Пелени и гащички за многократна употреба 3

• 25 878
  • 360
  •   1
Отговори
# 60
  • Враца
аз като се замисля, ще ми трябват поне няколко чифта купени пелени, които да слагам през нощта. щото с тия шитите от мен, колкото и добре да изглеждат, няма да издържа дълго, понеже не намерих платове които да спират течността поне малко.
те ще са ок за през деня, ама за нощем- тц.
тъкмо мислех да ви питам кои по колко издържат, и вие започнахте да си пишете сами  Laughing
аз досега бях чела за фъзи бънз че са много издържливи, а какво ще кажете за тези
http://www.ekomama.net/producti-za-bebeta/razprodajba/wonderwoos … ob-pervinca.html- можете ли да направите сравнение между фъзи и тях,  вторите "бият" понеже са универсален размер.
ако някой може да каже дали случайно това със копченцата и приспособяването на размера не е недостатък, ще съм му много благодарна. Hug

# 61
Аз имам и от Фъзито М размер, и от Уондъра универсален размер. Фъзито ми харесват повече, издържат по-дълго време. Предполагам, че аз нещо бъркам, но Уондъра не мога да ги наглася както трябва и почти всеки път ми пропускат. Не ми допадат как са нагласени копченцата-аз ги нагласям като за новородено и малко му стискат, но ако ги направя на следващия размер са му големи. Но пак казвам, сигурно е мен грешката, защото други момичета, които ги ползват, са доволни.
Сетих се и още нещо, като видях, че чакаш бебок-според мен не стават за новородени, прекалено са големи, дори и на най-малкия размер.
Спирам вече, че всеки втори пост е мой.  Blush

# 62
  • Враца
Спирам вече, че всеки втори пост е мой.  Blush
важното е че пишеш полезни неща Peace
благодаря за отговора, по принцип от фъзи май няма недоволни, обаче за тях си трябва по-сериозно вложение, дотолкова, доколкото е необходимо да се купуват следващ и следващ размер... а за уондър- това че са големи за новородено е доста важно... и странно  newsm78
хм, ето колко е полезен форума, че в сайтовете всичко е много розово и идеално.

# 63
Жени, сега го видях това, нищо де, аз имам подложки засега стигат, може по-нататък да инвестирам пак. Сега малко да се поспра, че ще ме бият вкъщи  Mr. Green
Петйоф, чакай да ти кажа за Уондъра, че имам такива. Доволна съм си аз, досега рядко ми пропускат, явно си е до нагласяне и в крайна сметка и до бебе, щото аз съм ви писала, че мойта е 6.250, ама половината са й на бутчетата  Mr. Green  та при нас добре се получават нещата - нито й стягат, нито много хлабаво седят. За новородено нямам представа как ще са, но ако е по-дребничко бебето, може би ще дойдат големички (универсалния размер).
За издържането - издържали са и по 3 часа, ама накрая на нея почва да й мокри отвътре , та аз не я държа по толкова никога почти (само като излизаме за по-дълго).

# 64
  • Враца
а уондър могат ли да се ползват с парче което не е купено, а мое от сгънат памучен плат?

# 65
  • София
а уондър могат ли да се ползват с парче което не е купено, а мое от сгънат памучен плат?
Аз така правя, докато си взема поръчката с новите гащи. Mr. Green Че моят синковец сладък пие много течности, а не си казва, ни за пиш, ни за ако. По тоя повод днес си купих пак от и-бей парчета, бамбукови и памучни, излязоха ми под 3лв. парчето с доставката. Wink

# 66
и аз да се изкажа Mr. Green

аз не мога да преценя кои харесвам повече /от фъзи и уондъръса/. напълно еднакво ми допадат. пчеличките също много ми харесват, но съхнат безобразно бавно! рийл изито са ми фаворита за сега Grinning
да споделя и аз, че бамбуковата подложка ли е парче ли, не знам, но е супер! от 1ч. до 5ч. беше с микрофиб.подложка + бамбука и имам чувството, че и до 8ч. можеше да изкара Laughing Саботаж, ти сама ли я ползваш или като мен в комбинация? утре мисля да пробвам да я сложа сама да видим как е Thinking абе, невероятно качество и изработка...
Моарейн, на нас също ни излязоха няколко пъпчици онзиден, които вече завяхват. мисля си, че е от това, че не го мазах докато не получих "хартиите", а преди на всяка смяна си го мажех по малко. аз не захранвам и продължавам с пелените, че и седи по доста, така че не е от тях според мен Peace
мислех си също че, аз преди първата употреба ги прах само веднъж, та да не би да са обработвани с нещо Thinking не знам... и ти май обрива в началото го получи?!/щерка ти имам в предвид Wink /
а! Петьоф, ако се не лъжа някъде назад в темите бях чела, че Уондъра са за бебета над 5кг

Последна редакция: пт, 13 мар 2009, 18:20 от sophiepp

# 67
да споделя и аз, че бамбуковата подложка ли е парче ли, не знам, но е супер! от 1ч. до 5ч. беше с микрофиб.подложка + бамбука и имам чувството, че и до 8ч. можеше да изкара Laughing Саботаж, ти сама ли я ползваш или като мен в комбинация? утре мисля да пробвам да я сложа сама да видим как е Thinking абе, невероятно качество и изработка...
Аз не съм ги ползвала още бамбуковите подложки. Ти с кои гащички ги ползваш?
Да кажа за SwaddleBees-не съм виждала толкова тънки пелени! Точно като памперс са. Засега се държат добре, няма течове, ще видим после.

# 68
Коя е тази бамбукова подложка? На п'тит душос ли или там както се чете на френски Grinning

# 69
  • София
Моят въпрос е свързан с Бамбино Мио.
Струва ми се ,че крачетата на Мария много се разкрачват, като е с пелените. Притеснявам се да не й се получи някакво увреждане, защото е много малка още...Взела съм най - малкия размер пелени и гащи.

# 70
пъхнах я в едно фъзи

Коя е тази бамбукова подложка? На п'тит душос ли или там както се чете на френски Grinning
същата

# 71
  • Враца
оки4
не съм ползвала бамбино, само съм ги виждала наживо, но и аз точно това си помислих като теб- че са много големи за бебето м/краката и може да му направят някакво разместване.
от друга страна, всички в бг отгледани със старите пелени- тензухените- би трябвало да са с луксация, че е те са били доста обемни между крачетата...
тук има мами- заклети фенки на бамбино, които ги ползват от месеци. те ща кажат как стои въпроса. Peace

# 72
пъхнах я в едно фъзи
Питам, понеже си мислех за през нощта да ползвам Фъзито с бамбуковата подложка и парче, чудя се дали ще издържи цяла вечер?

# 73
Питам, понеже си мислех за през нощта да ползвам Фъзито с бамбуковата подложка и парче, чудя се дали ще издържи цяла вечер?
мисля, че ще е чудно Wink
пробвай и утре кажи  Mr. Green Whistling
м/у рийл изи, мамис тъч и последните, кои са ти фаворит?

# 74
Утре ще кажа окончателно, но засега: 1.Фъзи 2. Риъл Изи 3. Мамис Тач. Имай предвид, че Фъзито не съм ги пробвала при екстремни ситуации (т.е нощем или по-големи паузи). Абе утре сутринта ще ми е ясно вече и ще ти кажа непременно!  Mr. Green

SwaddleBee-то още държи фронта!

Общи условия

Активация на акаунт