Писмо до моята Сиянна звездичка

• 26 453
  • 132
  •   1
Отговори
# 75
ksd_g, гушкам те и тъгувам заедно с теб.  Cry
Сиянна, дано сте се намерили с твоите невръстни другарчета и растете, както бихте го правили и в нашите прегръдки.   

# 76
  • Варна

Сиянна, върни се у дома, миличка... Flowers Rose Flowers Rose

# 77
За тебе, мило детенце!

# 78
 Hug Hug Hugза мама,бате и тати,много силно ви прегръщам и се моля да продължите напред,макар и със болката...Толкова е мъчно,тъжно,тежко...това писмо..Боли...
ksd_g,един ден ще я видите пак,дори и да е съня ви.Моето братче е починало преди мен,но аз съм го виждала,говорила с него и знам,че ме обича и един ден ще сме заедно...

# 79
Звездичке,мамина,днес ставаш на 5 месеца...
Днес си вече голяма,макар и далеч от прегръдките на мама...
Със всеки изминал ден сърцето ми расте,защото ти растеш в него,звездичке!Болката се мъчи да го изпепели,но любовта ми към теб го държи здраво и го пази от гибел...
Сияйна звездичке,не мога без теб,не мога колкото и да се мъча...Все ти си пред очите ми,все ти си в мислите ми...Но те няма в прегръдката ми,детенце,няма те,а аз отчаяно се нуждая да те гушкам,да те целувам ,да ти подаря ласките и нежността си...
Миличка,знам че и ние ти липсваме,знаеш,че всичко предназначено за теб-от дрешките ти до безграничната ни любов са тук ,в къщи и те чакат...Всичко стои непокътнато и те чака...Знам,че не ти е било леко и затова си си тръгнала,но знам,че ти осъзнаваш колко хубави неща и колко любов останаха тук за теб...Вярвам,че скоро ще се върнеш за да получиш всичко,което не успя при първото ти посещение на земята...Ще се върнеш,защото знаеш колко любов,колко нежност,колко ласки и какво обожание те чакат тук...Ще се върнеш,защото и ти ни обичаш и искаш да си с нас...
Ела си при нас,миличка,ела си по-скоро,върни радостта в живота ни,върни ни щастието!!!Чакаме те,принцесо,чакаме те...

# 80
  • Варна
Честита месечинка мило дете!

ksd_g силно те прегръщам  Hug

# 81
 Hug  Hug Hug newsm45 newsm45 newsm45 newsm45 нямам сили да пиша
ПОКЛОН

# 82
  • Пловдив
Плача за теб мила звездичке  newsm45 newsm45 newsm45 , прегръщам те силно майчице  newsm45

# 83
# 84
ksd_g  Hug Каквото и да напиша няма да ти помогне.
Незнам какво е да не гушнеш бебето си.
В момента плача, а съкровището ми ме гледа и се чуди защо.
Така се надявах да ги запознаем двете.

Вярвам, че Сиси е добре, че всяка вечер идва и ляга до теб.
Надявам се да ти прати ново чудо и да я познаеш в усмивката на друго бъдещо момиченце.

Много ми липсваш, но ме е страх да те потърся.

# 85
И тук честит празник мила  bouquet
дано щастието скоро кацне и на твоето рамо

# 86
Честит рожден ден другарче!Зная ,че един ден ще има пълно щастие и за теб!

# 87
Честит рожден ден приятелко по съдба Hug силно

# 88
Миличка,не съм писала от Рожденният си ден-проклетият ми Рожден ден,на който се навършваха 6 месеца от смъртта ти...Така мразя тази дата...
Миличка,не пиша тук защото винаги ,когато почна се задавям от сълзи...ох,принцеске,ще полудея...
Върни се маминце,върни се,защото без теб това не е живот,това е някакво жалко съществувание...
Върни се ,мила моя,върни се при мама..............
Обичам те ,любов моя!

# 89
Върни се съкровище, мама те чака...

Общи условия

Активация на акаунт