Машина за хляб - 15 част

• 75 865
  • 897
  •   1
Отговори
# 630
Адиктед, супер е станал козунака!  Hug На коя програма го пече?
Ние вчера с мъжа ми бяхме до Метро и купихме един стек с 12кг. брашно.  Joy

Последна редакция: сб, 11 апр 2009, 09:40 от lubopitko

# 631
  • Разград
да, печен е в машинката и се изпече и при мен 10-15 мин преди края на програмата. аз по миризмата познах, че се е препекъл  Joy оставаха 5 мин. и аз ще се науча  Hug
...
ходих да снимам конците. с това не се справих, ама си хапнах едно хубаво по никое време  hahaha та конци си има - екстра си е. пак ще правя като свърши този - да затвърдя  Wink и да кажа пак за кифличките - ммммм  Flutter

Много се радвам,браво,браво.И пак да снимаш. Hug

# 632
  • София
lubopitko, на 02 - Френски хляб  Peace

# 633
  • близо до Кресненското дефиле
Момичета,едно пакетче суха мая на каква част от кубчето прясна се равнява newsm78

# 634
  • Разград
Момичета,едно пакетче суха мая на каква част от кубчето прясна се равнява newsm78

Зависи колко грама е пакетчето.Ако е 7 гр(на Доктора)=20 гр прясна мая(половин пакетче).

# 635
rumibumy, едно пакетче суха мая от седем грама се заменя с половин кубче прясна-т.е.21 грама.Цялото кубче е 42гр.Отнасят се едно към три.

# 636
  • София
Момичета случайно попаднах на суха мая пише, че е  брзо действаща.
 ето я снимах я за да я видите:

кажете ми някой ползвал ли е такава за какво  и по колко слага. Благодаря ви предварително  bouquet

# 637
  • Разград
vangobi,когато започнах да си ползвам машинката,започнах с маята на Доктора,но изобщо не ми хареса,да съм използвала 5-6 пакетчета.След това открих тази на Юва и до ден днешен само от нея си купувам и ползвам,освен прясната,де.Нищо,че пише бързодействаща,ползвам си я както обикновено.

# 638
  • София
Благодаря, max-mama  за бързия отговор. За първи път срещам такава и точно това, че пише бързо действаща ме стресна , но не чак толкова за да не си я купя. Ще я ползвам първо с хляб, а после и на други тестени.  chef

# 639
За пръв път виждам такава мая. Аз досега все с тази на доктора работя и май не съм имала сакатлъци.  Thinking

# 640
За пръв път виждам такава мая. Аз досега все с тази на доктора работя и май не съм имала сакатлъци.  Thinking
И аз така Peace.
Милето питаше за кекс в машината.В подписа си в Любимите рецепти имам такава рецепта.Имаше и доволни от нея.Ако ти хареса пробвай.Снимката е ужасна  - тогава още нямах фото и с телефон съм снимала Hug

# 641
  • На планетата Земя
Бъни, благодаря ти за отговора   bouquet
Със сигурност ще го направя днес, изглежда добре, няма как да не е вкусен, и не губи време за втасване и т.н. След него ще имам време да пусна и един хляб.

# 642
  • Разград
Момичета,да ви покажа днес какво измайсторих
  и още една,че тази свърши на мига

# 643
  • близо до Кресненското дефиле
max-mama   Peace ,а рецептичката може ли Grinning?Изглежда възхитително!

# 644
  • София
max-mama   Peace ,а рецептичката може ли Grinning?Изглежда възхитително!

Искам и аз рецептата. Не се учудвам, че е свършила на мига  chef майсторка си, браво

Общи условия

Активация на акаунт