Март преполовяваме, АПРИЛчета угояваме и с нетърпение очакваме!

• 17 887
  • 290
  •   1
Отговори
# 135
  • Варна
nanny, ние си взехме дигитален на Chicco -ето този:

И аз искам да поканя готвещите вкъщи на гости - да се изявят! Wink Mr. Green

# 136
мами, забравих да ви споделя, че и моето коремче вече е доста паднало надолу, направо даже ми изглежда по-малко като си го гледам така отгоре!Иначе не усещам нищо странно, освен че и на мен от време на време ми текат разни гадости отдолу EmbarassedНо в понеделник бях на лекар и засега няма изгледи за раждане.Не е ли рано все пак за мен да ми се смъква корема, все пак съм във третата третина на април?А пък вече има една седмица- две поне да е така newsm78Ама пък си е друго, някак по-леко ми е да дишам и хапвам LaughingНещо и аз съм се разяла, и както не ми влияеше нещо като видя или чуя за ядене...а сега, даже и от рекламите по ТВ ми се дояжда!Лелеее ще стана 200кг, без друго вече задминах мъжо по кг! Embarassed/е, той е дребничък, та това ми е успокоението само!/
Магдалена Савова, забравих одеве да ти пиша, че и нашата мома е дундавка - в 34 гс - 3.000кг, те нашите бебоци са гордостта на Надежда направо Joy Joy Joy
айде пак лека нощ! Grinning Hug

# 137
  • not found
Много ме е яд само , че нямам никакво време да ви изчета ... Една седмица правихме ремонт - основен , най-накрая свърши и съм много щастлива сега стаята е невероятна  smile3503 усмивката ми е до ушите .

Бебчо започна доста да се върти , за което много се радвам защото си го усещам почти непрекъснато . Остана да си изберем кошарка и аз да си купя нещата за болницата , най-важното е , че най-трудното мина ...

Когато имам време ще пиша пак  Grinning

# 138
princessa raia, aз предния път използвах от най-евтините помпи. Казх на мъжа ми да купи някаква и тази му дали в аптеката. Ставаше първоначално за цеденето в болницата, но не бих се цедила сега пак с такава. Беше си болезнено, ако имах свястна помпа щях да цедя повече и да замразявам. Евтините са на принципа на спринцовката, в долната цилиндрична част се събира кърмата и после се прехвърля в какъвто искаш съд. Можеш да пробваш с такава-струваше под 10лв., но ако смяташ да цедиш повече, по-добре си купи някаква по-скъпа. Моите фаворити са ръчните Avent Isis и Medela Harmony. Аз съм си купила на Авент.

От 2 нощи вече спя до кошарата и ми е малко странно, че е празна. Събуждам се сутрин и очаквам да видя вътре бебче  Crazy.

Днес моя приятелка ражда и чакам да се обади как е минало, та малко ми е нервно. Тя вече преносва с 1 ден и бебето й е доста големичко, та май ще й правят секцио.

# 139
Хич не съм наясно с бебефоните: дигитални, аналогови с 1-2 адаптори.. #Crazy значи не е толкова лесно да се избере. Благодаря на всички за поясненията! Hug

mara casy, скринчето ни е от Айко. Обадиха ни се, че е при тях, но още не сме си го взели. То е допълнение към спалнята ни, не е от тези детските. Peace

Имах едно въпросче, но ми изсвиряса от акъла. smile3537
Спокойна нощ и утре всички на отчет! Wink Hug

