Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Какво представлява сухото вещество?
Какво представлява сухото вещество в млечните продукти?
Защо сиренето на Маджаров се разпадна веднага след като беше извадено от опаковката?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Какво представлява сухото вещество?
-
Какво представлява сухото вещество в млечните продукти?
-
Защо сиренето на Маджаров се разпадна веднага след като беше извадено от опаковката?
-
Защо каймата се свива при печене, дори след добавяне на лед?
-
Какво представлява сухото вещество в хранителните продукти?

Майка ми го купила предната седмица, отваря, опитвам го, леко солено беше, но пък вкусно. Поглеждам срока на годност: 27.03, а бяхме 29
2 дни след срока на годност дори не е вкиснало. А пише, че не съдържа подобрители, сигурно затова има 12% сухо вещество (нишесте) или не съдържало консерванти, а защо ли и след срока на годност не се е развалило. Може да го оставя в хладилника, да видим...
. Не обичам да пия, не купувам и в къщи рядко се пие изобщо такова чудо. Ако някой гост случайно донесе, но в крайна сметка го засилвам към кофата, защото винаги остава.
...., абе хич не съм стриктна даже. Просто ти написах за соковете. За мен 100% натурален сок е фреша, който бих си приготвила сама. Всичко, що е от магазина в кутия - тц
. И наистина изхвърлям. Идва някой в къщи, носи за децата, наливам две чаши, а останалото стои 3-4 дни и никой не проявява повече интерес. Е какво да го правя? Хич не ми и свиди. То пък и много ценно - "натурален сок"
. 16-годишната ми дъщеря беше много озадъчена защо вкуса няма нищо общо със 100%-товите сокове от магазина
.
. А тогава наистина използваха плодове - малко по-смачкани, но истински...