Слънце или сняг, ЛЮЛИНските майки в градинките сме пак

• 15 608
  • 277
  •   1
Отговори
# 90
Здравейте на всички.Аз съм от Люлин 8 и чакам бебче юни месец.

# 91
  • София
 Joy,хайде и ти кажи кога си родена,кога ти е термина и снимка, ако искаш, за да те включи Деси в галерията Hug
Деси,само трябва да се науча как се правят темите и ти взимам мястото Joy Joy Joy

# 92
Съни, моля те кажи къде е магазина?
Добре дошли на двете нови мами!
Ели и ти си права за ромите, но е Благовеста е права, да имаш две деца и да ги водиш в различни градини е много тъпо!

# 93
Ами родена съм на 5 юни 1984г.,а терминът ми е на 12 юни,а за снимка мисля да дам като родя бебка,че сега много не си приличам Grinning, по-едричка съм от обикновено.

# 94
Eли,даваш цитат на старата тема отгоре.Махаш кодовете за цитата и маркираш цялото съдържание.Отваряш за нова тема и даваш копиране.Слагаш име и готово.Това е ако не променяш нищо в темата.Другото е сложно за теб Joy

Missy3380   Hug

Eли,ще чукнем среща,а за цялостна люлинска май около 20.03  Thinking

# 95
  • София
Десиииии,много знаеш ти,изобщо нямам намерение да се занимавам,нали знаеш,при мен трябват много обяснения и с по-прости думи,че съм блонди по душа Whistling
Вени,точно това за благовеста е голяма простотия.Не мога да проумея,поради каква причина,децата не са в една градина.Значи тя,и много други като нея,ще обикалят с години да си намерят масто на децата,или детето,а циганите са с предимство,защото са с повече от три деца Shocked

# 96
  • София
Missy3380 Добре дошла   bouquet
 hahaha Ели , тая работа изглежда като за теб  Joy
Относно  #2gunfire , това е взривоопасна тема  #2gunfire За тях има всичко и навсякъде, колкото и пъти да отидеш в социалните за нещо "Отдел Филиповци " винаги е пълен и "пишат " нещо . Тая държава да я направят циганска да се изнесем оттук , защото тези гадини са като хлебаркит - не мрът беее #Sniper

# 97
има много елегантни костюми,по всекидневни костюми,дънки,сака,панталоно.палта,шлифери и други неща.Зареждам от Италия предимно,но има и наши си български неща които не са за пренебрегване.Магазина се намира на Графа 7,след колоните посока Славейков,в търговския център,магазина е номер 2.Работиме с постоянни отстъпки(не сезонни),за редовните ни клиенти   bouquet

# 98
Missy3380 здравей. Увеличаваме се - супер.
Тази срещичка от 8-мартенска дано да стане за пролетта поне..
А момичета за градините в това време явно просто трябва да съм благодарна,че миналата година Марина я приеха в ОДЗ-то и там й се пази местенцето, няма да се откажа от него докато не я приемат при Йони,ако я приемат.

# 99
  • София
Момичета,я да ви питам къде в наше село продават трика детски?
Мими днес беше на балет и много и хареса.

# 100
  • София
sunnymoney още утре ще посетя магазинчето. А иначе днес именно си купих такова шлиферче пак за 40 лв., а бях се подготвила за повече от 150 лв. и направо съм много щастлива. Ако знаех за твоето щях да ти направя на теб оборот, но това не пречи да го посетя и да си купя нещо и от теб ако ми хареса:peace:
Добре дошли на новите мацки Hug
За ДГ аз съм страшно доволна, че миналата година Митко имаше късмет и го приеха, защото иначе като едно дете в нормално семейство (без инвалиди, соц. слаби, с двама родители, без майка-студентка...) е повече от ясно, че нямаше да го приемат. Но истината сега с тези нови критерий е връзки с директорките или направо в общината. Гадно звучи, но за съжаление е точно така.

# 101
sunnymoney още утре ще посетя магазинчето. А иначе днес именно си купих такова шлиферче пак за 40 лв., а бях се подготвила за повече от 150 лв. и направо съм много щастлива. Ако знаех за твоето щях да ти направя на теб оборот, но това не пречи да го посетя и да си купя нещо и от теб ако ми хареса:peace:

Супер честито да ти е  Joy
Ще се расвам да наминеш  Party

# 102
Съни, а как да позная теб и магазина?

# 103
  • София
Добър вечер, добре дошли на новите момичета   bouquet . Много се радвам, че люлинки се множим така добре  Crazy .
Аз тръпна. Утре и в неделя детето има съзтезания по ски, естествено аз ще съм най- яката агитка. Стяга ме под лъжичката, притеснения, не е за разправяне. Айде стискайте палци утре, пък после ще черпя  beer2
 newsm53

# 104
  • София
Раде, с теб сме и с малкия герой  bouquet

Общи условия

Активация на акаунт