Март преполовяваме, АПРИЛчета угояваме и с нетърпение очакваме!

• 17 877
  • 290
  •   1
Отговори
# 120
Енигма , дано да е така,дано по-лесно да се гледкаме.
Олче, благодаря за милите думи. На мама малкия мъж така ме подреди на финала,но важното е ,че малко остана.

И аз като мамите ,готвя по 2 пъти на ден.Винаги ми е било хоби. И сега ,като имам време и не ходя на работа ми е огрмно удоволствие.Лошото е,че откакто съм окуцяла ,трябва предварително да го намисля,за да може мъжа ми да купи продуктите ......това предварително мислене малко ме напряга сега.
Виждам,че Кафенцето е доста дейна в кулинарните изяви Simple Smile

# 121
Малееее, явно не съм само аз лудата с готвенето  Crazy    food002

Nanny, и тук го има в марковите парфюмерии, но разликата в цената е около 30лв и предпочитам да си го взема от сайта на Ягодката, каквото съм вземала от там все е било ОК  Peace

# 122
magdalena.savova ,Little-Big Girl и на всички мами , които готвят  елате ми на гости да ми поготвите   Laughing аз с тази трудова дейност  съм скарана и макар да съм в болнични от 4 месеца готвя един път на 2 седмици .Адски ви завиждам ,че ви прави удоволствие ,защото за мен е мъчение  ooooh!  
zinaida дано да си добре и бебчо също  Hug Praynig много ще се радвам  да чуя хубави новини
ben78 добре съм миличка , ти кажи как си , как мина лекцията , интересна ли ви беше ?

аз да ви кажа ставам сутринта и си правя закуската  и като ми текна някаква слуз ама цялото ми долно бельо беше мокро и се стичаше по краката  Tired и малко се поошашках ,но после нищо ми нямаше и бебо си ме риташе и се успокоих , пих си кафето и мъжлето ми звънна и му казах , на 5-тата минута беше в къщи и ме вика айде ще те водя на лекар ти раждаш  newsm44 А аз тъкво се изкъпах и с мократа коса , и като започнах един луд смях  rotfImbo и ме викам -"ти не си добре! аз имам среща за кафе ,ти си мислиш ,че ще раждам  hahaha  " Накрая тръгнахме по лекари и ме прегледаха , оказа се ,че не са околоплодните и нямам никакво разкритие и бебо скоро няма да излезе , било секрет ,който се е събрал някъде си там и аз не разбрах и като съм се изправила е изтекъл , та така де , вдигнах някалко близки и роднини на крак , ама уви , ще почакат с емоциите си  newsm47

# 123
Готвещите, имайте милост. Милото пак ще ми каже вместо да си пълня главата с ненужна информация, да взема да се зарибя по готварския форум. А аз даже откакто съм в болнични съм готвила повече, отколкото общо откакто сме заедно (то не е малко).
Олче,  Hug.
Марче,  честит ти избор на количка.  Grinning
Деси, когато очакването е да се правят жертви в името на най-хубавото за нас, сили винаги се намират. И ти си пример за това. Важното е сега Саши да бъде добре и очакваната бебка да се появи жива и здрава, а тати ще намери начин да бъде при всеки възможен случай с обичаните си домашни.  Hug
radost_mk, личният състав трябва да се държи на разположение.  Wink

Днес направих извънреден преглед. Дребната е изфинила снага напоследък. Започнала е да изостава леко по размери след като при предишното гледане на същия ехограф преди месец беше 1850, сега й даде мерки 2150 (засега е около седмица назад). Ще я видим другата седмица в другия пунк за наблюдение. Дотогава ще се храним и зобаме с цялата менделеева таблица. И протеини за фитнес-маняци ще ползваме. Мисля няколко кокошки да си завъдя в банята, за да ми снасят яйчица. Но крава за извара не знам къде ще си гледам. Wink  

Преди забравих да пиша. Който ще ражда секцио е добре да си предвиди след излизане от болницата, че има голяма вероятност да му потрябва мазило за местата, където са били абокатите. За успокояване на вените е. Нещо от сорта на Троксивазин.  

# 124
  • Overijse, Belgie
Здравейте, момичета!!!

Не съм писала от няколко месеца, но пуста работа  Embarassed
Аз вече с нетърпение чакам да мине и другата седмица и изляза по майчинство. Не че ми тежи бременността, ама взе да ме посмързява нещо - тук вече пролетта дойде, птички пеят, дърветата се раззеленяват, слънце грее (е, чат пак, това е Белгия все пак Wink
Утре съм на запис на тоновете на бебето и на активността на матката. От вторник имам малко болезнени, нерегулярни контракции и да видим каква ще е тази работа...

