Март преполовяваме, АПРИЛчета угояваме и с нетърпение очакваме!

• 17 798
  • 290
  •   1
Отговори
# 105
Добре дошли на новите момичета. И дано да имате само хубави неща за  споделяне.
 За кървенето на венците   се жабуря с разни билкови разтвори за уста, но кървенето пак си остава. Вечер но време най - вече.
 За повръщането в последните седмици , знам че е много вероятно да се случи нещо такова, и затова трябва да се внимава много с какво се храни човек . . Аз гледам да избягвам някой храни - например пържените.
Ренка79, интересно как не сме се видели. Доста пообиколих докото си купя някакви обувки пролетни за носене.Къде точно сме се разминали незнам но нищо чудно и да сме съседи.

# 106
Да допълня, че сега успях да ви дочета Simple Smile
Мисис т, за сините дрехи не се притеснявай. Аз много харесвам на момиченце синьо, особено, ако е със сини очички.

Keli f, не че аз съм си кръстила дъщерята Габриела, но Джулия ми е някакси грубо.

asia_nika, има няколко момичета, които са си дали телефоните, за да им се обаждаме, ако тръгнем да раждаме-да напишат в темата. Аз ги имам и мога да ги пусна на който иска на лични.

Рони  Heart Eyes

dena_klv, и Габи много се впечатлява на настроенията ми и все ме успокоява. Ако изпъшкам нещо по-силно, почва да казва на бебето да бъде по-послушно.

*деси*, дано да го пуснат мъжа ти за раждането.

Аз днес ходих на фризьор-не бях ходила от 4-5 месеца да ме подстригва. И викам на фризьорката ми-да не се стреснеш колко съм дебела, а пък тя ми вика-ти да не се стреснеш  Party И тя била бременна. Каза, че косата ми била станала много плътна и гъста-жалко, че няма да остане такава.
Също така в понеделник ходих при хомеопатката си и тя ми написа на рецепта хомеопатичните, които ще вземам по време на раждането. Има за обезболяване, за неефективни контракции или недостатъчно разкритие, а също и, ако има шевове, разкъсвания или епизиотомия. Даде ми и едно л-во за подуванията ми, значително по-добре съм с него. Сутрин се будя с ужасно подуто и смачкано лице, крака, ръце, но след час някъде се оправям и ставам нормална. Номерът е никой да не ме вижда първия час след ставане Crazy.
rrivanova, моето бебе така беше слязло в малкия таз още преди 2 седмици, даже докторът не можеше да измери главата, но след 2 дни беше седалищно. А разкритие от 1см може да си имаш и през цялата бременност, просто никой не те е проверявал досега. Ако лекарят не ти е казал, че ще раждаш скоро, значи има още време.

# 107
Ренка 79,какви са тези вендузи? Shockedсподели с нас Peace
yana kuncheva,ти за малко си била в Русе и си видяла рокличка-браво на теб .И аз като Аничка не съм виждала  newsm78
Аничка ,радвам се че леглото ви е дошло и ще си го купите. И утре да станеш по-рано Naughty Hug Heart Eyes

# 108
rrivanova, и моето бебе от седмица и повече е с главичка в малкия таз, но пък нямам разкритие ,все още.
Докторът все казва,че може да е всеки момент,но то си е Божа Работа....а аз си чакам Simple Smile

# 109
Жабче, ходих до аптеката "Марешки", но от там получих само един объркан поглед като попитах за Лансинох. За щастие в една близко разположена друга аптека (горе-долу с/у Фантастико се пада - "Жийон") го намерих. Имаха и малка разфасовка 10гр (11лв) и голяма - 56гр, 23 лв. Аз си взех голямата. Между другото в същата тази "Жийон" имат продукти на Мустела и Лиерак. Ампулите там струват 69 лв, но не питах за серума на Мустела. Що се отнася до Galenic, Elancyl - аз сега се мажа с него, почти съм го изхабила, но е друг продукт от марката, прилича външно на този http://www.elancyl.com/public/galenic/html/produit/produit.php?id=283 , но надписите са малко по-различни... newsm78 Моето кремче е против появата, а не за третиране на вече съществуващи стрии...Купих си го от аптеката в новичката Билла за 30-32 лв.

