предвид, че се плаща ДДС в България по българските закони. Американското ддс, колкото и да е ниско, не е включено в цената и не се плаща.

Общи условия

Активация на акаунт