# 140
  • Бургас
zelenoto oko,  не се притеснявай въобще за цвета, при мен беше същото. Сега не го взимам и пак си е нормално.
radost_mk, герой си ти, аз сигурно щях да се панирам... Само така  Hug
Enigma, отдавана съм те избрала за вестителка и very nice ми даде тел.ти, дано нямаш нищо против   bouquet
Браво на всички с кулинарно вдъхновение, аз никога не съм имала голямо, сега пък още по-малко...  Blush Майка се върна днес и пак започна да ме глези....  Mr. Green
Днес пазарувах за болницата, то не беше превръзки за бременни, лигнин, еднократни чаршафи... направо....  Crazy Чак малко в повече ми дойде...  Mr. Green Ама явно така ще е, тя и док-и ме предупреди, че заради тези миоматозни възелчета дето ги имам е много вероятно да имам доста обилно кръвотечение... ЖЗ, бебка да е добре  Hug
При мен съня и безсънието усилено се редуват... или съм като мече или се кокоря от призори...
yana, лек път и късмет на изпита, да се включиш с хубави новини  Hug
Цял ден ви чета и не мога да ви настигна, като цяло все хубави новини  Hug Hug
zinaidaHug
Desi D, дано вече сте по-добре с малкия  Praynig
very nice, и аз много не разбрах какво имаш впредвид под: Относно първата среща с педиатъра, ние предния път не сме раждали....  Hug
За автомобилните произшествия... направо... и сега и при предишния случай с наша мамичка настръхнах... много ме е страх от такива случки... Радвам се, че сте добре, това е най-важното  Hug
Добре дошли на новите мами   bouquet
Nanny, за линийката на корема, на мен чак сега ми се появи... има няма една седмица, но е една съвсем тъничка и слабичка... Май няма никакво значение... поне с такова впечатление съм останала. И пъпчето не е съвсем като да стърчи, само се е разплескало много и около него кожата е синьо сива от разтягането...
рони, благодаря ти за съвета за мазилото при секцио... ще го потърся това лекарство...   bouquet
very nice, стискам палци за маминката и бебо  Praynig
renka79, всичко да е наред на прегледа утре  Hug
kate-rina, ти как си? може би все пак в Патологията не е било чак толкова ужасно.... мале, как се изказах...  Blush Имах предвид, че почти не сподели за престоя ти там  Blush Важното е, че бебо си е на топло още  Hug
Ох, аз само питам и разпитвам за таз болница....  Blush как пък дойдох в град дето всички се оплават от лекарите.... късмет  Mr. Green

Последна редакция: чт, 12 мар 2009, 23:32 от ben78

# 141
very nice, знам че тази на Авент я смятат за най-добрата, но аз не знам дали със сигурност ще ми трябва и изобщо как ще се справям с кърменето, та исках за в началото някоя евтина, която да ми върши работа в болницата, пък за после ако се наложи да си купя хубава?Ако някой може да препоръча някоя такава ще ми е в полза, че все пак да не взимам първата срещната или няма кой знае какво значение, сигурно са почти еднакви тези евтините по аптеките? newsm78

Jylieta, честит край на ремонта!Ние все още довършваме тоалетната, да не говорим, че и по другите стаи има още за дооправяне! ooooh!

# 142
Здравейте отново от нас с коремчето
Днес прах, гладих и подредих легалцето на малката принцеса ето го http://www.aprilki2009.snimka.bg/album.php?album_id=291888&pid=11028374
Направо съм супер уморена но щастлива че стаята на бебка е готова  Laughing
А за коремчетата аз се мерих днес и съм 108 см, качих и снимка направо като хипопотамче съм Blush

# 143
ben78, наистина голяма глупост съм писала Mr. Green Имах предвид, че още на 2-я или 3-я ден се взима акта за раждане от Общината (аз родих събота и понеделник мъжа ми го взе) и може веднага да се запише при педиатър и посещението не трябва да се плаща. Ние не сме плащали.
princessa raia, явно днес никой не може да ми разбере обърканите постове Whistling имах предвид, че евтините всички са еднакви и няма значение каква ще вземеш. Моята нямаше никаква марка, имаше също толкова евтини на Камера и Чико, ако все пак искаш да е някаква марка. Но според мен са си еднакви, виждала съм доста такива.

# 144
Здравейте мамчета,

при нас все нещо кофти се случва. Пратихме малкия на градина и на 6 ден вече е болен със силно възпалено ухо и гнойни секрети от носа към гърлото. И това точно на тържеството за мама но горкия едвам издържаше, но си каза стихотворението, но не беше на кеф въобще да пее или играе и седеше толкова нещастен на столчето много тъжен но остиска до края но по пътя вече се разплака от болка.И сега пак сме на антибиотик Desi D и на нас ни го изписа Ламбов.
И за капак моето кръвно пак го потдържам високо въпреки увеличените дози на допигита 2-1-2. Днес кардиоложката ми изписа Norvasc един път преди лягане. Някой чувал лие нещо за това лекарство и пили ли са го бременни. Отоци продължавам да имам а пък уж количеството на белтъка ми е малко 0.3г/л което не било опасно поне според гинеколожката.Слушахме тонове те поне бяха добри.
И да се похваля вече и аз имам пълния комплекта на AVENT Естествено начало - макар незнам колко интензивно ще ползвам помпата но съм  длъжна да пробвам. Готова съм и с дрешките за първоначалния старт.  А с моя багаж сам до средата / станала сам много мързелива и бутлива направо аз не се понасям/.