zinaidaHug

*dessi*, ще чакаме новини довечера или утре сутрин дали ще си дойде татето за раждането.  Praynig

Аз отивам да се хоризонтирам в леглото  Whistling

# 110
Имамама, аз бях на терасата и те видях да подминаваш, клатушкайки се  Laughing  точно като моята походка  Mr. Green , аз живея на втория етаж на Самуил

qnika, заповядай мила, това е темата, която следя за тези масажи  Hug    http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=322312.0;topicseen  , яко съм се зарибила, само не знам дали ще ги намеря в Бургас, че тук от София си ги купуват  Sad Sad

very_nice, много ме размя първото ти изречение, нещо си искала да кажеш,ама си го написала грешно май  Hug

Добре дошли на новите ни мамчета   bouquet

Зинаида, имаш и от мен  Hug

Аз приключих с поредната доза гладене на бебшки работки, та сега седнах за малко  Crazy Уморявам се за норматив!!!  Момичета, утре съм във Варна да си определим датата на срещата ни с малката бандитка, дето ми шава в корема и все се мъчи да се настани на мястото на белите ми дробове  Heart Eyes Стискайте палци да сме добре, че термина ми е на 10-ти, а ние с татито искаме да планираме секциото за 5-ти, което е само 5 дни по-рано и трябва яко да се пазя и стискам  Wink

# 111
  • Някъде там...
no name, сигурно си попаднала на някоя от бабите продавачки там... Има една, за каквото и да я попиташ те гледа учудено и неразбиращо и ходи да се съветва с колегите.  Laughing Има една млада продавачка, тя е доста експедитивна. Иначе Жийон я знам, тя е денонощна. Аз се чудех дали да не пратя мъжа ми точно в тази аптека в Била, там видях, че е доста заредено с най-различна козметика, да провери за Мустелата. Аз и да искам няма как да се дотътря дотам, нали съм като инвалид вече.

Моите бандитки нещо са се развихрили днес, така се мятат, че чак ме боли. Показват се лакти, колене, голям пердах си удрят май.  Laughing Аз подредих единия шкаф с бебешки джунджурии и се изморих от едното нищо направо.

# 112
  • София
Здравейте мили мами!
Докато ви изчета и мина целия ден. Party
Аз съм си все така на работа,а на преглед съм в понеделник.Оттам насетне съм на преглед и тонове всяка седмица,което смятам не е лошо щом няма да почивам до края на март,поне да ме виждат как се развивам.
Нашта малка бъдеща рожденничка е болна-има алергия по принцип към цъфтежи и зелени неща и сега ми е направила в допълнение един контактен дерматит и цялата е в пъпки около устата. Cry
Рони,Зинаида радвам се че сте добре. Hug
Айде още малко и след няколко дни ще почне нашия бебевалеж. SunglassesАз откога тайничко си надничам по чуждите теми,но сега май удари нашия час. Blush Heart Eyes Laughing Hug Flutter Crazy  girluu  Stuck Out Tongue Winking Eye
Жабче много ти е хубава локвичката Flutter
Маги лошо няма да имаш едро бебе,много по-лесно се къпе и гледа да знаеш и с коликите ще е по-добре Party и папкането няма да е на три часа,а на повечко,защото ще изсмуква повече. Wink
Говоря от опит Peace
Деси много е гадно да си сама,съчувствам ти искрено spoko
За драйфането....ако се върне пак при мене след тези отвяратителни първи 5 месеца ще откача съвсем. #Crazy
Стига ми толкова за тази бременост spam2
Деси Д да се оправя малкия,съжалявам,че не мога да помогна с доктор от Бургас.
Мисис Т каквото и да е по пол да ви е живо и здраво.тайничко ти завиждам EmbarassedМамите на бъдещи и настоящи момченца не ме критикувайте моля ви
радвам се,че мъжа ти е добре Hug,било е малкия дявол все пак.
Целувки на всички и лека вечер без болежки и притеснения. smile3525 newsm51  bouquet