гледам, 4е пишете за колички - ние взехме Куини Спийди, но купихме и зимен кош, защото летният не пада до 180 градуса и не се препоръчва за новородени. аз си правих сметката да ползвам столчето за кола, но пък и за него пише, че бебето не трябва да стои повече от 2 часа. Та така - както неисках количка с хиляди части, най-накрая такава получих Simple Smile

Лека вечер на всички Simple Smile

# 125
Keli F,аз съшо съм фенка на Габриела Peace А относно количките,ами аз съм леко пристрастна и бих ти препоръчала Куинито,но и АБС съшо е много добър избор. По тоя повод,Atlantika честита ви количка,със здраве да я ползвате! Ние също избрахме най- накрая. Спряхме се на Куини Бъз. Аз както бях твърдо против черните колички,така и мъжът ми ме убеди да вземем точно черна. Гледахме я на живо,ако все пак като пристигне,не ми хареса нещо,ще го карам да я връща. Ето я http://cgi.ebay.de/ALL-INKLUSIVE-SET-QUINNY-BUZZ-4-STORM-2009-NE … %3A1%7C240%3A1318
Извинявай, че ти се меся, но моя приятелка има такава количка. Не те ли притеснява липсата на багажник? Торбичката, която се закача под количката, е недостатъчна, май! Тази моя приятелка все се чудеше, къде да си побере багажа... Например, беше завила сутринта бебето с одеалце, но следобедв стана много топло и тя го махна, но се наложи да го пъхне някак под бебето, за да има къде да го сложи.
Дано не се сърдиш, че си давам мнението!  Hug

Зинаида, много, ама много се радвам, че бебка си е добре, просто е по-мъничка! Вярвам, че всичко ще е наред!

Мен напоследък много ме мързи да готвя. А миналата бременност бях направо вманиачена на тема готвене! Сега готвя, че да има какво да яде мъжът ми, но на два дни веднъж и все лесни манджи.

Момичета, ние априлките сме много държеливи, май! Вече е средата на март, а нямаме бебчета, освен двете двойки близначета! Браво на нас, само така!

Рони-и-и, гледай хубаво момата, че може да се сватосваме! Пък в нашия и на мъжа ми род сме все високи и едри! Дъвчи протеинки, желязце, и т. н. и пр.

Днес пуснах кръвчица и пишках в де що имаше чашки в лабораторията! И не стига, че си направих труда да се гъна над малките им контейнерчета и чашки, ами и пари ми искаха! Егати хората! Цели 18.50 лв. ме оръсиха. Всичко е ОК, хемото е 117, ама то пък аз всяка вечер забравям да си пия ферофолгамата! В обикновената урина всичко е отрицателно, няма белтъци или жълтъци. PH 6. Не знам, колко е нормалното ПХ в урината, дано е добре! Кръвната захар е, както всеки месец, 4.6 при референтни от 3 до 6.

Последна редакция: чт, 12 мар 2009, 19:16 от asja

# 126
Скринчето ни е пристигнало.... newsm44 ще се заформи едно пранеееее. Само дано не е дефектно. Praynig

Мами, ориентирали ли сте се към бебефон? Замислям се дали да си вземем, но какъв? newsm78

# 127
Asja,ама разбира се,че не се сърдя Hug Това ми е болната тема!
Но грешиш,като си мислиш,че няма багажник. Има,но не е достатъчно голям!   Разгледай линка! Отделно има и Бъz бокс,но пак не е много.Това е единственото,което и на мен не ми допада,но след толкова гледане,сравняване,мислене,вече ми писна да търся "перфектната" количка и се спрях на тази. В интерес на истината,повечето колички,които гледах нямат достатъчно голям багажник,а тези,които имаха,просто не ми харесват.

Nanny
,моята зълва ни подари техния на Чиполино (този с лъвчето). Лично видях,как го ползват и върши супер работа. Има обаче малка уловка. С тях се видяхме в дома на свекърва ми и там наоколо няма бебета.Съответно няма и други бебефони,които да си месят вълните. Докато те живеят във Варна,точно срешу един бебешки магазин и ни разправяха,как като е включен от време на време чуват, "Проба,проба". Тоест вълните от другите бебефони се преплитат и си пречат. Зет ми излизал на терасата и викал,"Работиииии,купувай!"  hahaha

Последна редакция: чт, 12 мар 2009, 19:30 от Mара Подробната

# 128
radost_mk, , големи емоции сте имали   Joy Joy Joy ама аз какво се смея като съм в някаква треска- като се къпя оглеждам хубаво по пода- да не би да има течност със съмнителен цвят  Shocked, гледам си постоянно бельото/ през 10-ина минути/ да няма нещо Thinking Все се оглеждам, ослушвам се....Tired, ама признавам си след тежката нощ с контракции на 8 март стриктно следя нещата Peace обръщам внимание на всяка една промяна в мен Thinking  и в тази връзка искам да попитам тези, които пият МАЛТОФЕР: забелязали ли сте да има промяна в цвета на изпражненията ви? / съжалявам за гадния въпрос, но това са нормални неща Whistling/ В листовката на лекарството го има като екстра, но все пак да попитам Peace
притеснявам се да нямам някакъв здравословен проблем, защото вече 2 седмици съм така ooooh!, а горе-долу и от толкова пия желязото.  

