Писмо до моята Сиянна звездичка

• 26 447
  • 132
  •   1
Отговори
# 30
О,  мила ksd_g , нека поплача до теб...
Мъничката Сиянна винаги ще бъде до теб..
Толкова ми е мъчно и на мен...
За теб, мъничка сияйна звездичке...

# 31
О,  мила ksd_g , нека поплача до теб...
Мъничката Сиянна винаги ще бъде до теб..
Толкова ми е мъчно и на мен...
За теб, мъничка сияйна звездичке...
Благодаря ти,миличка,благодаря ти!!!
Благодаря на всички ви за съпричастността и подкрепата!Благодаря ви ,че ви има!!!Болката ми не намаля,когато я споделям с вас,но поне тогава не се чувствам сама,не се чувствам неразбрана...А това значи много за мен в този труден момент...Жалко само ,че толкова добре разбирате как се чувствам,исками се да не знаехте,а само да предполагате...Но живота си не можем променим,такава ни е съдбата...Ние сме предопределени да бъдем майки на ангелчета,да живеем паралелен живот между земята и небето...Но поне тук не сме сами,за добро или за зло сме заедно тук...
Обичам ви,сестрички мои по съдба,обичам ви и плача с вас...
 Flowers Rose Flowers Rose Flowers Rose Flowers Roseза нашите ангелчета...за нашите непрежалими рожбички...

# 32
ksd_g, миличка! Чета всяко твое писмо до Сиянна и в него прочитам сърцето си. Прочитам своите мисли и чувства.
Малка звездичке, моля те мило ангелче. Бди над твоя батко, над мама и татко и им помагай да търсят своята пътечка в новия живот без теб. Помогай им да се научат да живеят отново без своята мечтана и обичана Сиянна.
 Flowers Rose  party006

Толинка, заедно с ksd_g и Кенга сте в сърцето и мислите ми.

# 33
  • Стара Загора
Честита месечинка мило ангелче  Cry
Боже,колко мъка има на този свят  Cry

# 34

честита месечинка ...... Cry
Дано ни чувате и да знаете колко много ни липсвате.....

# 35
Звездичке мамина,искам само да ти кажа отново колко много те обичам!Липсваш ми,любов моя...толкова ми липсваш...
Току що целунах батко ти за лека нощ...
Лека нощ и на теб,мило детенце!!!Мама ти праща и на теб много целувки!!!

# 36
 Cry Cry Cryсьжалявам.знам ,че не е достатьчно.просто няма думи които да те утешат.

# 37
 Flowers Rose   Сияй звездичке,бди над батко си и мама и тати!!!

# 38
  • Варна
Мила ksd_g, твоята звездичка е в сърцето ми, а ти, и Толинка, и Кенга винаги ще сте едни от нас! Cry

# 39

Не ни остава друго, освен да се молим да ни простят...и да не ни забравят, така както ние тях никога!
Прегръщам те много силно...писмото ти ме трогна отвътре, разяде ме...бъди силна мила!

# 40
  • Варна
Мила ksd_g мъката е огромна, неописуемо болезнена. Препрочитам писъмцата ти и плача с теб, прегръщам те  Hug

# 41
     Мило мое момиченце,мила моя Сиянна звездичке,отново стоя и мисля за теб.Отново се питам защо съдбата те взе от мен...Толкова мното ми липсваш,мило детенце,толкова много искам да си тук при мен,в прегръдките ми,където не можа да бъдеш никога...Отново те моля да дойдеш в съня ми,моля те ела поне там,ела поне там да те нагушкам и нацелувам...Ела,миличка,ела поне в съня ми,ела...Батко ти е моето слънчице и озарява дните ми,ти си моята звездичка-бъди с мен в нощите ми...тези дълги,тъжни нощи,изпълнени от ужас и кошмари...Ела в съня ми,изгони кошмарите,дари ме с щастие в съня ми,накарай ме да се порадвам на щастието да съм твоя майка,поне там,да ти се радвам,да те прегръщам,да те целувам,да те имам...поне там...
О,милчка,че полудея,ще се пръсна от мъка...Излекувай болката ми,мила моя,идвай поне вечер при мен и ми помогни да изляза от дупката,в която попадам вечер.През деня се държа заради батко ти,но вечер...Ела поне веднъж,поне веднъж ела да те гушна...
Сега ще си легна и ще те чакам,ще се помъча да заспя и ще те чакам да дойдеш...чакам те...ела!!!

# 42
Миличка, ksd_g .... думите ти сякаш идват от моето сърце...дано някой ден прегърнем децата си Praynig

Flowers Rose Flowers Rose за твоята звездичка...

# 43
ksd q  smile3518
за малкото ангелче

# 44
-за всички тях..... smile3518

Общи условия

Активация на акаунт