# 113
  • София
Жабче, имам още една среща  с  Доки  - на 24.03. Аз  запазих  часовете за последните два месеца  наведнъж , като  ги направих през  две седмици . Че  ми беше писнало да  не мога  по един месец да се  "доредя "  за час при него . А и  с   телефона на регистратура  съм успявала  да се свържа  всичко на всичко 3 пъти за цялата бременност  , та все пращах мъжа ми на място да ми запазва час .
Все си мисля , че ще  издържа до  датата  на секциото , доста  висока съм и  на бебка и  е широко , а и  тя  не е едро бебе  Heart Eyes .

Зинаида  Hug  , много по-добре звучиш   bouquet !   

Боже , не спрях да готвя ,какво ми става  ooooh! . Има ли други с моята лудост  Laughing ? А  и  само  влизам в готварския  форум  ,та  хептен  се  "паля"  Grinning .

# 114
  • София

asia_nika, има няколко момичета, които са си дали телефоните, за да им се обаждаме, ако тръгнем да раждаме-да напишат в темата. Аз ги имам и мога да ги пусна на който иска на лични.

Може ли да ми ги изпратиш? Мерси !
Вчера свеки така ме стресна малко, че някаква позната нейна родила цяла седмица преди планираната дата за секцио!!!  Рождения ми ден е в понеделник, и мисля след това да се заема по най-бързия начин с детската стая. Нищо не съм започнала да пера и почиствам.

Kafenceto , за готвенето и аз съм същата. Преди мразех изобщо да влизам в кухнята. А сега особено откакто съм си вкъщи готвя всеки ден. Laughing Даже сърфирам в интернет за рецепти  Joy

# 115
Здравейте момичета!
Първо добре дошли на новите мами Hug

Keli F,аз съшо съм фенка на Габриела Peace А относно количките,ами аз съм леко пристрастна и бих ти препоръчала Куинито,но и АБС съшо е много добър избор. По тоя повод,Atlantika честита ви количка,със здраве да я ползвате! Ние също избрахме най- накрая. Спряхме се на Куини Бъз. Аз както бях твърдо против черните колички,така и мъжът ми ме убеди да вземем точно черна. Гледахме я на живо,ако все пак като пристигне,не ми хареса нещо,ще го карам да я връща. Ето я http://cgi.ebay.de/ALL-INKLUSIVE-SET-QUINNY-BUZZ-4-STORM-2009-NE … %3A1%7C240%3A1318
Ронка много се радвам за теб и твоята шушулка Hug
Яна Кънчева ,успех и от мене на изпита Praynig
Zinaida Hug Hug Hug

Мисис Т.
това е ужасно мила,което се е случило с мъжа ти Sad Слава Богу се е разминал с най -лошото Praynig А колата,майната и! Надявам се застраховката ще се погрижи за всичко! Важното е,че е жив и здрав!
А както е писала и Кати,мен също не ме прегледаха в болницата. Така,че не се ядосвай,че са те претупали! Можеше и по- лошо да е Mr. Green
А иначе,какво да ти кажа:ами добре дошла в отбора на тъщите Hug Да ви е честита щерката!
Аз те разбирам напълно,ако сега изпитваш леко разочарование. Просто дълго време сте се настройвали за едно,а то друго става. Нали и ние дълго време си имахме пишка,ама в 23 седмица нашата хубостница така се безсрамно се беше разклечила,че и слепец можеше да види,че е момиче.Така,че знам за какво говоря. А бе да е живо и здраво,другото е без значение Peace
Между другото,аz доста се информирах zа паричките,които трябва да получаваме. Само за едно положение не съм много наясно. Може ли да се получават едновременно Elterngeld и Mutterschaftsgeld. Един ми казва да,друг не. Може би трябва да питам майчетата от Чужбинския форум. Каква е твоята информация?

Жабче,много се кефя,когато пишеш,как се пердашат твоите моми Hug А блатцето е много хубаво!