# 145
Лелеее, направо сме като в Голямото четене...  А също и като в Голямото писане.
Аз да се похваля със втори перфектен запис на тонове, беба не смее да сърцетупка над 160 да не тревожи мама. Изчезнаха ми кървавите сополки, отдавна не съм усещала и сърцетупи. Пу, пу, все така да е! УЗИ-то ни е "-2 дни", ама това не е нищоооо.
zinaida, радвам се, че ти обръщат внимание. Надявам се да е достатъчно и док-итата да правят необходимото.
Ронка, много се зарадвах, че сте подписали нов анекс с наемателката на шкембенцето ти.
Жабче, то не бяха щъркели (от картичките с мартеничките), жабчета, пепрудки по стените... хайде сега да засадиш и 2 кашпи с папур отстрани на локвичката  Wink
"Маймунска" линия си нямам, но беба май нещо е зле с ориентацията и е сбъркала родовите пътища - тя май напира през пъпа да излезе. Дъщеря ми днес като ми видя гол корема, направо потрепера, никога не си била представяла как изглеждал пъпа от вътрешната страна.
Мммм, днес си харесах много хубаво тоалет за изписване на бебка - туника с клин (разбирай, жилетка с ританки), ама много момичешки и кокетни! Как ми се иска мъжа ми да склони да го купим по-рано. Пък после нека пак той си го пере и глади докато съм в болница! Ако някое майче си е приготвило "чеиза", да вземе да го снима така накуп изпран и изгладен, че да използвам снимката за сплашване на ентусиазирания ни татко.

Аз се обзалагам, че следващото ни априлско бебе ще е момченце (така че няма да сме ние  Heart Eyes). Ха да видим!

# 146
  • София
Здравейте  мацки  Mr. Green !

Яяяя,не съм била само аз с  готварските  пристъпи  на лудост  Laughing !  А  на  гости  идвам само на разменни начала  Mr. Green  -  аз  ще готвя  у  вас  - вие ще  почистите  у нас   Mr. Green . Имаме ли сделка ?  Wink  

Ние днес  най-накрая ( след  толкова канене  Laughing )  изгладихме  нещата   за бебето (разбирайте -  мъжа  ми  се  утрепа  да глади ,а аз   само  подавах  и  ги  сортирах  и  давах  акъл  Joy  ) .

Добре дошли на новите  мами   bouquet !

Коремчетата   на  Жабче  и  на Шоки  ме хвърлиха в духовата музика  #Crazy . Лелеее , момичета  как  ходите ??? Каквито сте слабички ,как  се носят  такива  пупи ?  Hug   

# 147
Поуспокоих се, явно си е нормално така да въздейства желязото Mr. Green Благодаря на всички момичета, които ми помогнаха поне за това да не се притеснявам Hug Hug Hug
Относно ремонтите- ние сме към финала- утре ни слагат ламината и после следва голямото чистене / след основен ремонт/:ooooh: Свиквам юнашка дружина- майки, бащи, свекърви Whistling, съпрузи, братя, сестри да чистят, а аз само ще командвам  Crossing Arms
Много мръсна работа са тези ремонти, направо като чуя лошо ми става вече Sick Ами, май се сдобих с нова фобия Whistling, но заради бебчето съм готова на всичко Heart Eyes
Лека вечер и дано всички се наспим хубаво!!! Hug

# 148
добро утро!!!
да не повярва човек аз да се разпиша първа за деня Joyтрябва да си отбележа някъде Mr. Green
лек и усмихнат ден ви желая Hug

# 149
Добро утро,коремчета!
Кафенцето тази сутрин е от мен !

magdalena.savova,very nice,рони,no name,Enigma,Oлче,princessa raia Hug Heart Eyes,благодаря ви за милите думи,и за стиснатите палци  bouquet
Уви,нямало начин половинката ми да си дойде,поне не за раждането Tired.След като се роди бебенцето щели пак да говорят с шефа.Нищо повече няма да пиша,защото пак започвам да се разстройвам,а не искам Sunglasses

zinaida,радвам се че с беболинка всичко е о.к Flowers Four Leaf Clover fingerscrossed,и ти звучиш по-спокойна Hug

vivita1 ,много тъжно ми стана като четох как се е чувствало детенцето ти на празника Sad.Миличкото.Дано вече е по-добре.Както и детенцето на DesiD.Дано вече са ви добре дечицата,момичета Praynig Hug

Общи условия

Активация на акаунт