Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Коя е по-добра програма за тренировка - Turbo Jam или Pump It Up?
Какви са препоръчителните упражнения за хора, които трябва да избягват сърдечно натоварване?
Как да измерите правилно талията?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Коя е по-добра програма за тренировка - Turbo Jam или Pump It Up?
Изборът между Turbo Jam и Pump It Up зависи от личните предпочитания и цели. Turbo Jam се фокусира върху кардио тренировки, докато Pump It Up включва упражнения за тонизиране и изграждане на мускулна маса. Ако целта е да се изгорят мазнини и да се подобрят кардио резултатите, Turbo Jam може да е по-подходящ. Ако се търси програма с повече упражнения за тонизиране и изграждане на мускули, Pump It Up може да бъде по-добрият избор.
-
Какви са препоръчителните упражнения за хора, които трябва да избягват сърдечно натоварване?
За лица със здравословни ограничения, които не позволяват сърдечно натоварване, пилатес е отличен вариант. Това е нежна форма на упражнения, фокусирана върху силата, гъвкавостта и мускулното укрепване без значително увеличаване на сърдечната честота. Освен това йога и някои форми на бавни и контролирани танци могат да бъдат подходящи за хора в подобно положение.
-
Как да измерите правилно талията?
-
Каква е функцията на уреда, обсъден в дискусията?
-
Какви са основните характеристики на каланетиката?
Хайде хаирлия да е!
Аз правя каланетиката.
аз тъкмо мислих за удоволствие да си дръпна нещо да си денся? ако някой знае ама не фитнес че нещо не ми допадна едно и също го повтарят сто пъти и само скачат! 

,но ви следя редовно......дано ме прихване от вашия ентусиазъм

Сега дръпнах Zumba Fitness - 4 DivX and 1 Audio Cd и се оказа че го води някой си друг, не симпатичните мацки от бейсика и Бето. Изобщо доста по-различно е.
Той си кара там на испански и в последващите дискове не е много добре с английския и една мадама му превежда. Аз бих ти препоръчала Zumba Gold 7, верно че е голям файл, ама има доста неща, говорят на английски, има музика и програмите са хубави, аз все него си правя.