Слънце или сняг, ЛЮЛИНските майки в градинките сме пак

• 15 570
  • 277
  •   1
Отговори
# 60
Лошо.
Преди време стреляха по 310.
А сега - по трамвай 8. Някъде в периода 21 - 22 ч. е станало. Мъжът ми слязъл от метрото и решил да изчака трамвая за 2 спирки, а трамваят дошъл без пътници, с простреляни прозорци. Няма жертви, но можеше и да има. Чудя се дали не е някакво ново хоби на социопати, подобно на шофирането с пределно висока скорост нощем.

# 61
  • София
Какво се оплаквате бе,аз за 8 март получих само една роза Crossing ArmsДобре че имам едни пари скрити,та си накупувах някои неща bowuu
arvada,къде това?

# 62
Близо до Била. Спирка "Люлин" на метрото.

# 63
  • София
Е,как така.Ватмана е бил вътре,нали?А пътниците,нямало е никой по това време или са слезли на следваща спирка?И с какво е стреляно?Всъщност ти от къде да знаеш Blush,извинявай,просто си мисля,как е станало

# 64
Добро утро.

ЗА това за стрелбата не знам, ще питам днес мъжът ми, той би трябвало да разбере днес от колеги.
Всъщност мъжът ми каза, че неговият ортак снощи с машината е излязла извън релси и се е обърнала. Дано да се сетят да пооправят нещо там, че машините са им толкова стари и винаги са си почти всички за ремонт.

Последна редакция: пт, 13 мар 2009, 07:57 от blagovesta

# 65
Знам само това, което ми разказа мъжа ми. Той е чакал на спирката, дълго време е нямало трамвай, събрали се много хора, дошли полицаи и после се появил трамвая. Вътре освен ватмана е имало само една жена, която се е съгласила да даде свидетелски показания. Предполагам, че другите хора са слезли веднага, но нищо конкретно не знам. Не знам и къде точно е стреляно. Най-вероятно някъде към седми микрорайон.

# 66
Може, това по-късно ще го чуе мъжът ми явно, като остави трамвая в депото.
arvada , вие къде в 6-та част живеете. Ние сме в 5-та, но близо до болеварда, до Витоша-та.

# 67
Ето ме и мен  Mr. Green
Това произшествие кога е станало ?
Нищо не са казали по новините  newsm78 #Crazy

Последна редакция: пт, 13 мар 2009, 09:03 от Данитка

# 68
  • sofiq
добро утро на всички smile3525
леле тоя народ се побърка тотално,и аз не съм чула нищо по новините за стрелба по трамвая newsm78

# 69
И аз нищо не прочетох в Интернет. Снощи, някъде към 9 - 9.30 вечерта.
Благовеста, ние сме зад Мебелна къща Витоша, близо до пицария "Кери".
А за това, което писа вчера за градините - разбирам те напълно. И ние с брат ми сме породени /в буквалния смисъл - на една и съща дата с една година разлика/. Прескочих една група в детската градина и до 8 клас учихме в един клас. Но това беше в един друг живот.
Не са приели официално критериите за брат/сестра предполагам, за да покажат, че децата, които са сами, са равнопоставени с тези, които имат брат или сестра. Което не е така. Почти е сигурно, че педагогическите съвети ще приемат този критерий и той ще си бъде валиден. Просто така общината си измива ръцете.
Аз съм с едно дете и имаме около нулев шанс да се класира за ясла. Същото се отнася за следващата година, защото тогава децата от по-малката група автоматично се прехвърлят в следващата и места няма да има. Същото се отнася и за по-следващата година и т.н. Т.е. докато не достигнем до задължителната предучилищна, детето ми ще бъде социален аутсайдер, защото е само. Основният ми мотив да го дам на ясла е да контактува с деца и с него да се занимават хора, които са професионалисти.
Частната ясла не е вариант, защото работата ми е много приятна, но е лошо платена и заплатата няма да ми стига за такса. Разбира се, и мъжът ми работи, но е със свободна професия и няма постоянни доходи - понякога са по-високи, понякога - по-ниски.
Което означава, че аз най-вероятно ще си остана вкъщи в неплатена още няколко години, ще се гледаме с малкия по цял ден, никой не е длъжен да ми пази мястото в службата и т.н. Пък и вече ще съм се депрофесионализирала тотално.

# 70
  • София
Той Калин е малък още, но не вярвам догодина да е нещо коренно различно... по тез правила е само с 4 т. - никакъв шанс, според мен  Cry За съжаление мнението ми е като на arvada

# 71
  • София
Майчета не се депресирайте, винаги е било каша с градините и яслите, винаги с връзки влизат доста деца, каквото и да приемат пак няма да се спазва Crossing Arms
А относно подаръци за 8 март от рода на стиим моп и прахосмукачка съм категорично против Naughty Че съм домакиня домакиня съм ама не и на празника да ми се намеква Crossing Arms Той свекъра нещо напоследък е на някаква вълна и гледам да стоя по настрана от него, та и той заяви на 8-ми а къкъв празник е днес  Crossing Arms
Хайде малко по ведро , че е достатъчно мрачно навън Crazy

# 72
Майчета не се депресирайте, винаги е било каша с градините и яслите, винаги с връзки влизат доста деца, каквото и да приемат пак няма да се спазва Crossing Arms
А относно подаръци за 8 март от рода на стиим моп и прахосмукачка съм категорично против Naughty Че съм домакиня домакиня съм ама не и на празника да ми се намеква Crossing Arms Той свекъра нещо напоследък е на някаква вълна и гледам да стоя по настрана от него, та и той заяви на 8-ми а къкъв празник е днес  Crossing Arms
Хайде малко по ведро , че е достатъчно мрачно навън Crazy

на мен това ми е от мама,а от моя хубавец имам дрешки  Joy

# 73
Аз пък нищо не получих за 8 март, но пък си изкарахме много готино по женски цял ден- ходихме на китайски, по магазините, на пасти и накрая на коктейли. Момичета, кажете дали сте виждали по магазините вече връхни дрехи, по- тънки за пролетта, че нямам нищо за носене, е и на по-прилични цени разбира се!
Какво стана с нашата среща?

# 74
А прахосмукачката я взехме тогава като за цялото семейство, но допълнително беше каквото искам и аз си взех 2 блузки, фон дьо тен, козметик, фризьор и букет от мъж ми като се пребра от работа.
arvada ние сме близо иначе Водя Марина на ясла в 6-та част. Все ми се искаше да се съберат с брат й . Вече сигурно ставам досадна с това, но ...

Общи условия

Активация на акаунт