Черен списък на храни и хранителни продукти - 3

• 104 028
  • 807
  •   1
Отговори
# 615
Въпреки че това не принадлежи към черен списък, искам да споделя, че съм очарована от консервата риба тон в растително масло на Фантастико. Цената е изключително приемлива - 1,45лв., а качеството - много добро. Всички останали консерви на подобна цена са пълни боклуци!

Fantagiro, има и бял спиък на продуктите, може там да сложиш съобщението си.  bouquet

labrex, благодаря  Hug

# 616
Всички продукти на Маги!

# 617
Всички продукти на Маги!
Да, подкрепям мнението ти. Съдържат цялата менделеева таблица, но не и нещо полезно. Може да ги заместите със сушени зеленчуци на FF вкус. Откакто попаднах на тях, преоткрих готвенето.

# 618
Каймата за готвене от витрината на Кауфланд. Толкова много боя пусна, че бульона на супата топчета стана почти кърваво червен  Shocked , а ориза-розов.

# 619
Доматено пюре на ''Митак'' ЕООД, отвратително, като боя е, докато готвих с него, залепна, като блажна боя по стените на тенджерата #Crazy #Crazy #Crazy изхвърлих го директно.
Купих го от кварталният магазин, мисля да кажа на собственичката да не го зарежда повече, няма да се тровим я........

# 620
  • София
Всички продукти на Маги!
Да, подкрепям мнението ти. Съдържат цялата менделеева таблица, но не и нещо полезно. Може да ги заместите със сушени зеленчуци на FF вкус. Откакто попаднах на тях, преоткрих готвенето.

Абсолютно подкрепям, аз само с тях готвя.

# 621
  • Ст.Загора
От къде да ги намеря тези сушени зеленчуци на FF вкус , за първи път чувам за тях  Embarassed

# 622
  • Stuck in a moment
Всички продукти на Маги!

Сосове на Маги, бульончета, полуготови супи - всичките са ми в черния списък.
И никога няма да се поддам на гадните им реклами, където щастливи майки си тъпчат децата с тях. Това не е домашна кухя. Тези продукти са пълни със сол, хидрогенирани растителни мазнини, малко гранулирани зеленчуци (примерно лук, морков, целина), оцветители и добавени аромати. Хаха...
Тема с мнения по въпроса:
http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=333055.0;all
Пък да не говорим за кренвирши.И отново гадната манипулативна реклама , където дете хапва кренвирш. Трябва да сме много зле, за да си дам на детето...Котката ни не ги яде дори.

# 623
  • София
От къде да ги намеря тези сушени зеленчуци на FF вкус , за първи път чувам за тях  Embarassed

Във Фантастико ги има

# 624
Кисело мляко "Боженци" Crossing Arms Майка ми го купила предната седмица, отваря, опитвам го, леко солено беше, но пък вкусно. Поглеждам срока на годност: 27.03, а бяхме 29 ooooh! 2 дни след срока на годност дори не е вкиснало. А пише, че не съдържа подобрители, сигурно затова има 12% сухо вещество (нишесте) или не съдържало консерванти, а защо ли и след срока на годност не се е развалило. Може да го оставя в хладилника, да видим...

# 625
В друга верига магазини има ли ги тези зеленчуци, за Фантастико в Бургас не се сещам.

# 626
Всички продукти на Маги!

Сосове на Маги, бульончета, полуготови супи - всичките са ми в черния списък.
И никога няма да се поддам на гадните им реклами, където щастливи майки си тъпчат децата с тях. Това не е домашна кухя. Тези продукти са пълни със сол, хидрогенирани растителни мазнини, малко гранулирани зеленчуци (примерно лук, морков, целина), оцветители и добавени аромати. Хаха...
Тема с мнения по въпроса:
http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=333055.0;all
Пък да не говорим за кренвирши.И отново гадната манипулативна реклама , където дете хапва кренвирш. Трябва да сме много зле, за да си дам на детето...Котката ни не ги яде дори.

напълно съгласна...за кренвиршите също да не говорим,както и за всякакви колбаси..
Аааа и маргарин какъв то и да е,дори и този с ценните мастни киселини на Калиакра Laughing...как може такива тъпи реклами...и то все с деца-на кремвирши,пастет,маги,маргарини....А и всичко на Данон-захруска-хахаха,пълен боклук

# 627
Цитат
Поглеждам срока на годност: 27.03, а бяхме 29 ooooh! 2 дни след срока на годност дори не е вкиснало. А пише, че не съдържа подобрители, сигурно затова има 12% сухо вещество (нишесте) или не съдържало консерванти, а защо ли и след срока на годност не се е развалило. Може да го оставя в хладилника, да видим...
Това се питам и аз как е възможно без консерванти да не се развали,започвам да се съмнявам в истинноста на написаното по етикетите. Tired

Напоследък много пишат и без ГМО,остава и там да  ни лъжат Confused Tired

# 628
В друга верига магазини има ли ги тези зеленчуци, за Фантастико в Бургас не се сещам.

Ехо, много ме заинтригувахте, някой знае ли друга верига магазини да продава сушените зеленчуци?

# 629
  • На брега на реката

Ехо, много ме заинтригувахте, някой знае ли друга верига магазини да продава сушените зеленчуци?

Доколкото знам, FF вкус е марка на Фантастико и в този случай едва ли ще ги има в друг магазин. Може би подобни такива.....

Относно киселите млека, попаднах на ето тези сравнителни анализи, ако проявявате интерес - хвърлете един поглед.
http://bgkulinar.net/news.php?newsid=2114

Препоръчвам ви и този сайт - http://www.aktivnipotrebiteli.bg/ , където често се публикуват сравнителни анализи.

Ето един нов и за сирената :
http://www.aktivnipotrebiteli.bg/docs/TEST_Sirene_2_2009.pdf

Общи условия

Активация на акаунт