# 129
Зеленото око,откакто   си пия желязото, изпражненията са си черни. Недей да се притесняваш,абсолютно си е нормално! Hug

# 130
  • Overijse, Belgie
За бебефоните съм твърдо "за"! Голямо удобство е! С първото дете имахме на Чиполино с лъвчето, но редовно слушахме съседските разговори Wink
Сега сме взели на Авент Филипс.

# 131
Nanny  - честито за скринчето, откъде го взехте...ние си поръчахме на едни познати, но дадохме общи наставления и общо взето ще е изненада... на тризнаците бяхме подарили ето такъв бебефон:  http://www.moebebe.com/catalog/product_info.php?products_id=197 и сега ще го наследим от тях...майка им мисля, че е доволна, макар че не съм забелязала да го ползва много-много....

Мареее - къде си бе пиле, радвам се, че си добре и честито количка....

Маги аз страдах от такова куцане около месец - почти целия февруари и ми мина изведнъж... явно е било нерв... като ходех ме пронизваше вдясно кръста и заради тази болка куцах... а като се пренасяхме и на другия ден ме боляха петичките....

За обувките - още зимата си купих кецки с ластици вместо връзки и с малко вата отвътре и се чудствам чудесно защото не ги отвръзвам и връзвам, само ги нахлузвам, както съм си права, а и се разтягат настрани и стават за носене и с по-дебели чорапки - за сухото са ми чудесни...вече не приличат на нищо, но откакто съм ги купила не съм ги свалила, освен, когато валеше сняг...е, мамите, които носят токчета и по-елегантни обувки няма да ги харесат, но аз нося основно балеринки, кецове и ниски ботуши, така че тези са ми идеални...
ето ги: http://www.paolobotticelli.com/bg/product/index/id/453/index.html

# 132
Предния път имахме бебефон на Филипс-аналогов. Постоянно трябваше да му сменям канала (имаше общо 2), защо все чувах други бебета. Също така тогава живеехме в панелен блок и имаше много смущения. Затова сега сме взели дигитален на ВТ. Изпробвахме го-работи много чисто. Мога също да препоръчам да гледате да има 2 адаптора, защото иначе хабят много батерии.

Мара Подробната, много си ми позната-от Варна ли си по принцип? Мисля, че сме учили заедно някога Thinking

# 133
Леле милички докато ви изчета.....Личи си, че вече повечето сме си вкъщи! Joy
Ние сме много добре днес!Излязох от вкъщи в 11.00 и се прибрах в 17.00 - цял ден скитосвах с мама из кафенетата, даже дъжда и студа не ме уплашиха! LaughingПосле се втурнах да готвя и чистя....абе много енергия много нещо днес!
Иначе обикновено много се уморявам вече, една чаша вода да изпия и това усилие ми е много!
Мисис Т, ужасна преживелица...., сигурно и ти много си се уплашила!Добре, че всичко е наред с мъжа ти! Praynig
Сега като казвате как са ви подлъгали за пола почвам да се чудя и аз за нашата мома, мома ли е или момък?Ама да ви кажа аз още преди да ми кажат какво е, някак си усещах че ще е момиче, даже бях сигурна, така че май си ни е мома!
Деси, надявам се довечера мъжа ти да ти е споделил чудесни новини! Hug
Магдалена Савова, видях аз че си от Надежда, ще свормираме и ние бебешката група! Wink Mr. Green
Зинаида, радвам се че сте добре! HugСпоред мен така, както го описваш, лекарите не са намерили да има нещо нередно или притеснително кой знае колко!Щом са те върнали да се прибираш и нищо повече не са ти казали, значи всичко е ок!Недей да си втълпяваш лоши работи и то без да имаш такъв повод! NaughtyВсичко ще бъде наред, мила, само дето ще се тормозиш после, че си се притеснявала напразно! Hug
Момичета, реших да си купя помпа за кърма, ама от евтините, че не знам колко ще я ползвам!Искам да си купя, че да давам кърма на акушерките, докато съм в болницата и после ако се наложи да я ползвам вкъщи от дъжд на вятър!Та бихте ли ми препоръчали за тази цел някоя марка?Но май ще трябват и шишета към нея, те всички ли стават за тази цел или трябва да се внимава, за да паснат? newsm78

Засега лека нощ, пък ако още нещо се досетя - пак ще пиша!И да се наспите всички! Hug

# 134
zelenoto oko
от няколко дни и аз дъвча винкели,та и при мен същата работа с цвета.
princessa raia аз мисля на авент да си взема и не знам за другите,но пък стерелизатор си взех евтин (14лв).Само дето като го пъхна в МВ и не се върти,та не знам дали няма да я изгоря  newsm78.
Някой питаше за препарат за съдове на Бочко - има в Кауфланд.
Лека ви вечер на всички  Heart Eyes

Общи условия

Активация на акаунт