Слънце или сняг, ЛЮЛИНските майки в градинките сме пак

• 15 601
  • 277
  •   1
Отговори
# 75
  • София
Това с яслите е егати скапаната история.Тази измислица за две деца,не стимулират ли по този начин ромите?Там няма с по едно дете,на този принцип,всички роми ще бъдат с предимство за ясли и градини #2gunfireМного се нервирам.
Ходих на контролен преглед с Камен,много е добре вече.На докторката исках да и оставя 20лв,тя обаче като видя,се побърка.Взе ми само 10лв и то с дърпане.Просто,няма такъв човек,или аз не познавам.Определено ще отсвиря личната и ще ги водя вече при нея.

# 76
Здравейте Люлински мами, може ли и аз да се присъединя към вашия отбор. Аз съм от Люлин 8 и имам момиченце на 7 месеца  Simple Smile

# 77
  • София
Здравей Chimi  bouquet Добре дошла Hug Надявам се да ти е интересно тук при нас Party
Ели , тази докторка къде се намира и с какво работно време? Flutter

# 78
  • София
Зад магазин Бързаков,писах ти преди малко на лични.Нечетни дати е от 10:30 до 13:30,а четни,мисля че е от 17:00 до 19:00.Имам и телефоните,ако искаш.
Добре дошла на Chimi,да ти кажа преди Деси,която ни прави темите Wink,трябва да дадеш дати на раждане и снимки,ако искаш да си на първа страница Laughing

# 79
  • София
Ами аз като чета отзивите за тази Симова и настръхвам Crossing Arms Славчева щом е бременна няма да я видим поне година със сигурност Cry

# 80
Chimi здравей   bouquet

# 81
Благодаря ви за милото посрещане   Simple Smile

# 82
  • София
Аз искам да сложа нещо за Добре дошла Twisted Evil

# 83
zdravei Chimi!
A za magazin za vruhni proletni dre6ki moga da ti predloja moq  Hug ,ne 4e ne6to reklama,no predlagame mnogo hubavi ne6ta na niski ceni,no e dale4ko na Grafa e.Sega vzeh novata kolekciq i ima 6lifer4eta tip balon na cena ot 40lv i sa mnogo stilni  Joy

# 84
трогната съм  Embarassed  bouquet

# 85
  • София
Съни, какви ка тези шлифери-балончета Rolling Eyes

# 86
ще го снимам и ще ти го покажа  Joy

# 87
Добре дошла на Chimi,да ти кажа преди Деси,която ни прави темите Wink,трябва да дадеш дати на раждане и снимки,ако искаш да си на първа страница Laughing
мазниш ли се,а? Mr. Green
  bouquet :hug:Chimi,Ели правилно ти е казала Wink

Ели,за докторката да чуя и аз,въпреки,че като се видим с Дани,тя ще ми изпорти  Party

# 88
# 89
  • София
Значи се виждате,а Thinking,а ние останалите,какво,само ще си пишем ли Whistling Така и не разбрах какво стана със срещата,ще я има ли,или не?И ако искаш да знаеш,в събота или неделя като идвам в седми,може да се видим и трите Laughing
Съни,я кажи какво друго има в този магазин.

Общи условия

Активация на акаунт