# 116
Цитат на: Kafenceto
Боже , не спрях да готвя ,какво ми става   . Има ли други с моята лудост   ? А  и  само  влизам в готварския  форум  ,та  хептен  се  "паля"   .
Едни не спират да готвят, други- да ядат... Embarassed Crazy
И аз от сутринта готвих, но за малкия супички... лошото е, че моят апетит е насочен предимно към сладкото.  Crazy

renka79 , това кремче за стягане на корема след раждане има ли го в родните аптеки или се набавя само с поръчка по нета? Thinking

keli_f, и на мен Габриела по ми допада. Джулия го свързвам с Юлия, като вариант с по - българско звучене. Peace

Аз пък се чудя между две имена за момченце, въпреки че мЪжо само едното харесва, та за какво ли и аз се чудя...

Зинаида, добри новини!  Praynig Hug Hug Hug Hug

Мисис Т
spoko

Цитат на: very nice
Даде ми и едно л-во за подуванията ми, значително по-добре съм с него. Сутрин се будя с ужасно подуто и смачкано лице, крака, ръце, но след час някъде се оправям и ставам нормална. Номерът е никой да не ме вижда първия час след ставане .
При мен подуването е предимно по лицето. Направо ставам с негърски нос сутрин. Така бях и с предната бременност, като си гледам снимките от тогава ... ooooh! hahaha 
Да ви кажа от едно известно време болката в срамната кост, като че ли поотшумя. А пък вчера като леко си натиснах гърдата, най-после потече капчица коластра. Party Има ли мами, които още не са се обзавели с кафява линия и обърнато пъпче? И ако да, това показателно ли е за нещо?

Аз като родя ЖЗ, ще изнудя мъжо да ви информира от мое име... все ще намери време да се похвали и на вас. Hug

# 117
 Да се запиша е отбора, и аз съм се развихрила в кухнята, дори сега пека сладкиш chef  chef  chef. Всекидневно се ровя в кулинарните сайтове из интернет. Но едва ли е някаква мания, която се дължи на бремеността, по-скоро ни е хоби Wink.

# 118
  • София
Привет и от мен!
Доста време ми отне да ви изчета... Crazy
Радвам се, че всички устисквате положението, с цената на повече или по - малко болежки... Hug
Аз днес бях за няколко часа до бъдещата ни къщичка да поразчистим едни боклуци, не се изморих въобще  Shocked, наистина мобилизацията е страховита сила... Като знаеш, че няма кой, се стягаш и си подреждаш нещата.
*Деси*, много вярно си го написала... Това имах предвид, че Сашко ще ти бъде смисъл и опора във всичко. Стискам палци и на краката да пуснат милото ти, когато ти е най - нужен... Praynig Heart Eyes Hug
Маги, какви са тези болежки, дръж се мила, млада си! Laughing Вярно, че голям юнак носиш, да ти е жив и здрав, ще се справиш, ти си мъжко момиче. Heart Eyes
no name, благодаря за загрижеността ти. Hug Учудващо без почти никакви лекарства преборих "проклетията" този път, основно бабини цярове и мноого чайчета, а как ги мразяяя Sick...
Енигма, мила, стана ми интересно коя лекарка - светило те е разочаровала в Шейново? Rolling Eyes Ако искаш, може и на лс да ми пишеш. Щерка ти бързо да се оправя, че ще ти трябва да ти помага, мамина. Wink
ронка, само така, дръж на топло още мъничко малката Бодливка Laughing, а на силата и духа ти се възхищавам (не пак, ами отново)! Peace

Това е от мен, отивам да си обръщам внимание на мъжете, че не мога да разбера кой повече иска да ме вдигне от компа, малкият или големият Mr. Green, и двамата ми досаждат и ми се катерят на главата от два часа вече... Laughing Twisted Evil Mr. Green

# 119
Аз пък точно обратното,момичета Twisted Evil
Така да ме мързи да готвя сега,че не е истина. Правя го от немай къде,че Милото иначе ще умре от глад. Виж,дай ми да чистя!Без проблем Sunglasses

П.С. Може ли някоя добра душа да дойде днес да сготви нещичко Mr. Green
Кафенце,asia_nika? Mr. Green Whistling Hug

Общи условия

Активация на акаунт