Писмо до моята Сиянна звездичка

• 26 458
  • 132
  •   1
Отговори
# 60
  • Sofia
 smile3518
Моите най искренни съболезнования. Кураж мило майче! Hug

# 61
Мой те най искрени съболезнования.

# 62
 Flowers Rose Flowers Rose Flowers Rose за Сиянка, която днес щеше да стане на 3 месеца!
Бъди силна мила Креми! Не спирам да мисля за теб и да плача да Сияна......
Обаждай се когато имаш нужда без да се притесняваш.

# 63
-за теб мило дете!

Hugза твоите родители.......... Sad

# 64
Благодаря ви,мили момичета,които се сетихте за месечинката на Сиянна-аз тогава не писах,защото нямах сили...от няколко дни ме е налегнала такава мъка...В неделя стоях цял слетобед на гробчето и плаках,плаках,плаках...
Молех я пак и пак ,отново да се върне при мама,да си дойде при мен,където и е мястото...
О,мило мое дете,върни се при мама,върни се при батко и тати,ела си ,звездичке моя...Без теб няма радост,няма ден,няма нощ-има само една изпепеляваща болка...Но аз вярвам ,че ти мило дете,скоро ще си дойдеш при мама,ще се върнеш,за да усетиш колко прекрасно е в пръгръдката на мама,колко много целувки и прегръдки има за теб,колко много радост би ти дарил милият ти батко,ще усетиш и неописуемата обич на твоя тати,които е готов на всичко за теб и както знаеш и както той ти е казвал,ти си неговата принцеса,ти си неговата звездичка...
О,миличка,тук при нас те очаква много любов,много радост и щастие-тук с нас ти ще си една малка принцеса-само трябва да се върнеш!Ела си,миличка,ела си моя мечтана дъщеричке!!!

# 65
ksd_g, минаха три месеца вече, откакто твоята мечта я няма. Само празните ти ръце и надежата, че ще има и свят без сълзи, ще имате своята нова среща някога, някъде.  Cry Cry Cry
Гуш.

# 66
 Flowers Rose Flowers Roseза твоята сияйна звездичка  почивай в мир мило дете . newsm45

# 67
Четири месеца...
Четири месеца без теб,звездичке моя!!!
Четири месеца изпълнени с неописуема болка,сълзи и страдания...
Четири месеца без щастие,радост,без мечти...

Липсваш ми,мила принцеске,липсваш ми толкова много...
Живея с мисълта за мига,в който вече няма да съм на този покварен свят,за мига ,в който ще дойда при теб...За мига,който ще стане веност,за вечността,в която ще те гушкам и целувам на воля...

Обичам те,сиянна звездичке,обичам те,мила моя дъщеричке,обичам те,мечтано мое детенце!!!

# 68
  • Варна
ksd_g, разплака ме  Hug
За Сиянна

# 69
  • на дъното
за твоето ангелче ksd_g smile3518 прегръщам те в този момент дори и виртуално.Винаги ще ни боли за нашите ангелчета докато сме на този свят Hug

# 70
  • Варна

ksd_gcry

# 71
Почивай в мир Сиянна звездичке  Flowers Rose Flowers Rose Flowers Rose
Бъди силна Креми!

# 72
# 73
-за теб непораснала Сиянна.............. Cry

# 74
-За теб мъничка Сиянна

ksd_g, Cry Hug