® E-bay - тема 24

• 50 717
  • 856
  •   1
Отговори
# 585
8 лири за УК е много, освен ако не е с DHL Simple Smile или подобно.. нищо чудно..
Можеш да платиш откъдето искаш..
А за Емпреса.. от 3 дни, вкл. и днеска.. имам пратени натам 10 неща.. Току що видях че си сменят адреса..
Ама какво значи - 10 дни не изпращайте, сменяме офиса.. Това не е особено коректно.. Пише се - след тази дата, еди коя си.. И се прави поне седмица предварително..

# 586
Ама какво значи - 10 дни не изпращайте, сменяме офиса.. Това не е особено коректно.. Пише се - след тази дата, еди коя си.. И се прави поне седмица предварително..

Духи, че твоето са бели кахъри. Ще си получиш нещата, защото това са домашни адреси.
Аз още не мога да проумея номера към майките във Варна - в 10 вечерта Мариела написа на чоколина - нещата са ти в буса, отиди утре да си ги вземеш. Към 8:30 на следващия ден.
И като отива мъжа й - няколко часа по-късно, шефът на емпреса заявява, че не е имал място в буса и не е натоварил пратките на майките от форума...
Не че няма телефони, не че не може да се обади на Мариела да предупреди. Все пак до Варна се пътуват поне 8 часа.
Направо съм късметлийка, че всичко ми е налице.
И че не търся из форума загубени пакетчета.

Тръся нова фирма/семейство, което пътува често. Поне 1 път месечно и е от София.
До тук намерих координати в Пловдив, Пазарждик и Карлово.

# 587
Момичета, мерси много за отговорите! И на мен ми се видяха доста тези 8 лири за доставка до Англия  Sad Ще му пиша на продавача!
Не мога да не се похваля, че ги взех само за 0,55 лири  Mr. Green То и затова ги взех така спонтанно де  Joy

Леле , усещам как ще си станем дружки! Така ме зарибихте по този английски Ибей! В сравнение с немския , има мноооого по-голямо разнообразие!

Много съм зле Mr. Green От Ибей купувам, после в Продавалника, абеее, важното да се въртят парите... ooooh!

# 588

Много съм зле Mr. Green От Ибей купувам, после в Продавалника, абеее, важното да се въртят парите... ooooh!

В един момент писва.

# 589
  • Troyan
Здравейте искам да Ви попитам как точно се прикачват снимки към мейл от е-bay.Благодаря предварително.  bouquet

# 590

В един момент писва.

В Продавалника съм от няколко дни  и станах луда! Пълен кошмар, съвсем скоро ще ми писне и на мен, но само малко да си поразчистя гардероба,
че се пука по шевовете вече!

За Ибея обаче изобщо не съм сигурна ! От 3 години съм там и си ми е краста! Какво ли не съм купувала Embarassed от коледна елха до спални и авточасти....няма край!

Все се заричам, ама на... пак съм вътре!

# 591
Здравейте искам да Ви попитам как точно се прикачват снимки към мейл от е-bay.Благодаря предварително.  bouquet

Ако те разбирам правилно, искаш директно от твоя Ибей да пратиш имейл към някого и да прикачиш снимки?!

Ако е така , мисля,че не може!

# 592

Ако те разбирам правилно, искаш директно от твоя Ибей да пратиш имейл към някого и да прикачиш снимки?!

Ако е така , мисля,че не може!
Запазваш си ги на компютъра и си ги прикачваш като файлове Simple Smile

# 593

viki_kw , от къде купи MP5 Player-а? Дай ми малко повече информация за него щом си доволна, че търся нещо такова за подарък. И ако не е тайна, колко ти излезе?

Зависи колко памет искаш да има-виж тука какво съм писала:
http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=380024.0

Благодаря ти   bouquet , прочетох  Peace Само още едно въпросче, тези 16 GB са си вградена памет, така ли? Или има слот за памет, която може да бъде до 16 GB. Нещо не съм наясно с тези електронни играчки, а пък детенце има рожден ден скоро и точно такова иска.

16 GB са ти вградената памет и отделно имаш слот за Мини ЕсДи карта,но да ти кажа 16 ГБ са много - това са ти 3000 MP3-ки,и клипчета и дори филми да гледаш пак е доста.
Какво е малко детенце за теб? Ако е много малко това не е за него!
Аа-ако е все пак малко дете може да се замислиш и за варианта за плейър с игри-хем да си слуша музика,хем игри да си играе,но за моята машинка само положителни неща мога да кажа,ако ще се сприраш на нея.

Похвал 1:

Похвал 2:

Похвал 3:

Whistling

# 594
viki_kw,след първия и втория похвал,очаквах третия да са......... ски обувки Crazy.Така си прескочила от един на друг стил.......

Честито,със здраве да се носят Hug

# 595
viki_kw,след първия и втория похвал,очаквах третия да са......... ски обувки Crazy.Така си прескочила от един на друг стил.......

Честито,със здраве да се носят Hug

А бе гледам всички похвали пускат и аз реших...това са ми подаръци-и трите  Whistling от приятеля ми за 14-ти  Crazy

И Адидаските и обувките са супер...а обувките на  GUESS  Crazy

Готиното е,че беше изненада-не съм му казвала аз-.Той на своя глава поръчал и то без да се консултира с моя приятелка дори - като си ги видях ехее--направо с оригиналните кутии си дойдоха:
кутия 1-отварям-кецове бели Адидас-точно такива исках , отварям (вече луднала)
кутия 2-обувки GUESS   Crazy
И отварям 3-тата кутия-още едни обувки GUESS -направо  Flutter
Е и аз се отчетох с хубави неща за него де  Blush
 Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

# 596
  • София
Taя моята момa склони най-накрая да ми върне някакви мижави 1.99 паунда. Била толкова огорчена, че е продала и без това толкова евтино палтото пък сега и да връща, но за да съм доволна щяла да ми върне 1.99. Пощенски, явно, не желае да поема, а аз нямам  намерение да й връщам палтото  и пари да дам за това  Tired Ама й обещах да й пратя снимки за да види колко неизползвано е то, дано да се види, защото не и прекалено де  Laughing Ама как да открия мейла на продавача? Нещо не можах да открия, рових в профила ама явно не разбирам къде е  Rolling Eyes

# 597
Taя моята момa склони най-накрая да ми върне някакви мижави 1.99 паунда. Била толкова огорчена, че е продала и без това толкова евтино палтото пък сега и да връща, но за да съм доволна щяла да ми върне 1.99. Пощенски, явно, не желае да поема, а аз нямам  намерение да й връщам палтото  и пари да дам за това  Tired Ама й обещах да й пратя снимки за да види колко неизползвано е то, дано да се види, защото не и прекалено де  Laughing Ама как да открия мейла на продавача? Нещо не можах да открия, рових в профила ама явно не разбирам къде е  Rolling Eyes

Погледни във потвърдителното писмо от ПейПал за плащането на стоката , трябва да го има долу в ляво Peace

# 598
  • на пистата
какво иска да ми каже това китайче newsm78

You've been given a second chance to buy RB3321CPSM - Ray Ban Aviator Sunglasses COPPER, which you placed a bid on for 40.5 on 2009-03-17 16:16:04.0

# 599
  • into the blue
какво иска да ми каже това китайче newsm78

You've been given a second chance to buy RB3321CPSM - Ray Ban Aviator Sunglasses COPPER, which you placed a bid on for 40.5 on 2009-03-17 16:16:04.0
Дава ти 2 шанс да купиш очилата,за сумата,с която си играла 40.5.

Общи условия

Активация на акаунт